Novo! Hyaluron Cellular Filler + Elasticity Reshape

SMANJUJE DUBOKE BORE I OBNAVLJA KONTURE LICA

OTKRIJTE LINIJU

VRATITE ZRELOJ KOŽI ELASTIČNOST

Otkrijte NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape, novu liniju proizvoda za negu zrele kože. Inovativna formulacija stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Dubinski neguje zrelu kožu, poboljšava elastičnost i obnavlja konture lica.

Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape dnevna krema sadrži sastojke koji aktiviraju ćelijske procese* u koži i pospešuju proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina * i pruža koži hidrataciju tokom 24 sata. Sistem zaštite od UVA i UVB zračenja sa zaštitnim faktorom 30, štiti kožu od fotostarenja, ćelijskog oštećenja, staračkih fleka i sprečava njeno opuštanje.

* testirano in vitro

 

Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape noćna krema ima bogatu, baršunastu teksturu koja se topi na koži i dubinski je hrani dok vi spavate. Koža se obnavlja tokom noći jer tada najbolje upija aktivne sastojke. Formulacija ima trenutni efekat, a redovnom upotrebom intenzivno smanjuje bore, poboljšava elastičnost kože i vraća joj snagu. Ujutru, koža je hidrirana i prijatna na dodir. 

 

 

Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape dvofazni eliksir deluje na ćelije kože kako bi proizvodile sopstvenu hijaluronsku kiselinu, kolagen i elastin*, i sadrži sastojke koji su prijatni za kožu. Eliksir se sastoji od uljane komponente koja je obogaćena trostrukim kompleksom ulja i vodene komponente koja sadrži 80% hidratantnih sastojaka. Ova inovativna formulacija pruža koži dodatnu dozu nege.

* testirano in vitro


EFEKAT

TAJNA USPEHA NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY RESHAPE FORMULACIJE

EFEKAT

nivea

1

Inovativna formulacija - Kombinacija aktivnih sastojaka među kojima je i hijaluronska kiselina, štiti kožu od uticaja iz spoljašnje sredine i trenutno joj pruža mlađi izgled. Formulacija aktivira ćelije kože i pospešuje proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.*

* testirano in vitro

nivea

2

Čarolija u kapljici - Uljni kompleks koji se nalazi u Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape dvofaznom eliksiru čini kožu zategnutom i glatkom na dodir. Takođe, vodena komponenta sadrži 80% hidratantnih sastojaka!*

* testirano in vitro

nivea

3

Očaravajući miris - U potrazi za najlepšim mirisom, testirali smo, odabrali i kontinuirano razvijali mnoge arome. Tako smo došli na fantastičan rezultat: modernu interpretaciju tradicionalnih mirisa koji definišu omiljene NIVEA proizvode za negu.


ZNANJE STRUČNJAKA

PITANJA I ODGOVORI O HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY RESHAPE LINIJI

Dr. Svenja Möllgaard, rukovodilac laboratorije za istraživanje i razvoj NIVEA nege za lice, odgovara na najvažnija pitanja o inovativnoj liniji Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape i objašnjava šta je čini posebnom.

Dr. Svenja Möllgaard, rukovodilac laboratorije za istraživanje i razvoj NIVEA nege za lice

1. Naša koža otkriva naše prave godine. Šta još možemo učiniti protiv bora, suve kože i gubitka konture?
Ne možemo zaustaviti proces starenja naše kože. Međutim, u in vitro testovima, otkrili smo da možemo pomoći koži da proizvede više od tri gradivna bloka hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Za zdraviji i mlađi izgled.

2. Zašto su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin toliko važni za našu kožu?
Kolagen stvara strukturu kože. Kao vlakna vezivnog tkiva posebno su važna za čvrstoću kože. Elastinska vlakna su uglavnom odgovorna za elastičnost kože. Zajedno čine kožu čvrstom, daju joj snagu i obnavljaju konturu. Oni zajedno čine supstance koje sadrže hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina pomaže koži da ostane hidrirana i održi volumen.

3. Kako NIVEA CELLular pomaže elastičnosti kože i konturi da pomognu sami sebi?
Razvili smo novu Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape liniju posebno za kožu žena starijih od 60 godina. Specijalni aktivni kompleks u formulaciji stimuliše ćelije kože da ponovo formiraju hijaluronsku kiselinu, kolagen i elastin. Pozitivan efekat je pokazan u  vitro testovima.

4. Dnevna nega ima SPF 30. Da li mi zaista treba tako visok zaštitni faktor tokom cele godine?
Da! Prodiranje UV zračenja, čak i kroz prozorska stakla, može pospešiti prevremeno starenje kože. Mnogi misle da nam krema za sunčanje treba samo kada provodimo vreme na otvorenom. Ali to nije istina. Oni koji žele da spreče stvaranje dubokih bora i pigmentacije treba da zaštite svoju kožu kod kuće ili na poslu sa dovoljno visokim zaštitnim faktorom.  

5. Nova linija NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape nege sastoji se od četiri proizvoda. Sa kojim treba početi?
Počnite sa dnevnom i noćnom negom. Tokom dana, kožu morate podržati u odbrani od spoljašnjih uticaja. Tokom noći, fokus je na regeneraciji i obnavljanju ćelija. Specijalni proizvod - eliksir - može se dodatno koristiti. Zavisi od individualnih potreba, da li je koža veoma suva ili samo sklona pigmentaciji.