UŽIVAJTE U SUNČANIM DANIMA UZ ODGOVARAJUĆU NEGU!

POSTANITE DEO NAŠE ZAJEDNICE I OSVOJITE SET ZA SEZONSKU RUTINU NEGE!

UŽIVAJTE U SUNCU

Za razliku od zimske sezone kada je koži potrebna bogata nega, hidratacija I dodatna podrška kako bi se sprečilo isušivanje. Tokom toplih dana prelazimo na negu laganijim formulama, koje se brzo upijaju I pružaju hidrataciju I osveženje.

 

 

Evo nekoliko osnovnih saveta i trikova za negu kože ove sezone:

 

➡️ Koristite visoki SPF za efikasnu zaštitu od UVA i UVB zraka. Zaštitu od sunca nanosite svakodnevno, čak i ako je napolju oblačno!

➡️ Omogućite svojoj koži hidrataciju i osveženje. Proleće je idealna sezona za negu hijaluronskom kiselinom ili vitaminom C.

➡️ Radite piling kože. Koristite kafu kao prirodni piling, a zatim uživajte u glatkoj koži! A ako želite preplanuli izgled, nanesite poseban losion koji će vam to omogućiti. 

Pomoći ćemo vam da primenite ove savete uz poseban set za negu! Sve što je potrebno da uradite je da budete deo naše zajednice, bilo da ste već prijavljeni na NIVEA Newsletter, bilo da ćete se prijaviti sada.


OSVOJITE

NIVEA set se sastoji od proizvoda sa nežnim formulama, koje će vam pružiti osveženje i negu od glave do pete kako biste u potpunosti uživali u toplim danima.

Pored toga, set sadrži i roler za masažu lica od rozenkvarca, koji će upotpuniti vašu rutinu nege kože.
newsletterIZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „NIVEA promotivna kampanja za nove pretplatnike“ je završen. Proverite da li ste među 10 srećnih dobitnika koji su osvojili NIVEA letnji set.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

 

Kada se prijavite na NIVEA Newsletter, postaćete deo jedinstvene zajednice i uživaćete u ekskluzivnim pogodnostima:

  • Personalizovani saveti u zavisnosti od sezone, koji pružaju samopouzdanje i lepu kožu
  • Preporuke za negu kako biste znali kako da pružite odgovarajuću negu sebi i svojim voljenima
  • Informacije o novim proizvodima, tako da uvek možete biti u toku sa svim inovacijama u vezi sa negom kože
  • Šansa za učešće u ekskluzivnim kampanjama za testiranje proizvoda
  • Ekskluzivna obaveštenja o najvažnijim nagradnim konkursima i promocijama
  • Nagradni konkursi u kojima mogu da učestvuju samo članovi zajednice


SAVETI


OTKRIJTE NEGU ČISTOM HIJALURONSKOM KISELINOM [HA]!

Oslobodite svoj unutrašnji potencijal i potencijal svoje kože uz NIVEA HYDRA SKIN EFFECT liniju obogaćenu ČISTOM HIJALURONSKOM KISELINOM [HA]! Inovativna formulacija ne samo da intenzivno hidrira, već i pospešuje sposobnost kože da proizvodi hijaluron iznutra tako što aktivira i do 3 puta više hijalurona u samoj koži*.

*in vitro test

 


OSLONITE SE NA ZAŠTITU OD SUNCA SA MINERALNIM FILTERIMA!

Otkrijte NIVEA SUN UV Face Mineral kreme za zaštitu od sunca sa 100% mineralnim filterima! Efikasne formule bez hemijskih UV filtera i bez parfema obogaćene su antioksidantima i organskom aloe verom i pružaju zaštitu kože odraslih i dece. Pored toga, ovi proizvodi su održivi: formula ne sadrži sastojke koji su štetni za morski svet; bez oktinoksata, oksibenzona, oktokrilena i bez mikroplastike.