PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Novo

PRVA NIVEA CREME CARE LINIJA ZA ČIŠĆENJE LICA

PRETVARA ČIŠĆENJE U NEGU

NOVO: NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica
NIVEA Creme Care

NEŽNO ČIŠĆENJE I NAJBOLJA NIVEA NEGA

NOVO: Creme Care linija za čišćenje lica – NIVEA

Čišćenje je značajan deo svakodnevne rutine nege kože za većinu žena. Da biste izbegli osećaj zategnutosti kože nakon čišćenja, NIVEA donosi prvu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica. Nova linija obuhvata tri različita proizvoda za različite navike čišćenja: mleko, kremu i maramice za čišćenje lica. Njihova inovativna formulacija sa zaštitnim kompleksom za negu i jedinstvenim mirisom NIVEA kreme čini kožu čistom, mekom i prirodno lepom.

Novi NIVEA Creme Care proizvodi za čišćenje lica

Otkrijte novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica gledanjem našeg najnovijeg TV-spota.
Odgovarajuća rutina čišćenja

Sa NIVEA Creme Care linijom za čišćenje

Svakodnevno čišćenje lica neizostavan je deo svake dobre rutine za negu kože. Želeli bismo da vam objasnimo kako možete pravilno čistiti i negovati svoju kožu kako biste postigli osećaj čiste i negovane kože.
Saveti za čišćenje

Kako do blistavo čiste kože

Zašto je važno održavati lice čistim, najbolji načini na koji to možete postići, a da ne poremetite prirodnu ravnotežu vlage u koži i šta čini NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica tako jedinstvenom.

Kako umivati lice

Otkrijte koji su to nepravilni postupci prilikom umivanja, vodič korak po korak za čišćenje i saznajte više o novoj NIVEA Creme Care liniji za čišćenje lica.

Istinski negujući proizvod za čišćenje lica

Kako se negovati znači voleti samu sebe, naročito kad je reč o nezi kože saznajte kako nova NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica pruža intenzivnu negu tokom čišćenja.

Intervju

intervju sa ekspertom Dr SvenjoM Molgard

Za novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica razvili smo jedinstvenu formulaciju koja ne samo da temeljno čisti kožu lica, nego istovremeno nežno neguje – za osećaj meke i negovane kože.

Pročitajte naš intervju s dr Svenjom Molgard iz NIVEA tima za istraživanje i razvoj.

NIVEA Creme Care linija je nova je linija za čišćenje kože lica. Šta je čini tako posebnom?

Za novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica razvili smo specijalnu formulaciju, koja ne samo da temeljno čisti, već i nežno neguje – za svežu i gipku kožu. U jednoj formulaciji smo uspeli da objedinimo najbolje aspekte nege i čišćenja i da je obogatimo NIVEA Creme Care kompleksom. Sada možete da očistite kožu bez mnogo trljanja i da budete sigurni da štitite i održavate prirodni balans vlažnosti kože. 

Šta zapravo čini taj zaštitni negujući kompleks?

Sastoji se od specijalnih i veoma negujućih sastojaka. Formulacija sadrži eucerit, prirodni emulgator, poznat po svojim negujućim i hidrirajućim svojstvima, kojima jača barijernu funkciju kože. Beiersdorf ima sopstveni proizvodni proces za izdvajanje eucerita specijalnog, pročišćenog kvaliteta. Dodali smo i pantenol, koji podstiče regenerativne funkcije kože, unapređuje hidriranost kože i umanjuje svrab i zapaljenska stanja.  

Često postavljena pitanja

Šta je to što čini posebnim NIVEA Creme Care proizvode?

“Jedinstvena formulacija NIVEA Creme Care linije proizvoda nastala je iz želje da razvijemo proizvode za čišćenje koji efikasno čiste i neguju kožu u isto vreme“, kaže Dr. Svenja Möllgaard, Razvoj NIVEA proizvoda za negu lica, Istraživanje i razvoj Beiersdorf. Upravo je to odlika novih NIVEA Creme Care proizvoda za čišćenje lica, pružaju efikasno čišćenje uz najbolje od NIVEA nege. “Proizvodi imaju isti zaštitni kompleks i miris kao i NIVEA krema – proizvod koji štiti i neguje i koji većina poznaje još iz detinjstva“ objašnjava Dr. Svenja Möllgaard. “ Možete da očistite kožu od svakodnevnih nečistoća jednostavno i temeljno, uz istovremenu zaštitu prirodne ravnoteže vlažnosti kože. Sve to zahvaljujući negujućoj formulaciji sa sastojcima kao što su eucerit i pantenol – bez dodatnog trljanja i iritacije kože“. Na ovaj način negujuća formulacija pruža osećaj osveženosti i hidriranosti kože. „ Može se koristiti dva puta dnevno ili kada god je potrebno čišćenje lica“ dodaje doktorka. Rezultat  je prirodno blistava, meka i gipka koža.

