NIVEA Q10 + VITAMIN C

PRIMETNO UČVRŠĆENA KOŽA ZA SAMO 10 DANA

#STANDFIRM

UČVRŠĆENA KOŽA ZA SAMO 10
DANA UZ Q10 + VITAMIN C

UČVRŠĆENA KOŽA ZA SAMO 10 DANA UZ NIVEA Q10 LOSION I MLEKO ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE

 

 

Dobro poznati NIVEA proizvodi, Q10 losion i mleko za negu tela, obogaćeni su moćnim antioksidansima – koenzimom Q10 i vitaminom C. Unapređena formulacija primetno učvršćuje i poboljšava elastičnost kože za samo 10 dana. Probajte i NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs losion sa osvežavajućim mentolom koji pruža trenutni osećaj svežine u nogama. 


PROGRAM

PROGRAM #ZAUČVRŠĆENUKOŽU

PRVI DAN
Penjanjem do savršene linije

1. dan: Učinite nešto za svoje telo, izbegavajte lift i koristite stepenice. Eto kako možete besplatno da vežbate! Učinite još nešto za svoje telo – nanesite NIVEA Q10+vitaminC i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana.
#standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #učiniteneštozasvojuguzu

DRUGI DAN
Ustanite. Ispravite se. Gledajte pravo.

2. dan: Danas je vaš dan. Ispravite se, držite ramena čvrsto i glavu uspravno. Pokažite da ste spremni za izazove koje donosi dan. Započnite jutro uz NIVEA Q10+vitaminC i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana.
#standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #jakstav

TREĆI DAN
Pružite koži sasvim novo iskustvo

3. dan: Ne čekajte petak da biste izašli u provod. Već danas obucite svoju omiljenu haljinu i plešite do mile volje. Znate i sami da ćete se sjajno osećati! Upotpunite svoju kombinaciju losionom NIVEA Q10+vitaminC i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana. #standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #ples 

ČETVRTI DAN
Pod upalom danas, snažniji sutra!

4. dan: Ne preskačite večerašnji trening. Na kraju nanesite na telo losion NIVEA Q10+vitaminC i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana. 
#standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #trening

PETI DAN
U društvu je uvek bolje

5. dan: Život bi bio mnogo manje zabavan bez prijatelja. Pozovite prijateljicu na ručak, sveže ceđeni sok ili idite zajedno na jogu... Šta god vas čini srećnom! Najbolji prijatelj vaše kože: NIVEA Q10+vitaminC i učvršćena koža za samo 10 dana. 
#standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #udruštvujeuvekbolje

ŠESTI DAN
Napravite dodatni korak!

6. dan: ... Siđite na jednoj stanici ranije ili idite u šetnju – 20 minuta je sve što vam je potrebno. Napravite dodatni korak u nezi kože uz NIVEA Q10+vitaminC i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana.  
#standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #dodatnikorak

SEDMI DAN
Ugodite sebi

7. dan: Večeras je vaše veče. Uživajte u toploj kupki, šetajte u prirodi ili idite na masažu... Neka NIVEA Q10+vitaminC losion odradi svoj deo posla danas i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana. #standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #vremezamene


OSMI DAN
Osmeh je uvek u modi

8. dan: Fascinantno je kako osmeh može da poboljša naš izgled, kao i utisak koji ostavljamo na druge. Osmeh je zarazan. Poklonite osmeh ljudima oko sebe danas. Ne zaboravite da pružite i svojoj koži razlog za osmeh – negujte je NIVEA Q10+vitaminC losionom i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana. #standfirm #NIVEA #q10+vitaminC #smile

DEVETI DAN
Izađite iz svoje zone komfora!

9. dan: Današnji dan je neponovljiv. Zato danas uradite nešto što vas inače plaši, bilo da je to trka duga 5 km, čas bikram joge ili kurs salse. Pružite podsticaj sebi, kao i svojoj koži uz NIVEA Q10+vitaminC i imaćete učvršćenu kožu za samo 10 dana. #standfirm #NIVEA #q10+vitaminC  #nocomfortzone

DESETI DAN
Uspeli ste!

10. dan: Uspeli ste! 10 dana ste bili istrajni i držali ste se čvrsto svojih odluka i to je razlog za slavlje! Izađite sa prijateljima i lepo se provedite. Nastavite da koristite NIVEA Q10+vitaminC i negujte svoju učvršćenu kožu, ali i čvrste stavove!
#standfirm #NIVEA #q10+vitaminC