TAJNA DUGOTRAJNE ŠMINKE: DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA!

Učestvujte u kvizu i osvojite
Micellair Expert set!

INOVACIJA

NAJNOVIJI NAČIN DO SAVRŠENE ŠMINKE

Kada je u pitanju savršen make-up, postoji bezbroj boja, stilova i proizvoda koji vam mogu pomoći da postignete željeni izgled. Ali zašto jednostavno ne biste usavršili ono što je neizbežan deo zapanjujuće šminke: vašu kožu!

Glatka koža je najvažniji deo make-up-a i najviše utiče na to da li će šminka izgledati savršeno nakon nanošenja. Upravo zato, novi NIVEA MicellAIR® EXPERT gel sa piling česticama predstavlja idealan način da pripremite svoju kožu za šminku. Savršeno glatka koža učiniće vaš make-up još lepšim i dugotrajnijim.

Pogodno za osetljivu kožu i za svakodnevnu upotrebu.


NAGRADNI KONKURS

OSVOJITE NAGRADE ZA ČIST TEN I SAVRŠEN, DUGOTRAJNI MAKE-UP!

Uz pomoć šminke uspevate da istaknete lepe crte svog lica i da upotpunite svaki outfit efektnim izgledom. Ipak, kako bi make-up trajao što duže, važno je da kožu efikasno negujete dnevnom rutinom čišćenja lica. Uz NIVEA MicellAIR Expert liniju, na jednostavan način ćete dostići željeni rezultat!

Pripremili smo iznenađenje za vas: odgovorite na zabavni kviz ispod i možete osvojiti NIVEA MicellAIR Expert proizvode za čišćenje lica i make-up dodatak, uz koje ćete svaki dan uživati u čistoj i baršunasto glatkoj koži!

 IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Čista koža i dugotrajni make-up!“ je završen. Proverite da li ste među 5 srećnih dobitnika koji su osvojili jedan od 5 NIVEA setova koji čine: dvofazna micelarna voda, gel sa piling česticama i vlažne maramice za čišćenje lica iz linije NIVEA MicellAIR Expert, zajedno sa make-up sunđerom za nanošenje pudera.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.


MicellAIR® Expert gel sa piling česticama

KAO ČISTA MAGIJA

micellair-expert

MicellAIR® kompleks blago čisti kožu i uklanja sebum i nečistoće koje se nakupljaju tokom noći.

micellair-expert

Mlečna kiselina i eksfolijanti prirodnog porekla nežno uklanjaju mrtve ćelije i čiste pore.

MicellAir-Expert

MICELLAIR EXPERT GEL SA PILING ČESTICAMA

Za savršenu šminku potrebna je savršena koža! Novi NIVEA MicellAIR EXPERT gel sa piling česticama obogaćen mlečnom kiselinom i eksfolijantima prirodnog porekla čisti kožu i uklanja sebum i nečistoće.

Formulacija sa mlečnom kiselinom nežno uklanja mrtve ćelije i čisti pore.

micellair-expert

Način upotrebe:

1. Pokvasite lice!

micellair-expert

Način upotrebe:

2. Kružnim pokretima nežno umasirajte gel u kožu, izbegavajući područje oko očiju.

micellair-expert

Način upotrebe:

3. Vodom isperite gel za čišćenje lica.

micellair-expert

Način upotrebe:

4. Nanesite kremu za negu kože i šminku i uživajte u savršenom izgledu!


micellair-expert

NIVEA MICELLAIR® EXPERT DVOFAZNA MICELARNA VODA

Formulacija sa MicellAIR® kompleksom i crnim čajem deluje kao magnet i efikasno uklanja dugotrajnu maskaru i šminku. Zahvaljujući tome, micelarna voda efikasno i blago čisti lice, oči i usne i štiti trepavice.

Otkrijte inovaciju

micellair-expert

1

0% tragova* – temeljno uklanjanje šminke bez masnih tragova ili neprijatanog osećaja na koži.

