OSVEŽI SVAKODNEVNICU UZ NIVEA DEO FRESH

Spremna za veliko prolećno osveženje? Poklanjamo nove NIVEA Fresh dezodoranse i predivan Cloud & Co. nakit!

NEODOLJIVA SVEŽINA I POUZDANA
48-ČASOVNA ZAŠTITA

Otkrijte nove NIVEA FRESH antiperspirante – prepustite se uživanju u nežnim, osvežavajućim mirisima inspirisanim prirodom i oslonite se na pouzdanu zaštitu koja traje 48 sati! Blaga formulacija ne iritira kožu, brzo se suši i pruža svežinu tokom celog dana – gde god da se nalazite.

 

Odaberite omiljeni miris i razbudite čula!

NIVEA Fresh Antiperspirante


OTKRIJTE SVE NOVE NIVEA FRESH ANTIPERSPIRANTE!

Novi NIVEA Fresh antiperspiranti dostupni su u četiri različite varijante – sa ženstvenim mirisom ružinih latica, osvežavajućim citrusnim i prijatnim cvetnim mirisom, kao i sa blagim mirisom pamuka. Probajte svaki od njih! Bilo koji da odaberete, moći ćete da uživate u neodoljovoj svežini i ugodnoj nezi tokom celog dana. Pripremite se za nove avanture!
 

FRESH ROSE TOUCH SPREJ SA MIRISOM RUŽINIH LATICA

Uživajte u suvoj zaštiti od znojenja tokom 48 časova, kao i u ženstvenom i ugodnom mirisu ružinih latica, koji će vas pratiti ceo dan! Delikatna i osvežavajuća formulacija trenutno se suši na koži i pomaže vam da se osećate prijatno tokom celog dana.

FRESH BLOSSOM DEZODORANS SA MIRISOM CVETNOG BUKETA I LIMUNOVE TRAVE

Ovaj blagi, ali neverovatno osvežavajući cvetni miris pružiće vam energiju tokom celog dana! Prefinjene ženstvene mirisne note savršeno se uklapaju sa mirisom limunove trave koji budi čula. Vaša koža će uživati u dugotrajnom osećaju svežine i prijatne nege!

FRESH CITRUS SA MIRISOM LIMETE I BERGAMOTA

Miris će vam pružiti nalet energije i potrebno samopouzdanje za uspešan dan! Prefinjene note cvetova bergamota savršeno se uklapaju sa osvežavajućim citrusnim mirisom limete i pomorandže.

 

FRESH GENTLE SA MIRISOM PAMUKA

Uživajte u prijatnoj, osvežavajućoj nezi uz nežan dodir pamuka i mirisnu svežinu! Probajte NIVEA Fresh Gentle i pružite koži dugotrajnu zaštitu od znojenja koja je obogaćena blagim, ženstvenim mirisima.


INSPIRACIJA DOLAZI IZ PRIRODE

Za intenzivan osećaj svežine, odabrali smo idealne prirodne sastojke! Saznajte više o svakom od njih i pronađite svoj omiljeni sastojak!

1

RUŽA

Ruža je verovatno najpopularniji cvet na celom svetu, još od davnina. Delikatnost, elegancija i romantičan miris oduvek su osvajali žene i pomagali im da se osećaju ženstveno i cenjeno. Uživajte u ovom osvežavajućem mirisu uz Fresh ROSE TOUCH antiperspirant!

deo-fresh

2

BERGAMOT

Bergamot je najdelikatniji citrus. Ovaj sastojak je poznat po svojim svojstvima koja umiruju i podmađuju kožu. Miris bergamota u NIVEA Fresh Citrus antiperspirantu pruža prijatan, osvežavajući osećaj koji traje celog dana!

deo-fresh

3

LIMUNOVA TRAVA

Poznata po svojoj intenzivnoj aromi, limunova trava ima i efikasna antibakterijska svojstva. U kombinaciji sa nežnim cvetnim buketom, ona je sastojak našeg antiperspiranta koji pruža pouzdanu zaštitu i svežinu čak i tokom najaktivnijih dana!

deo-fresh

4

LIMETA

Jedna doza limete pruža pravi nalet svežine! Ovaj intenzivni miris u novom NIVEA Fresh Citrus dezodoransu osvežava čula i budi inspiraciju. Limeta je bogata antioksidansima koji podmađuju kožu i čine je blistavom. Uživajte u neodoljivoj svežini novog antiperspiranta!

deo-fresh

5

PAMUK

Pamuk je prirodno vlakno koje ima dobro svojstvo upijanja, zbog čega se koristi u tekstilnoj industriji. Ovaj dragoceni sastojak iz prirode u NIVEA Fresh Gentle dezodoransu pruža dugotrajni, ugodni osećaj suve kože onim danima kada vam je potrebna zaštita i svežina. Osetite dodir pamuka na svojoj koži!


OSVEŽI SVAKODNEVNICU UZ NIVEA DEO FRESH

Fresh Deo Promo

 

 

 

Inspirisaćemo te prolećnim mirisima NIVEA Fresh dezodoransa, predivnim Cloud&Co. nakitom i mini vodičima za osveženje svakodnevnice. Sve što je potrebno je da odgovoriš na zabavna pitanja, a mi ćemo se pobrinuti za veliko prolećno osveženje!

Nagradni konkurs traje od 10.6. do 30. 6. 2021, a pravila učestvovanja možeš pročitati ovde.

 
 


IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs  „Osveži svakodnevnicu uz NIVEA Fresh dezodoranse!“ je završen. Proverite da li ste među 8 srećnih dobitnika koji su osvojili set: NIVEA Fresh dezodorans (verziju koju su dobili kao rezultat u kvizu) i predivan Cloud & Co. nakit (verziju koju su dobili kao rezultat u kvizu)

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.
OTKRIJTE DOBITNIKE

Saveti

Pronađite korisne savete u našim tekstovima o antiperspirantima. Saznajte kako da ostanete u formi, sačuvate energiju i dobro zdravlje i kako da se osećate prijatno u svojoj koži!
deo-fresh

ČESTA PITANJA O DEZODORANSIMA

Koja je razlika između dezodoransa i antiperspiranta i kako da odaberete proizvod koji vam odgovara? Kako da zaštitite odeću od fleka? Zašto je potrebno da protresete antiperspirant i dezodorans pre upotrebe? Pronađite stručne odgovore na ova pitanja, kao i druge zanimljive informacije u ovom tekstu!

 

deo-fresh

VEŽBANJE KOD KUĆE

Vežbanje nam pomaže da ostanemo u dobroj formi i održimo tonus mišića. Kada vežbamo, osećamo se srećnije i lepše izgledamo. Najbolje od svega je to što sada možete da vežbate i u udobnosti svog doma. Otkrijte vežbe koje su istovremeno i korisne i veoma efikasne. Novi Fresh antiperspiranti će vam pomoći da sačuvate osećaj svežine i dobru energiju!