PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

kreme protiv bora

Izgledajte mlado
bez obzira na
godine!

Otkrijte tri stvari su vam potrebne da biste
izgledali mlado bez obzira na godine!

Izgledajte mlado!

Volimo jednostavne rituale nege
koji daju najbolje rezultate!

Bez obzira na vaše godine, potrebno je da koži pružite osnovnu negu kako biste zadržali lep izgled i sprečili pojavu bora. NIVEA vam predstavlja novu NIVEA liniju krema za najefikasniju negu protiv bora u tri jednostavna koraka:

 

 

Nova NIVEA linija nudi visokokvalitetne i pristupačne proizvode za negu kože namenjene ženama starosti 35+, 45+ i 55+ koje traže efikasno rešenje protiv bora.

Da biste još dugo uživali u lepom izgledu svoje kože, treba da osluškujete njene potrebe i pružite joj odgovarajuću negu prilagođenu vašim godinama. Upravo zato nove NIVEA kreme sadrže efikasne formulacije sa 3 aktivna sastojka koje odgovaraju potrebama vaše kože u svakom dobu.

 

Anti-Wrinkle-Plus-creams-product-range

Proizvode
clever age

ODABERITE SVOJU FORMULACIJU

Sve što vam je potrebno da biste izgledali mlado bez obzira na godine su jedna dnevna i jedna noćna krema. Odaberite proizvode prema svojim godinama iz naše nove NIVEA linije za negu namenjene ženama starosti 35+, 45+ i 55+.
Vaša strategija protiv bora

Jednostavna nega je najbolja strategija

U današnje vreme je sve komplikovano i teško je pronaći jednostavne i pouzdane proizvode koji će biti uvek efikasni. NIVEA vam pomaže da pojednostavite svoju dugoročnu strategiju za savršenu kožu uz samo tri pravila.

RAZLIČITE GODINE, RAZLIČITE POTREBE

Kako starimo tako se menja i naša koža pod uticajem bioloških procesa i naših životnih navika. Zato je važno da joj pružimo najefikasnije sastojke koji će podržati njene prirodne funkcije i nadoknaditi materije koje ona više ne može sama da proizvodi:

Formulacija naših stručnjaka

Formulacija koju su razvili naši stručnjaci

Naši stručnjaci ulažu svoje znanje, vreme i posvećenost kako bi pronašli efikasne formulacije protiv bora koje vam najviše odgovaraju. Njihovi odgovori dati u nastavku treba da vam pomognu da napravite jednostavnu strategiju kako biste održali lep izgled.

Kako se menja koža dok starimo?
Posle 30. rođendana, na koži lica se javljaju prve bore jer oko 15.000 puta dnevno škiljimo očima i zatežemo mišiće lica. U isto vreme, manje smo otporni na stres, a zbog smanjene količine kolagena koža postaje suva, gubi sjaj i nije više tako glatka. Posle 40. godine, na koži se javljaju novi problemi: trajne mimične bore, nazolabijalne brazde, smanjena čvrstina kože, opuštene konture lica. I na kraju, nakon 50. godine, nivo estrogena opada, a struktura i izgled kože se menjaju. Rožnati sloj postaje deblji, a epidermalni i subepidermalni sloj sve tanji. Zbog smanjenog protoka krvi, koža dobija manje hranjivih sastojaka. Gubi elastičnost, postaje gruba, suva i osetljiva na spoljašnje faktore.

 
Zašto su mi potrebni različiti sastojci za različita životna doba? 
Struktura kože se menja i ona postepeno gubi prirodne funkcije koje je čine glatkom i gipkom. U prvoj fazi nege protiv bora, treba da nadoknadimo gubitak kolagena pomoću formulacije koja pruža intenzivnu hidrataciju i sadrži efikasne sastojke protiv bora. U drugoj fazi, kada koža počinje da se opušta, najvažnije je da povećamo njenu čvrstinu. U poslednjoj fazi, kada koža više ne može da prima sve hranjive sastojke koji su joj potrebni za regeneraciju, važno je da je revitalizujemo pomoću hranjive formulacije intenzivnog dejstva.
 
Koja formulacija se preporučuje za žene koje imaju više od 35 godina?
U ovom periodu, potrebno je da ublažimo mimične bore i pružimo koži intenzivnu hidrataciju. Zato su najkorisniji sastojci ulje semenki grožđa, koje pruža pouzdanu zaštitu i dubinsku hidrataciju kože, zatim vitamin E, prirodni antioksidant koji efikasno sprečava fotostarenje, regeneriše kožu i održava potreban nivo vlage, kao i UV filteri. Preko noći koži su potrebni sastojci kao što je pantenol, koji pospešuje proces regeneracije i poboljšava sposobnost kože da apsorbuje i zadržava vodu u rožnatom sloju epiderma.

Koja formulacija se preporučuje za žene koje imaju više od 45 godina?
U ovom periodu, proizvodi za negu treba da učvrste kožu i ublaže bore. Dnevna krema sadrži ulje koštica kajsije, koje efikasno zateže kožu, ši puter, koji jača prirodnu zaštitnu barijeru i hidrira, kao i UV filtere. Noćna krema je obogaćena hranjivim uljem makadamije i pantenolom.


Koja formulacija se preporučuje za žene koje imaju više od 55 godina?
Efikasna formulacija posebno razvijena za žene starije od 55 godina pruža koži ono što joj je tada najpotrebnije: revitalizuje je i ublažava vidljive bore. Dnevna krema sadrži arganovo ulje, koje usporava proces starenja, kalcijum i UV filtere. Noćna krema je obogaćena uljem avokada, koje efikasno obnavlja zaštitnu barijeru kože čija funkcija vremenom slabi, i pantenolom, koji pospešuje regenerativne procese u koži tokom noći.


Koje još jednostavne promene mogu da mi pomognu da izgledam mlado bez obzira na godine?
Stres, slabost, nedostatak sna, loša ishrana – što smo stariji, to su posledice loših navika na fizički izgled veće. Promena nam je potrebna odmah. Zdrava ishrana, fizička aktivnost i pažljivo odabrani kozmetički proizvodi su recept za dobar osećaj i lep izgled, bez obzira na godine. Što pre počnemo da vodimo računa o sebi, to će nam manje truda biti potrebno da održimo dobar izgled u budućnosti.