Šta znači da proizvodi sadrže najbolje od NIVEA nege?

“NIVEA je poznata već više od 100 godina po svojim negujućim svojstvima. Na primer, mnogi ljudi vole našu plavu limenku NIVEA kreme kao proizvod koji ih štiti i neguje još od detinjstva. To nas je inspirisalo da uključimo najbolje od NIVEA nege u naše nove proizvode za čišćenje lica. Srž njihove formulacije je zaštitni negujući kompleks, koji omogućava ovim proivodima da efikasno čiste ali ujedno i neguju kožu lica. S obzirom da proizvodi sadrže najbolje od NIVEA nege, miris koji smo odabrali za njih se temelji na izvornoj NIVEA kremi. Jedinstveni miris nadahnut cvetnim, citrusnim i mošusnim mirisima obožavaju generacije širom sveta i često ga povezuju sa divnim uspomenama iz detinjstva. Miris NIVEA kreme budi sećanja. Prisetimo se trenutaka ljubavi, poverenja i nege. Kako je NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica napravljena da ujedno i najviše neguje, želeli smo da i miris to odražava – za iskustvo čišćenja nakon kojeg se koža oseća voljenom.” Šta zapravo čini taj zaštitni negujući kompleks? Sastoji se od specijalnih i veoma negujućih sastojaka. Formulacija sadrži eucerit, prirodni emulgator, poznat po svojim negujućim i hidrirajućim svojstvima, kojima jača barijernu funkciju kože. Beiersdorf ima sopstveni proizvodni proces za izdvajanje eucerita specijalnog, pročišćenog kvaliteta. Dodali smo i pantenol, koji podstiče regenerativne funkcije kože, unapređuje hidriranost kože i umanjuje svrab i zapaljenska stanja.
Koji proizvodi ulaze u sastav NIVEA Creme Care linije za čišćenje lica? 

Baš kao što je svaka žena različita, tako su i njihove rutine čišćenja i nege lica različite. Neke vole kreme za čišćenje više od mleka, dok neke žele jednostavno i brzo čišćenje lica i zato koriste maramice. Zato smo razvili tri različita negujuća proizvoda za čišćenje. NIVEA Creme Care mleko za čišćenje lica se nanosi korišćenjem tupfera. NIVEA Creme Care krema je namenjena za korišćenje u kombinaciji sa vodom, a NIVEA Creme Care maramice se koriste za jednostavno i brzo čišćenje lica. Kod maramica, posebna pažnja je posvećena materijalu od kojih su maramice izrađene, pa su one veoma meke i visokog kvaliteta.

Kom tipu kože su namenjeni ovi proizvodi? Da li su prikladni i za osetljivu kožu?

Svaki tip kože može trpeti negativne posledice neadekvatnog čišćenja. Naš cilj je bio da napravimo negujući proizvod za čišćenje lica koji je jedinstveno rešenje za svaki tip kože. Proizvod je pogodan i za osobe sa osetljivom kožom. 
 
Kada da čistimo kožu, ujutro ili uveče?
 
I ujutru i uveče! Noću, kožu treba osloboditi šminke, tragova zagađenosti vazduha i prljavštine sakupljene tokom dana. Očišćena i adekvatno nahranjena koža je idealan preduslov da se koža obnovi tokom noći. Neadekvatno očišćena koža može dovesti do iritacija i crvenila. Ujutru, usled procesa regeneracije i obnavljanja ćelija koji se desio tokom noći, potrebno je kožu osloboditi nakupljenog sebuma. 

S obzirom da NIVEA Creme Care proizvodi blago neguju, da li i dalje treba da koristimo i dnevnu i noćnu kremu?

Naravno, kožu treba hidrirati. Creme Care formulacije za čišćenje lica imaju ulogu da temeljno očiste lice, ali je i dalje neophodno dodatno nahraniti kožu.