NOVO! NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH DEZODORANS


BLACK & WHITE

SVILENKASTO MEKA KOŽA PAZUHA ODMAH NAKON UKLANJANJA DLAČICA

NOVI STANDARD U NEZI KOŽE

Zahvaljujući formulaciji sa specijalnim negujućim sastojcima, novi Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans postavlja novi standard u nezi kože pazuha, naročito nakon uklanjanja dlačica. Negujući sastojci čine kožu mekom i glatkom.


INOVATIVNA NEGA

NIVEA INOVATIVNA NEGA KOŽE NAKON UKLANJANJA DLAČICA

SAVRŠENA NEGA NA SVIM NIVOIMA

Novi NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans sa negujućim sastojcima možete naneti odmah nakon uklanjanja dlačica i uživati u osećaju svilenkasto glatke kože pazuha. Nega se ne završava ovde! Ovaj dezodorans štiti i vašu odeću jer sprečava pojavu belih tragova na odeći tamnih boja, bori se protiv žutih tragova na beloj odeći.  


INTERVJU SA STRUČNJAKOM

NEGUJUĆI SASTOJCI ZA LEPU KOŽU

Zašto je koža pazuha tako osetljiva? Koji su simptomi iritacije na koži pazuha?
Područje ispod pazuha je veoma osetljivo. Koža pazuha ima prevoje i sadrži veliki broj znojnih žlezda, što je čini jedinstvenom u odnosu na druge delove tela. Na tom područu javlja se trenje između kože i odeće, a uklanjanje dlačica može da predstavlja stres za kožu. Oko 97% žena uklanja dlačice ispod pazuha. Sve vrste depilacije, uključujući i brijanje kao najpopularniju metodu, uklanjaju površinski sloj kože i mogu da uzrokuju oštećenja. Kod većine žena se javljaju znaci iritacije, među kojima su crvenilo, peckanje, svrab i suva koža.

Šta je posebno u vezi sa formulacijom koju sadrži NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans? Na koji način formulacija čini kožu glatkom?
NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans sadrži negujuće sastojke za kožu. Ovi specijalni sastojci za negu čine kožu mekom i glatkom. Testiranja koja smo sproveli u saradnji sa potrošačima pokazuju da žene zaista vide i osećaju razliku. Koža pazuha je negovana, glatka i lepo izgleda.

Da li mogu da koristim NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans odmah nakon uklanjanja dlačica? 
Da, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans je prijatan za upotrebu na koži koja je sveže obrijana. Pre svega, on ne sadrži etil alkohol koji može da uzrokuje simptome iritacije kao što je peckanje. Pored toga, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans čini kožu glatkom i pruža prijatan osećaj nakon uklanjanja dlačica. Negujući sastojci za kožu koje sadrži čine kožu pazuha glatkom i mekom kako bi izgledala negovano i lepo.

Da li NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans efikasno sprečava pojavu neprijatnih mirisa pošto ne sadrži alkohol?
Uloga alkohola kao sastojka u dezodoransima je da uništi bakterije koje uzrokuju neprijatne mirise. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ne sadrži alkohol kako bi pružio najbolju moguću negu posle uklanjanja dlačica. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans umesto alkohola sadrži aktivne sastojke koji imaju efikasno antibakterijsko dejstvo tokom 48 sati i sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa.

Da li NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans efikasno sprečava pojavu belih i žutih tragova na odeći kao i drugi NIVEA Black & White Invisible dezodoransi?
Da, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans pruža istu zaštitu od belih i žutih tragova na odeći kao i drugi NIVEA Black & White Invisible dezodoransi. Njegova efikasnost je testirana u saradnji sa poznatim institutom Hohenstein. Ova akreditovana laboratorija i istraživački institut bavi se ispitivanjem tekstila i izdavanjem sertifikata, kao i primenjenim istraživanjem u oblasti tekstila.

Šta uzrokuje pojavu belih tragova koje često vidimo na odeći? Šta uzrokuje pojavu žutih tragova na beloj odeći u području pazuha?
Beli tragovi dezodoransa u području pazuha ostaci su aktivnih sastojaka koji deluju protiv znojenja. Oni su praškaste teksture i zato se lako uočavaju na koži i odeći tamnih boja. Žuti tragovi na odeći su nakon svakog pranja sve intenzivniji. Različiti faktori uzrokuju pojavu ovakvih tragova, među kojima su i aktivni sastojci koji sprečavaju znojenje, zatim sebum koji luči koža i njihovo međusobno dejstvo sa vodom i deterdžentom. Usled ove hemijske reakcije nastaju tvrdokorne naslage žute boje.

Kako NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans sprečava pojavu belih i žutih tragova na odeći?
Zahvaljujući tehnologiji protiv belih tragova na odeći NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ne ostavlja bele tragove: suspenzija sadrži formulaciju sa aktivnim sastojcima protiv znojenja koji su obloženi uljima i čine tragove nevidljivim.
NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans se bori protiv pojave žutih tragova na odeći zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku koji deluje protiv tragova. Ovaj sastojak štiti vlakna tekstila pre nego što komponente tragova mogu da prodru u njih. Na taj način, tragovi ostaju na površini i mogu se lakše ukloniti pranjem.

Šta je posebno u vezi sa mirisom NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodoransa?
NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ima prefinjen i prepoznatljiv miris za koji su kao inspiracija poslužili parfemi vrhunskog kvaliteta. 
On sadrži kombinaciju cvetnih i voćnih akorda, sa mošusnim i zelenim notama. Gornje note čine cvet čampake, kao i listovi bršljena i mandarine, dok su u srcu mirisa damaska ruža, zlatna orhideja i čiste vodenaste note. Bazne note čine sandalovina i drvo amaranta, beli mošus i šljiva. 

O stručnjaku
Dr. Jens Šulc je menadžer laboratorije u Odeljenju za globalni razvoj proizvoda u kompaniji Beiersdorf i bavi se razvojem dezodoransa. Po struci je diplomirani hemičar i doktor fizičke hemije. Već 18 godina radi u oblasti istraživanja i razvoja proizvoda.