PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Moderne frizure ove sezone

MODERNE FRIZURE OVE SEZONE

SAVRŠENE FRIZURE – BRZO I LAKO? DA, MOGUĆE JE!

Obožavate svoju kosu i volite da pravite frizure svakoga dana? Onda je ovo pravo mesto za vas - sa ovim prelepim frizurama uvek ćete biti u trendu i spremne na vreme, a sve što vam je potrebno je nekoliko NIVEA proizvoda za stilizovanje i malo vremena! Inspirišite se našim idejama!

OTKRIJTE SAVRŠENU FRIZURU ZA VAŠU KOSU

NIVEA će vam uz svetske modne influenserke pokazati kako do jednostavne i elegantne frizure, korak po korak. Isprobajte ih i podelite rezultat sa vašim prijateljima!

Razbarušena punđa

Razbarušena punđa

Da li ste se ikada pitali kako da napravite savršenu razbarušenu punđu? Mi ćemo vam pokazati kako da oblikujete ovu elegantnu frizuru!

Savršena talasasta kosa

Savršena talasasta kosa

Želite da vaša kosa ima savršene talase i lep volumen? Influenserka Paulin Tilstra vam otkriva kako izgleda njena jutarnja rutina nege kose, kao i kako pravilno da osušite kovrdžavu kosu.

Lažni bob

Lažni bob

Želite da osvežite izgled i skratite dugu kosu? Makaze mogu i da sačekaju. Isprobajte prvo kako vam stoji lažni bob!

Bokserske pletenice

Bokserske pletenice

Krenuli ste u teretanu i želite da izgledate lepo? Saznajte kako da napravite bokserske pletenice za trening ili kao frizuru za svaki dan.

Jednostavna večernja frizura

Jednostavna večernja frizura

Iznenada ste odlučili da izađete i morate brzo da se spremite? Aleks Mandostajl će vam pokazati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru.

Pravilna upotreba šampona za suvo pranje

Pravilna upotreba šampona za suvo pranje

Uspavali ste se? Kasnite? Ne brinite! Imamo rešenje za vas: osvežite kosu u pokretu uz NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose.

Čvor punđa

Čvor punđa

Ne želite da nosite istu frizuru celog dana? Ne morate više da tragate za idejama - mi imamo rešenje za vas! Moderna čvor punđa je savršen izbor za vas i pokazaćemo vam kako da je napravite!

UŽIVAJTE U PREDIVNOJ FRIZURI UZ NIVEA PROIZVODE!