Čisti, pruža energiju, osvežava

Pružite svojoj koži dodatnu dozu energije koja joj je potrebna

Nova NIVEA Energy micelarna voda

Čišćenje lica

Nova NIVEA Energy micelarna voda

Nova NIVEA Energy micelarna voda, sa svoja tri antioksidansa dubinski čisti kožu i uklanja šminku, pruža koži energiju i osećaj svežine. 

Prava doza energije koja je potrebna vašoj koži u toku dana!
KUPI SADA
[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"440","Y":"455","XMobile":"440","YMobile":"455","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"","Copy":"\u003cp style=\"color: white;\"\u003eKada je reč o nezi kože, vitamin C je veoma popularan sastojak. Zbog svojih važnih svojstava koja daju sjaj i usporavaju starenje, vitamin C je sveobuhvatan sastojak koji odgovara skoro svakom tipu kože.\u003c/p\u003e\n\u003cp style=\"color: white;\"\u003ePostoji mnogo razloga za uključivanje vitamina C u va\u0026scaron;u svakodnevnu rutinu nege kože, jer je izuzetno moćan preventivni sastojak koji može da uspori znake starenja i za\u0026scaron;titi kožu od o\u0026scaron;tećenja UV zračenjem.\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"1108","Y":"920","XMobile":"1108","YMobile":"920","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"","Copy":"\u003cp style=\"color: white;\"\u003eNiacinamid, poznat i kao vitamin B3, pomaže u izgradnji proteina u koži i pospe\u0026scaron;uje hidrataciju kože. Svakodnevna upotreba niacinamida će za\u0026scaron;tititi va\u0026scaron;e ćelije kože od spolja\u0026scaron;njih faktora sredine kao \u0026scaron;to su sunčeva svetlost, zagađenje vazduha i toksini.\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:var(--BaseHighlightColor);--HotspotBackground:rgba(254, 145, 25, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:#ffffff;--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--BaseHighlightColor)","X":"1315","Y":"140","XMobile":"1315","YMobile":"140","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"","Copy":"\u003cp style=\"color: white;\"\u003eBrusnice imaju neverovatno visok sadržaj polifenola koji se efikasno bori protiv slobodnih radikala i održavaju čvrstinu i zategnutost kože.\u003c/p\u003e\n\u003cp style=\"color: white;\"\u003ePobolj\u0026scaron;avajući elastičnost va\u0026scaron;e kože, brusnice pomažu da se kiseonik prenese u kožu, čineći je mek\u0026scaron;om svakoga dana. Ko je mislio da tako malo voće može va\u0026scaron;oj koži da pruži toliko benefita!\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Čišćenje lica

VIDEO

Da li ste spremni za dnevnu dozu energije?

Sve što vam je potrebno je nova NIVEA Energy micelarna voda i tupfer.

 

Pružite svojoj koži energiju koju zaslužuje uz dozu vitamina C, niacinamida i ekstrakta brusnice

Rutina

Priprema, pozor, tvoja doza energije!

Započnite dan rutinom nege koja pruža vašoj koži najviše energije:

Nova NIVEA Energy micelarna voda zajedno sa Nivea Q10 Energy dnevnom, noćnom i kremom za područje oko očiju, kao i sheet maskom daće vam najbolje rezultate! Otkrijte rutinu korak po korak

Cleansing, energising, refreshing

Prvo nanesite micelarnu vodu kako biste dubinski očistili kožu i uklonili šminku. Formulacija sa tri antioksidansa: vitamin C, niacinamid i ekstrakt brusnice daje energiju i osvežava vašu kožu, dok je istovremeno priprema za hidrataciju.

Cleansing, energising, refreshing

Nastavite sa sheet maskom! Odvojite 10 minuta da se opustite i dopustite da maska pruži vašoj koži dodatnu dozu energije! Vaša koža će biti osvežena i primetno glatka.

Cleansing, energising, refreshing

Sledeći korak: dnevna krema! Intenzivna formulacija smanjuje pojavu tankih linija i bora za 2 nedelje i učvršćuje kožu. Uklanja beživotni izgled i ublažava znake umora na vašoj koži.

Cleansing, energising, refreshing

Osetljivoj koži oko očiju potrebna je dodatna nega, zato treba koristiti i kremu za predeo oko očiju. NIVEA Q10 krema za predeo oko očiju ublažava znake umora, pruža koži energiju i  čini da izgleda zategnuto.

Cleansing, energising, refreshing

Poslednji korak: noćna krema! Dok spavate, formulacija sa vitaminima C i E i koenzimom Q10 ubrzava zadržavanje vlage u koži i jača barijeru kože. Podmlađena i čvršća koža u roku od dve nedelje!

LINIJA

NIVEA Energy sa vitaminom C

Uživajte u zdravom sjaju i blistavoj koži uz naš NIVEA Energy asortiman i njegove moćne antioksidanse! Proizvodi sadrže koži svojstveni koenzim Q10 uz vitamin C i vitamin E koji pružaju koži dodatnu energiju. Svi ovi moćni sastojci će pomoći da se vidljivo umanje prvi znaci starenja i poboljša čvrstina kože, a da koža ostane lepo hidrirana.

 

Saveti i trikovi

Otkrijte vredne savete kako da uvek izgledate sveže i energično! Pročitajte naše članke i saznajte zašto su antioksidansi tako moćni i imaju toliko prednosti kada je u pitanju briga o vašoj koži.

 

Zbog čega je važno čišćenje lica?

Čišćenje je prvi korak u održavanju prirodne lepote vaše kože. Nova Nivea Energy micelarna voda nežno, ali temeljno uklanja šminku,  višak sebuma i nečistoće bez isušivanja kože.

Kada završite sa čišćenjem, vaša koža je optimalno pripremljena za naredne korake nege.

Šta znači beživotan izgled kože?

Naša koža neprestano odbacuje izumrle ćelije, ali ako smo dehidrirani, to smanjuje obim dotoka krvi u kožu, što znači da vaš ten može poprimiti umoran, beživotan izgled, bez sjaja. Korišćenjem nove NIVEA Energy micelarne vode na početku i na kraju vašeg dana moći ćete da sprečite sakupljanje nečistoća i izumrlih ćelija kože, pružajući joj hidriran, blistavi izgled pun energije.

Šta je uzrok prevremenog starenja kože?

Najvažniji faktor je UV zračenje na sunčevoj svetlosti, ali i drugi spoljni faktori kao što su stres, slobodni radikali i zagađenje vazduha. Kada ujutru i/ili uveče čistite lice novom NIVEA Energy micelarnom vodom, činite prvi korak ka čišćenju pora od nečistoća. Na taj način usporavate starenje vaše kože. Vitamin C, niacinamid i ekstrakt brusnice će vam pomoći da regenerišete vašu kožu.