NIVEA BLACK & WHITE SILKY SMOOTH DEZODORANS

UŽIVAJTE U DOBROM OSEĆAJU

NIVEA BLACK & WHITE SILKY SMOOTH DEZODORANS

Black & White

SVILENKASTO GLATKA KOŽA PAZUHA ODMAH NAKON BRIJANJA

NOVI STANDARD U NEZI KOŽE

Zahvaljujući formulaciji sa specijalnim balsamima, novi Black & White Silky Smooth dezodorans postavlja novi standard u nezi kože pazuha, naročito nakon uklanjanja dlačica. Negujući sastojci čine kožu mekom i glatkom.

NIVEA-midas-par

Revolucionarna nega

NIVEA REVOLUCIONARNA NEGA KOŽE POSLE BRIJANJA JE OVDE A NIJE NAMENJENA MUŠKARCIMA

NIVEA-midas-žena

SAVRŠENA NEGA NA SVIM NIVOIMA

Novi NIVEA Black & White Silky Smooth dezodorans sa balsamom možete naneti odmah nakon brijanja i uživati u osećaju svilenkasto glatke kože pazuha. Nega se ne završava ovde! Ovaj dezodorans štiti i vašu odeću jer sprečava pojavu belih tragova na odeći tamnih boja, kao i žutih tragova na beloj odeći.  

Intervju sa stručnjakom

NEGUJUĆI SASTOJCI ZA LEPU KOŽU

NIVEA-midas-dr-jens-šulc

Zašto je koža pazuha tako osetljiva? Koji su simptomi iritacije na koži pazuha?

Područje ispod pazuha je veoma osetljivo. Koža pazuha ima prevoje i sadrži veliki broj znojnih žlezda, što je čini jedinstvenom u odnosu na druge delove tela. Na tom područu javlja se trenje između kože i odeće, a uklanjanje dlačica može da predstavlja stres za kožu. Oko 97% žena uklanja dlačice ispod pazuha. Sve vrste depilacije, uključujući i brijanje kao najpopularniju metodu, uklanjaju površinski sloj kože i mogu da uzrokuju oštećenja. Kod većine žena se javljaju znaci iritacije, među kojima su crvenilo, peckanje, svrab i suva koža.

Šta je posebno u vezi sa formulacijom koju sadrži NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans? Na koji način formulacija čini kožu glatkom?

NIVEA Black & White Invisible Smooth dezodorans sadrži balsam za kožu. Ovi specijalni sastojci za negu čine kožu mekom i glatkom. Testiranja koja smo sproveli u saradnji sa potrošačima pokazuju da žene zaista vide i osećaju razliku. Koža pazuha je negovana, glatka i lepo izgleda.

Da li mogu da koristim NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans odmah nakon brijanja? 

Da, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans je prijatan za upotrebu na koži koja je sveže obrijana. Pre svega, on ne sadrži etil alkohol koji može da uzrokuje simptome iritacije kao što je peckanje. Pored toga, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans čini kožu glatkom i pruža prijatan osećaj nakon brijanja. Balsami za kožu koje sadrži čine kožu pazuha glatkom i mekom kako bi izgledala negovano i lepo.

Da li NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans efikasno sprečava pojavu neprijatnih mirisa pošto ne sadrži alkohol?

Uloga alkohola kao sastojka u dezodoransima je da uništi bakterije koje uzrokuju neprijatne mirise. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ne sadrži alkohol kako bi pružio najbolju moguću negu posle brijanja. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans umesto alkohola sadrži aktivne sastojke koji imaju efikasno antibakterijsko dejstvo tokom 48 sati i sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa. 

Da li NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans efikasno sprečava pojavu belih fleka i žutih mrlja kao i drugi NIVEA Black & White Invisible dezodoransi?

Da, NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans pruža istu zaštitu od belih fleka i žutih mrlja kao i drugi NIVEA Black & White Invisible dezodoransi. Njegova efikasnost je testirana u saradnji sa poznatim institutom Hohenstein. Ova akreditovana laboratorija i istraživački institut bavi se ispitivanjem tekstila i izdavanjem sertifikata, kao i primenjenim istraživanjem u oblasti tekstila. 

Šta uzrokuje pojavu belih fleka koje često vidimo na odeći? Šta uzrokuje pojavu žutih mrlja na beloj odeći u području pazuha?

Beli tragovi dezodoransa u području pazuha ostaci su aktivnih sastojaka koji deluju protiv znojenja. Oni su praškaste teksture i zato se lako uočavaju na koži i odeći tamnih boja. Žute mrlje su nakon svakog pranja sve intenzivnije. Različiti faktori uzrokuju pojavu ovakvih fleka, među kojima su i aktivni sastojci koji sprečavaju znojenje, zatim sebum koji luči koža i njihovo međusobno dejstvo sa vodom i deterdžentom. Usled ove hemijske reakcije nastaju tvrdokorne naslage žute boje.

Kako NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans sprečava pojavu belih i žutih fleka?

Zahvaljujući tehnologiji protiv belih fleka NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ne ostavlja bele tragove: suspenzija sadrži formulaciju sa aktivnim sastojcima protiv znojenja koji su obloženi uljima i čine tragove nevidljivim.
NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans sprečava pojavu žutih mrlja zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku koji deluje protiv mrlja. Ovaj sastojak štiti vlakna tekstila pre nego što komponente mrlja mogu da prodru u njih. Na taj način, mrlje ostaju na površini i mogu se lakše ukloniti pranjem. 

Kako NIVEA može da dokaže da NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans zaista sprečava znojenje i pojavu neprijatnih mirisa tokom 48 sati? 

NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ima prefinjen i prepoznatljiv miris za koji su kao inspiracija poslužili parfemi vrhunskog kvaliteta. On sadrži kombinaciju cvetnih i voćnih akorda, sa mošusnim i zelenim notama. Gornje note čine cvet čampake, kao i listovi bršljena i mandarine, dok su u srcu mirisa damaska ruža, zlatna orhideja i čiste vodenaste note. Bazne note čine sandalovina i drvo amaranta, beli mošus i šljiva. 

Šta je posebno u vezi sa mirisom NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodoransa?

NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ima prefinjen i prepoznatljiv miris za koji su kao inspiracija poslužili parfemi vrhunskog kvaliteta. 
On sadrži kombinaciju cvetnih i voćnih akorda, sa mošusnim i zelenim notama. Gornje note čine cvet čampake, kao i listovi bršljena i mandarine, dok su u srcu mirisa damaska ruža, zlatna orhideja i čiste vodenaste note. Bazne note čine sandalovina i drvo amaranta, beli mošus i šljiva. 


O stručnjaku
Dr. Jens Šulc je menadžer laboratorije u Odeljenju za globalni razvoj proizvoda u kompaniji Beiersdorf i bavi se razvojem dezodoransa. Po struci je diplomirani hemičar i doktor fizičke hemije. Već 18 godina radi u oblasti istraživanja i razvoja proizvoda.