PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Freshkeeper kamion

OSETITE NOVU SVEŽINU LINIJE BLACK AND WHITE!

Freshkeeper kamion

NIVEA Freshkeeper kamion

Učinite svaki izgled svežim i jedinstvenim.

Iako ćete se zahvaljujući modnom trendu osetiti jedinstveno, najverovatnije ćete na kraju izgledati isto kao i drugi jer svi nose istu odeću. Na sreću, tu je NIVEA FRESHKEEPER KAMION, koji je osmišljen sa ciljem da transformiše vaš stil i da učini vaš izgled svežim i jedinstvenim, baš kao što novi Invisible for Black & White Fresh dezodorans to čini svakog dana.

SVEŽINA

Novi ekskluzivni dezodorans vam pruža predivan osećaj svežine – baš kao posle tuširanja zahvaljujući prijatnom mirisu svežeg krastavca i sočne zelene jabuke.

POUZDANOST

Recite zbogom neugodnim belim flekama na crnoj i žutim flekama na beloj odeći.
Freshkeeper transformacije

Freshkeeper transformacije

POGLEDAJTE IH SVE!
Najčešće postavljana pitanja

Najčešće postavljana pitanja

KOJI SASTOJAK DEZODORANSA UZROKUJE POJAVU BELIH FLEKA NA TAMNOJ TKANINI ISPOD PAZUHA?
Bele tragove ispod pazuha koje ostavljaju dezodoransi uglavnom uzrokuju aktivni sastojci koji sprečavaju znojenje – aluminijumske soli. Ovi aktivni sastojci su praškaste supstance rastvorive u vodi. U formulacijama bez vode, koje sadrži većina sprejeva sa raspršivačem, ovi sastojci su u prahu i zato su vidljivi na koži i odeći tamnih boja. Čak i kada su aluminijumske soli rastvorene u vodi, kao kod većine roll-on dezodoransa, na odeći se mogu pojaviti beli tragovi kada se voda osuši.

ŠTA UZROKUJE POJAVU ŽUTIH FLEKA ISPOD PAZUHA NA ODEĆI SVETLIH BOJA?
Nakon svakog pranja, na odeći se postepeno stvaraju naslage žutih mrlja. Različiti faktori doprinose nastanku tih mrlja: međusobno dejstvo aktivnih sastojaka koji sprečavaju znojenje, sebuma i znoja koje upija tkanina s jedne strane i vode i deterdženta s druge. Usled ove hemijske reakcije stvaraju se žute naslage koje se zadržavaju u vlaknima. Posle svakog pranja, žuta boja je sve intenzivnija, a tkanina postaje kruta.

ZAŠTO SE OVE ŽUTE FLEKE NA ODEĆI ISPOD PAZUHA JAVLJAJU SAMO KOD NEKIH LJUDI?
Zapravo, žute fleke na odeći će se vremenom pojaviti na odeći kod svakog ko koristi anti-perspirant. Međutim, ne javljaju se kod svih iste žute naslage jer to u velikoj meri zavisi od sastava znoja i masnoća na koži i intenziteta znojenja. Kod nekih ljudi, naslage se stvaraju veoma sporo i postaju vidljive tek kada prođe dosta vremena pa oni mogu imati utisak da uopšte nemaju žute fleke. Pored toga, neki ljudi koriste dezodorans koji ne sadrži aktivne sastojke protiv znojenja.

PRIDRUŽITE SE ODMAH

PRIJAVITE SE ZA NIVEA BILTEN