PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

micellair-expert

MICELLAIR® SKIN BREATHE EXPERT

JEDNOSTAVNO I EFIKASNO UKLANJA ČAK I VODOOTPORNU ŠMINKU

INOVACIJA

NAJNOVIJI NAČIN DO SAVRŠENE ŠMINKE

Kada je u pitanju savršen make-up, postoji bezbroj boja, stilova i proizvoda koji vam mogu pomoći da postignete željeni izgled. Ali zašto jednostavno ne biste usavršili ono što je neizbežan deo zapanjujuće šminke: vašu kožu!

Glatka koža je najvažniji deo make-up-a i najviše utiče na to da li će šminka izgledati savršeno nakon nanošenja. Upravo zato, novi NIVEA MicellAIR® EXPERT gel sa piling česticama predstavlja idealan način da pripremite svoju kožu za šminku. Savršeno glatka koža učiniće vaš make-up još lepšim i dugotrajnijim.

Pogodno za osetljivu kožu i za svakodnevnu upotrebu.

ZA SAVRŠEN, DUGOTRAJNI MAKE-UP

MicellAIR® Expert gel sa piling česticama

KAO ČISTA MAGIJA

MICELLAIR EXPERT GEL SA PILING ČESTICAMA

Za savršenu šminku potrebna je savršena koža! Novi NIVEA MicellAIR EXPERT gel sa piling česticama obogaćen mlečnom kiselinom i eksfolijantima prirodnog porekla čisti kožu i uklanja sebum i nečistoće.

Formulacija sa mlečnom kiselinom nežno uklanja mrtve ćelije i čisti pore.

NIVEA MICELLAIR® EXPERT DVOFAZNA MICELARNA VODA

NIVEA MICELLAIR® EXPERT DVOFAZNA MICELARNA VODA

Formulacija sa MicellAIR® kompleksom i crnim čajem deluje kao magnet i efikasno uklanja dugotrajnu maskaru i šminku. Zahvaljujući tome, micelarna voda efikasno i blago čisti lice, oči i usne i štiti trepavice.
KARAKTERISTIKE

UKLONITE POSTOJANU ŠMINKU I EFIKASNO OČISTITE LICE

Volite da isprobavate različite make-up trendove i nove izglede? Onda je potrebno da imate potpunu kontrolu nad vašom šminkom u svakom trenutku, čak i prilikom njenog uklanjanja.

micellair-expert

ZNANJE STRUČNJAKA

PROFESIONALNO ČIŠĆENJE POSTOJANE ŠMINKE I BLAGA NEGA LICA

Luis Carbajal iz centra za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za čišćenje lica odgovara na najvažnija pitanja u vezi sa inovativnim proizvodima iz linije NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT.

micellair-expert

Luis Carbajal, istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za čišćenje lica

Šta čini NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT liniju jedinstvenom?

NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT linija proizvoda za čišćenje lica efikasno uklanja čak i postojanu šminku, i neguje i hrani kožu. 30% žena između 25. i 44. godine koristi više od 9 proizvoda za šminkanje*, zato su im potrebni proizvodi za čišćenje lica koji savršeno odgovaraju njihovim make-up navikama. Za potrebe ovih korisnika kreirali smo profesionalnu NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT liniju.

Koje su prednosti micelarne tehnologije?

Micele efikasno čiste i neguju kožu. Njihovo jezgro rastvara masti, a omotač upija vodu. Nečistoće, višak sebuma i šminka nežno se uklanjaju sa kože i sakupljaju oko jezgra micele. Micele se zahvaljujući svom omotaču, zajedno sa nečistoćama, zadržavaju na pamučnom tupferu. Koža je zaštićena od iritacija jer dodatno trljanje i ispiranje nije potrebno. 

Šta razlikuje NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT proizvode od ostalih micelarnih NIVEA proizvoda?

Kombinacija aktivnih materija za čišćenje i ekstrakta crnog čaja - poznatog antioksidansa sa umirujućim svojstvom. Ovi sastojci efikasno uklanjaju postojanu i vodootpornu šminku sa lica, očiju i usana i ne ostavljaju masne tragove. Istovremeno, neguju područje oko očiju i osetljive trepavice. 

MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT linija poboljšava apsorpciju kiseonika u koži. Zašto je to važno?

Naučne studije potvrđuju da povećan sadržaj kiseonika ima pozitivan uticaj na kožu jer  podržava disanje i proizvodnju energije u ćelijama. Testiranjem smo dokazali da koža apsorbuje više kiseonika nakon korišćenja NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT proizvoda. Ovo je znak temeljno čiste kože, bez tragova i ostataka proizvoda. Rezultat: čista, negovana i zdrava koža.**

Postoje li proizvodi posebno namenjeni uklanjanju vodootporne šminke?

Da, naravno. NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT dvofazna micelarna voda, zahvaljujući formuli sa suvim uljima, nežno i efikasno uklanja vodootpornu i postojanu šminku, i ne ostavlja tragove proizvoda na koži. NIVEA MicellAIR® SKIN BREATHE EXPERT micelarne vlažne maramice čiste vodootpornu šminku i maskaru sa vaših trepavica i lica brzo i efikasno. 

* Izvor: Lightspeed GMI / Mintel, US, 1,038 internet korisnica starosne dobi preko 18 godina. 
** testirano in vitro