PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

NIVEA CARE

Wow! Pruža bogatu negu bez osećaja masnoće.

NOVO: NIVEA CARE

Krema NIVEA Care

ŽELITE KREMU KOJA PRUŽA INTENZIVNU NEGU BEZ OSEĆAJA MASNOĆE NA KOŽI?

NOVA NIVEA CARE KREMA: 100% BOGATA NEGA I 0% OSEĆAJA MASNOĆE
Razvoj

IZA KULISA REVOLUCIJE U NEZI KOŽE

Sledeća generacija nege kože

Sledeća generacija nege kože

Saznajte više o razvoju formulacije kreme NIVEA Care i bogatoj nezi koja ne čini kožu masnom
Stručnjaci znaju

INTERVJU SA Dr KRISTIJAN MAJER

5 PITANJA ZA DR KRISTIJAN MAJER

MENADŽER RAZVOJA UNIVERZALNIH KREMA I NIVEA PROIZVODA ZA NEGU TELA
NIVEA CARE pruža intenzivnu i dugotrajnu negu bez masnog osećaja na koži. Dr Majer objašnjava kako deluje nova formulacija.

KAKO JE NASTALA KREMA NIVEA CARE?

Obimne studije su pokazale da veliki broj žena traži superiorni kvalitet u jednostavnom proizvodu koji dubinski neguje kožu a ne čini je masnom. Istraživači iz Beiersdorf-a pronašli su potpuno nov način da zadovolje oba zahteva, kremu NIVEA Care koja pruža intenzivnu i dugotrajnu negu i ne ostavlja masne tragove na koži. Proizvod je posebno prilagođen potrebama savremene žene.
PO ČEMU SE RAZLIKUJU NOVA NIVEA CARE KREMA, KLASIČNA NIVEA KREMA I NIVEA SOFT? KOJA KREMA ODGOVARA KOM TIPU KOŽE?

Klasična formulacija NIVEA kreme pruža zaštitnu negu zahvaljujući laganom sloju koji štiti kožu. Hidratantna krema je pogodna za sve tipove kože, i za decu i za odrasle tokom svih godišnjih doba. S druge strane, NIVEA Soft neguje kožu i pruža joj osećaj svežine i lakoće. Sveža hidratantna formulacija kreme NIVEA Soft zato naročito odgovara devojkama jer zadovoljava potrebe njihove kože. Ali vremenom koži je potrebna sve intenzivnija nega i hidratacija da bi i dalje bila meka. NIVEA Care pruža baš ono što je potrebno koži savremene žene: intenzivnu negu bez masnoće za neverovatan osećaj na koži.

DA LI NIVEA CARE SADRŽI KONZERVANSE?

NIVEA Care sadrži konzervanse (parabene) koji sprečavaju razvoj mikroorganizama. Bez konzervansa mnogi proizvodi bi imali kraći rok trajanja posle prve upotrebe i brzo bi se pokvarili. Glavni krivac su mikroorganizmi, kao što su bakterije i gljivice, koji u dodiru sa kožom, dospeju u proizvod i brzo se razmnožavaju ukoliko proizvod sadrži vodu. Parabeni i drugi konzervansi sprečavaju razvoj mikroba pa kozmetički proizvodi traju duže. Na taj način, garantuje se bezbednost i kvalitet proizvoda za negu kože.
DA LI JE KREMA NIVEA CARE POGODNA ZA SVE TIPOVE KOŽE?

Da, NIVEA CARE odgovara svim tipovima kože. Ova krema je razvijena kako bi pružila bogatu negu svim tipovima kože. Testirana je u okviru detaljnih ispitivanja koja su sprovedena na nekoliko stotina potrošača. Ova ispitivanja su takođe sprovedena u različitim delovima sveta kako bi se potvrdilo da krema može da obezbedi optimalnu negu u različitim klimatskim uslovima.

DA LI NIVEA CARE SADRŽI ZAŠTITNI FAKTOR?

NIVEA Care je savršeni proizvod za žene koje traže jednostavno, ali efikasno rešenje za negu kože. Proizvod je namenjen nezi kože lica i tela i pruža intenzivnu, dugotrajnu negu. NIVEA Care ne sadrži hemijske filtere. Koža brzo upija formulaciju što ovu kremu čini idealnom podlogom za proizvod za zaštitu od sunca.

Možda će vam se takođe dopasti

Prijava za bilten

* Obavezno polje