baby-kids

POKLANJAMO PEŠKIR KOJI ĆE VAŠA BEBA OBOŽAVATI

Kupite NIVEA Baby proizvode i osvojite preslatki peškir sa kapuljačom u obliku medvedića za vašeg mališana!

OSVOJITE PRESLATKI PEŠKIR ZA VAŠU BEBU

Nežna koža vaše bebe zaslužuje najbolju negu. Svaki dodir nege dodatno povezuje roditelje i bebe, to su trenuci koji se pamte i u kojima treba da uživate. Osvojite preslatki peškir sa kapuljačom u obliku medvedića i učinite ritual kupanja još slađim! Sve što je potrebno da uradite jeste da, od 15.06. do 07.07.2020. godine, kupite NIVEA Baby proizvode u vrednosti od 1,199 RSD, sačuvajte račun, uneste sliku računa i svoje podatke u formular za prijavu. Osim osećaja nege u kome ćete vi i vaša beba uživati, veliki osmeh na licu izmamiće i ovaj preslatki peškir koji ćemo poslati na vašu kućnu adresu.

Kako da učestvujete?

U periodu od 15.06. do 07.07.2020. godine kupite NIVEA Baby proizvode u vrednosti od 1,199 RSD u bilo kom maloprodajnom objektu i sačuvajte račun. Unesite fotografiju računa kao dokaz kupovine. Popunite formular svojim podacima: ime i prezime, adresa stanovanja i broj telefona, kako bismo vam uspešno dostavili nagradu.

*Akcija traje od 15.06. do 07.07.2020. ili do isteka zaliha.

**Isporuka nagrada je samo za osobe sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

 

NIVEA Baby kampanja je završena!

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Nadamo se da će vaši mališani nastaviti da uživaju u NIVEA Baby nezi zajedno sa novim, preslatkim peškirićem sa kapuljačom u obliku medvedića.

baby-kids

NAJNEŽNIJA NEGA ZA VAŠU BEBU

Pročitajte naše savete i saznajte sve o tome kako da na najbolji način vašem mališanu pružite ljubav, zaštitu i negu!
baby-kids

ZAJEDNO U NAJLEPŠIM TRENUCIMA

Znamo koliko su bitni zajednički trenuci nege, zato pružite vašoj bebi najnežniju negu od brenda NIVEA Baby.

baby-kids

SAVETI ZA NEGU I ČIŠĆENJE BEBA

Kupanje je posebna prilika za zbližavanje roditelja i bebe. Saznajte sve o pravilnom kupanju bebe, kako biste zajedno uživali u ovom ritualu nege.

baby-kids

RAZVOJ BEBE: KOŽA I DODIR

Razvoj čula je veoma uzbudljiv proces za vašu bebu, naročito kada ona počinje da otkriva čulo dodira – saznajte na koje prekretnice u razvoju treba da obratite pažnju.