nivea-cellular

POKAŽITE SVOJU UNUTRAŠNJU LEPOTU
NOVO: NIVEA CELLULAR FIRMING

Podstiče obnavljanje ćelija i kožu na sopstvenu proizvodnju hijalurona i ublažava znakove starenja. Zablistajte s vidljivo čvršćom kožom koja izgleda mlađe!

NOVI STANDARD U ANTI-AGE NEZI KOŽE

S godinama se koža menja: gubi potrebnu vlagu, ćelije se sporije obnavljaju, a usporena je i proizvodnja kolagena. Tanke linije na licu pretvore se u bore i koža počinje gubiti mladalački tonus. Kako to sprečiti? Naše rešenje je revolucionarna formula s pojačivačem kolagena i hijalurona.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler Firming + Cell Activating formule se brzo upijaju u kožu i osiguravaju optimalnu apsorpciju ova dva ključna anti-age sastojka. Tako oslobađaju puni potencijal kože iznutra! Nova linija poboljšava obnovu ćelija za 33 % u samo 24 sata, a proizvodnju kolagena za 24 % u 7 dana*.

Rezultat je primetno čvršća koža koja je glatka na dodir i blista mladalačkim sjajem.

* testirano in vitro

cellular


NAŠA JEDINSTVENA ANTI-AGE FORMULA ZA AKTIVACIJU ĆELIJA

nivea-cellular

cellular


KORAK DO ČVRŠĆE KOŽE KOJA IZGLEDA MLAĐE

Započnite jutarnju rutinu nege lica uz NIVEA CELLULAR hijaluronsku serum-esenciju. Brzo se upija, dubinski hidrira i trenutno osvežava kožu!
nivea-cellular

NIVEA CELLULAR HIJALURONSKA SERUM - ESENCIJA

Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, revolucionarna formula NIVEA CELLULAR hijaluronske serum-esencije upija se u kožu u samo 20 sekundi. Sadrži mikro-hijaluron i 20 % hidra-eliksir za dugotrajni rezultat:

  1. Hidra-eliksir – jedinstvena kombinacija sastojaka za dubinsku hidrataciju koži pruža dugotrajan osećaj svežine.
  2. Mikro-hijaluron – ovaj tip hijalurona odlikuje sposobnost prodiranja u dublje slojeve kože gde blagotvorno deluje iznutra. Trenutno zaglađuje kožu i čini je čvršćom.

Praktična pipeta omogućuje precizno doziranje serum esencije. Tako ju je jednostavno uključiti u jutarnju i večernju rutinu nege lica!

Unapredite svoju dnevnu rutinu u samo 20 sekundi.


OTKRIJTE NOVU, EKSTRA UČVRŠĆUJUĆU RUTINU NEGE LICA

Očaravajuća harizma i pozitivan stav prema životu dolaze iznutra, ali licu je potrebna i pravilna nega koja nam omogućuje da održimo kožu mladolikom. NIVEA Hyaluron CELLular Firming linija je savršen izbor za žene koje žele autentičnost i da su zadovoljne sobom i svojim izgledom.

Isprobajte sami i gledajte kako bore nestaju, a vaša koža svakim danom postaje čvršća i mladolika.

nivea-cellular

KORAK 1. CELLULAR HIJALURONSKA SERUM ESENCIJA

Pripremite kožu za negu uz pomoć ove ultra lagane serum-esencije. Revolucionarna formula sa mikro hijaluronom i 20% hidra eliksira aktivira ćelije kože, intenzivno hidrira i zaglađuje kožu lica. Savršen početak negujuće jutarnje rutine.

nivea-cellular

KORAK 2: Cellular Firming + cell activating krema za negu oko očiju

Naglasite svoju ženstvenost i istaknite lepotu svojih očiju pomoću NIVEA CELLULAR  Filler kreme za negu oko očiju. Posebno je namenjena osetljivom području oko očiju koje u trenu  osvežava, a redovnom upotrebom čak i tamni podočnjaci postaju manje izraženi.

KORAK 3: FIRMING + CELL ACTIVATING KREMA ZA NEGU PREDELA OKO OČIJU

Naglasite svoju ženstvenost I istaknite lepotu svojih očiju pomoću NIVEA Hyaluron Cellular Filler kreme za negu oko očiju. Posebno je namenjena osetljivom području oko očiju koje u trenu osvežava, a redovnom upotrebom čak I tamni podočnjaci postaju manje izraženi.


RAZMAZITE KOŽU PODMLAĐUJUĆOM CELLULAR MASAŽOM LICA

Priuštite koži ovu odličnu masažu lica barem jednom nedeljno. Ako i vi često preskačete negujuće rituale koji mogu znatno poboljšati izgled vaše kože, isprobajte je odmah! Osetite kako se mišići lica opuštaju, a tanke linije i bore postaju sve manje vidljive.

Kako deluje ova masaža? Nežan pritisak podstiče cirkulaciju i povećava proizvodnju kolagena. Uzmite svoju NIVEA CELLULAR  dnevnu kremu i pratite uputstva u tutorijalu kako biste probudili svoju unutrašnju lepotu!


UŽIVAJTE U PRIMETNO ČVRŠĆOJ KOŽI MLADOLIKOG IZGLEDA

Otkrijte novu NIVEA CELLULAR Firming liniju proizvoda za ublažavanje vidljivih znakova starenja.

Iskusite novi standard u anti-age nezi kože uz proizvode koji su posebno razvijeni kako bi otkrili vašu unutrašnju mladolikost.

nivea-cellular

„KOMBINACIJA POJAČIVAČA KOLAGENA & HIJALURONA REAKTIVIRA ĆELIJE I UBRZAVA NJIHOVO OBNAVLJANJE”

Dr. Dominik Göddertz, Istraživanje & Razvoj, Beiersdorf AG, odgovara na sva pitanja o novoj NIVEA Cellular Firming + Cell Activating liniji proizvoda.

KOJI SU UZROCI STARENJA KOŽE I ŠTA SE DOGAĐA UNUTAR NAŠE KOŽE?

Dva su faktora koja utIču na brzinu i intenzivnost starenja. Prvi se skriva u našoj koži, a to su geni - upravo oni su odgovorni za NIVO biološke aktivnosti i vitalnost naših ćelija kože. Geni takođe diktiraju proizvodnju hijalurona i kolagena, kao i proces ćelijske obnove. Budući da se drastično razlikuju od osobe do osobe, izgled kože može biti potpuno drugačiji, čak i kad je reč o ljudima iz iste starosne dobi.

Naravno, ne utiču samo geni na starenje kože. Spoljašnji uticaji poput sunčevog zračenja mogu itekako ubrzati proces starenja kože - UVA i UVB zrake uzrokuju slobodne radikale u našoj koži. Sposobni su uništiti strukturu ćelija kože i vlakna kolagena, a rezultat je pojava bora.

Važno je znati da ćelijska kože s godinama postaju sve lenje. Njihova ćelijska aktivnost se usporava, kao i proizvodni kapacitet. Koža mladih osoba obnavlja se svakih 28 dana, dok se isti proces kod starijih osoba odvija svakih 35 dana, te je vidno da se ćelijska sporije obnavljaju. Svi ti aspekti odrediće izgled i stanje naše kože u starijoj dobi.

 

nivea-cellular

Dr. Dominik Göddertz, Istraživanje & Razvoj, Beiersdorf AG