Saznajte odgovor u članku Nezaboravni trenuci na suncu

Saznajte odgovor u članku UV zračenje I njegovo dejstvo na telo.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Odredbe i uslovi

Unošenjem ličnih podataka, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ste pročitali, razumeli i prihvatate Beiersdorf d.o.o. Beograd (u daljem tekstu Beiersdorf) politiku o zaštiti privatnosti (https://www.nivea.rs/o-nama/politika-privatnosti), kao i da ste saglasni da se vaši podaci prikupljaju i obrađuju za potrebe ovog nagradnog konkursa. Svoje podatke možete ukloniti u bilo kom trenutku. U slučaju da želite da vaši lični podaci, koje Beiersdorf čuva i obrađuje, budu obrisani, pošaljite nam e-mail putem formulara za kontakt na sledeću adresu: https://www.nivea.rs/o-nama/kontaktirajte-nas, i izaberite „KOMENTARI I DRUGO“ u polju „Predmet“. Brisanjem vaših ličnih podataka prestaje vaše učešće u svim nagradnim igrama, promocijama, kao i komunikacija sa kompanijom Beiersdorf.

Organizator nagradnog konkursa je Beiersdorf doo Beograd, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd (u daljem tekstu: Organizator). 

Konkurs se realizuje na web stranici www.nivea.rs

Nagradni konkurs traje od 25.06.2018. do 03.08.2018. godine, svakog radnog dana (od ponedeljka do petka), između 12 i 16 časova. Prvih 10 učesnika koji svakog dana tačno odgovore na 5 pitanja mogu da osvoje NIVEA SUN lutku. Pobednici će dobiti nasumično jednu od NIVEA SUN lutaka: Lotte ili Max. Pobednici ne mogu da biraju koju lutku će dobiti. Jedna osoba, kao i jedno domaćinstvo (na jednoj adresi prebivališta) ne može dobiti više od jedne nagrade. Ukupni broj nagrada je 300 NIVEA SUN lutaka. Nagrade se ne mogu isplatiti u gotovini. 

Učesnici nagradnog konkursa moraju biti punoletni državljani Republike Srbije i imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije. 

Spisak pobednika nagradnog konkursa će biti objavljen u roku od 2 radna dana na web stranici www.nivea.rs

Nagrade se šalju dobitnicima, na teritoriji Republike Srbije, u roku od 20 dana nakon što Organizator  stupi u kontakt sa njima. Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu ako ne uspe da stupi u kontakt sa dobitnikom putem dostavljenih podataka u roku od dve nedelje od trenutka proglašenja dobitnika. Svaki učesnik je odgovoran za ispravnost unetih podataka i navedene adrese. 

Zaposleni u kompaniji Beiersdorf doo Beograd, članovi njihovih porodica, kao i osobe mlađe od 18 godina, nemaju pravo učestvovanja. 
Ako se tokom trajanja i po završetku Konkursa uoče neregularnosti u ponašanju učesnika u konkursu, te se pokaže opravdana sumnja da je isti u svrhu postizanja rezultata postupao na način koji nije dozvoljen pravilima (maloletno lice, lažna adresa, korišćenje malicioznih softvera i slično) Organizator zadržava pravo diskvalifikacije učesnika i nagradu dodeli prvom sledećem na listi. 

Konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvideti, sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu konkursa biti obavešteni putem web stranice www.nivea.rs.

* Obavezno polje