0% vidljivih tragova proizvoda za čišćenje lica
Potvrđeno od strane 87% ispitanica. Testirano na 75 žena, 1 nedelju.

micellair-expert

2

Uklanja vodootporni make-up – brzo i efikasno. Uklonite vodootpornu maskaru i postojani make-up u jednom potezu.

micellair-expert

3

Ekstrakt crnog čaja – sadrži antiinflamatorna svojstva. Prirodni antioksidant koji ima pozitivan uticaj na ćelijski metabolizam kože.

micellair-expert

KARAKTERISTIKE

UKLONITE POSTOJANU ŠMINKU I EFIKASNO OČISTITE LICE

Volite da isprobavate različite make-up trendove i nove izglede? Onda je potrebno da imate potpunu kontrolu nad vašom šminkom u svakom trenutku, čak i prilikom njenog uklanjanja.
micellair-expert

Uklonite šminku brzo i efikasno uz pomoć micela

micellair-expert

1Šta su micele?

Micele su mikroskopski molekuli. Njihov sastav im omogućava da uklanjaju čestice koje se rastvaraju u vodi, kao i čestice rastvorive u masnoći.

micellair-expert

2Micele deluju poput magneta

Zahvaljujući svojoj posebnoj prirodi, micele privlače nečistoće poput magneta. Negujuća formula efikasno čisti, osvežava kožu i pruža joj zdrav izgled, u samo jednom potezu.

micellair-expert

3Jednostavno i nežno čišćenje

Zbog svog nežnog, ali vrlo efikasnog načina delovanja, micelarni proizvodi mogu se sigurno koristiti i na osetljivim delovima lica. U jednom potezu – bez dodatnog trljanja i ispiranja.


ZNANJE STRUČNJAKA

PROFESIONALNO ČIŠĆENJE POSTOJANE ŠMINKE I BLAGA NEGA LICA

Luis Carbajal iz centra za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za čišćenje lica odgovara na najvažnija pitanja u vezi sa inovativnim proizvodima iz linije NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT.
micellair-expert

Luis Carbajal, istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za čišćenje lica

Šta čini NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT liniju jedinstvenom?

NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT linija proizvoda za čišćenje lica efikasno uklanja čak i postojanu šminku, i neguje i hrani kožu. 30% žena između 25. i 44. godine koristi više od 9 proizvoda za šminkanje*, zato su im potrebni proizvodi za čišćenje lica koji savršeno odgovaraju njihovim make-up navikama. Za potrebe ovih korisnika kreirali smo profesionalnu NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT liniju.

Koje su prednosti micelarne tehnologije?

Micele efikasno čiste i neguju kožu. Njihovo jezgro rastvara masti, a omotač upija vodu. Nečistoće, višak sebuma i šminka nežno se uklanjaju sa kože i sakupljaju oko jezgra micele. Micele se zahvaljujući svom omotaču, zajedno sa nečistoćama, zadržavaju na pamučnom tupferu. Koža je zaštićena od iritacija jer dodatno trljanje i ispiranje nije potrebno. 

Šta razlikuje NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT proizvode od ostalih micelarnih NIVEA proizvoda?

Kombinacija aktivnih materija za čišćenje i ekstrakta crnog čaja - poznatog antioksidansa sa umirujućim svojstvom. Ovi sastojci efikasno uklanjaju postojanu i vodootpornu šminku sa lica, očiju i usana i ne ostavljaju masne tragove. Istovremeno, neguju područje oko očiju i osetljive trepavice. 

MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT linija poboljšava apsorpciju kiseonika u koži. Zašto je to važno?

Naučne studije potvrđuju da povećan sadržaj kiseonika ima pozitivan uticaj na kožu jer  podržava disanje i proizvodnju energije u ćelijama. Testiranjem smo dokazali da koža apsorbuje više kiseonika nakon korišćenja NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT proizvoda. Ovo je znak temeljno čiste kože, bez tragova i ostataka proizvoda. Rezultat: čista, negovana i zdrava koža.**

Postoje li proizvodi posebno namenjeni uklanjanju vodootporne šminke?

Da, naravno. NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT dvofazna micelarna voda, zahvaljujući formuli sa suvim uljima, nežno i efikasno uklanja vodootpornu i postojanu šminku, i ne ostavlja tragove proizvoda na koži. NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT micelarne vlažne maramice čiste vodootpornu šminku i maskaru sa vaših trepavica i lica brzo i efikasno. 

* Izvor: Lightspeed GMI / Mintel, US, 1,038 internet korisnica starosne dobi preko 18 godina. 
** testirano in vitro