Novo! Hyaluron Cellular Filler + Elasticity Reshape

Hyaluron Cellular Filler + Elasticity Reshape

OTKRIJTE LINIJU

POVRATITE ELASTIČNOST KOŽE I UČVRSTITE KONTURE LICA

NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape linija za negu kože je posebno prilagođena potrebama žena kada koža počinje da gubi tonus i elastičnost. Ovi proizvodi pružaju koži intenzivnu hidrataciju i pospešuju njeno obnavljanje. Koža je vidno podmlađena i primetno elastičnija, a dubinske bore smanjene.

DNEVNA I NOĆNA NEGA

NIVEA CELLular Filler + Elasticity Reshape dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina*, kao i obnavljanje zaliha vlage u samoj koži. Zahvaljujući zaštitnom faktoru 30, ona takođe štiti od štetnih UV zraka, koji su jedan od glavnih uzroka hiperpigmentacije.

*testirano in vitro

 

NIVEA CELLular Filler + Elasticity Reshape noćna krema savršena je dopuna dnevnoj nezi. Bogata formulacija koja sadrži ši maslac deluje protiv starenja tokom noći i podržava prirodnu regeneraciju.* Ujutru, bore su smanjene, a koža zategnuta i meka na dodir.

*testirano in vitro

 

NIVEA CELLular Elasticity Reshape kriomaska za oblikovanje kontura lica obogaćena je serumom sa busterom hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Uživajte u odličnim rezultatima 10 minuta nakon nanošenja: konture lica su preoblikovane, bore su popunjene, a koža je čvršća, glađa i hidrirana tokom sledeća 24h. Preporuka za nanošenje: Nanesite jednom tokom dana na očišćeno lice i dekolte.

 

INTERVJU

sa Slobodom Mićalović

Sloboda uživa u svojoj ženstvenosti i tvrdi da se unutrašnja lepota uvek primeti na licu. Pogledajte NIVEA intervju i otkrijte  šta Slobodu čini srećnom, u čemu pronalazi zadovoljstvo i koliko joj je beauty rutina važna.


OTKRIJTE NOVU CELLULAR FILLER + ELASTICITY RESHAPE NEGU

1. korak: Dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 deluje protiv bora i istovremeno štiti kožu.

2. korak: Noćna krema obnavlja kožu tokom noći kako bi ujutru bila glatka i gipka.


EFEKAT

TAJNA USPEHA NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY RESHAPE FORMULACIJE

Inovativna formulacija

Kombinacija aktivnih sastojaka među kojima je i kratkolančana hijaluronska kiselina učvršćuje kožu iznutra i tako je trenutno podmlađuje. Formulacija aktivira ćelije kože i pospešuje proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.*

*testirano in vitro

 

Očaravajući miris

U potrazi za najlepšim mirisom, testirali smo veliki broj mirisnih nota, a zatim smo odabrane kombinacije dodatno razvijali. Rezultat koji smo postigli je zaista izuzetan – moderna varijanta tradicionalnih mirisa kojima odišu NIVEA proizvodi za negu kože.


ZNANJE STRUČNJAKA

PITANJA I ODGOVORI O HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY RESHAPE LINIJI

Dr. Svenja Molgard, rukovodilac laboratorije za istraživanje i razvoj NIVEA nege lica, odgovara na najvažnija pitanja o inovativnoj liniji Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape i objašnjava šta je čini posebnom.

Dr. Svenja Möllgaard, rukovodilac laboratorije za istraživanje i razvoj NIVEA nege za lice

Koža otkriva naše prave godine. Šta možemo da učinimo protiv bora, suve kože i gubitka kontura lica?

Ne možemo da zaustavimo proces starenja kože. Međutim, u in vitro testovima, otkrili smo da možemo pomoći koži da proizvede više od tri gradivna bloka hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Za zdraviji i podmlađen izgled.

Zašto su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin toliko važni za našu kožu?

Vlakna kolagena čine strukturu kože. Kao vlakna vezivnog tkiva, ona su posebno važna za čvrstoću kože. Vlakna elastina su uglavnom odgovorna za elastičnost kože. Zajedno, ova vlakna čine kožu zategnutom, daju joj jačinu i učvršćuju konture lica. Ona takođe čine supstance gelaste strukture koje sadrže hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina pomaže koži da ostane hidrirana i održi volumen.

Kako NIVEA CELLular Filler + Elasticity Reshape deluje na kožu kako bi pomogla samoj sebi?

Razvili smo novu Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape liniju posebno za kožu žena starijih od 60 godina. Specijalni aktivni kompleks u formulaciji stimuliše ćelije kože da proizvode više hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. In vitro testovi pokazali su pozitivan efekat na ćelijama.

Dnevna krema ima zaštitni faktor 30. Da li mi zaista treba tako visok zaštitni faktor tokom cele godine?

Da! Prodiranje UV zračenja, čak i kroz prozorska stakla, može da uzrokuje prevremeno starenje kože. Mnogi ljudi misle da nam je zaštita od sunca potrebna samo kada provodimo vreme na otvorenom. Ali to nije tako. Da biste sprečili pojavu dubokih bora i pigmentacije, treba da zaštitite kožu i kada ste kod kuće ili na poslu dovoljno visokim zaštitnim faktorom.
 
Nova linija NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshape nege sadrži četiri proizvoda. Sa kojim treba početi?

Za početak, koristite dnevnu i noćnu kremu. Tokom dana, pomozite koži da se odbrani od spoljašnjih uticaja. Tokom noći, fokus je na regeneraciji i obnavljanju ćelija.