PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE FASHION EDITION
Naslov

Saveti i trikovi za prolećnu modu

Proleće je iza ćoška i vi sigurno jedva čekate da se rešite zimske odeće i uskočite u lagane modne kombinacije veselih boja. Između velikog broja različitih stilova i trendova koji će se nositi u narednim mesecima, za vas smo odabrali one koji se ističu po dizajnu, ali i udobnosti – baš kao i novi NIVEA Black & White Fashion Edition dezodoransi!

retro je sik

Deo Clear

deo Pure

koje su vase boje

inspiracija za opustanje

deo Fresh

Modni saveti

PRIPREMILI SMO JOŠ MODNIH SAVETA!

#Savet za urbani vintidž stil 

Vintidž moda zapravo predstavlja spoj trendova iz perioda od dvadesetih do sedamdesetih godina prošlog veka. Napravite svoju kombinaciju različitih stilova ako želite da uvek izgledate sjajno. Od čarlston haljina i pin up odeće do retro kupaćih kostima i odeće u indi stilu – izbor je na vama.

 

#Savet za neprolazni elegantni stil 

Ako želite da nosite printove, odaberite one koji nisu previše upadljive. Možete da eksperimentišete sa različitim dezenima – od klasičnih pruga i tufnica do jednostavnih karo materijala.

 

#Savet za boho modni trend

Ne bi trebalo da kombinujete više od četiri boje ako ste već odabrali odeću koja je upadljivog dizajna ili je izrađena od neobičnog materijala. Možete da odaberete crnu, belu, sivu, bež ili braon boju i dodate zlatne, ljubičaste ili crvene detalje.