Otkrijte prvi NIVEA Deo Beauty Elixir dezodorans

NOVO OD BRENDA NIVEA

Najnežniji dezodorans

Prvi dezodorans obogaćen dragocenim esencijalnim sastojcima mleka. Posebno formulisan za žene koje žele da izgledaju i osećaju se lepo.


REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Dezodorans sa esencijalnim sastojcima mleka

NIVEA Deo Beauty Elixir dezodorans formulisan je tako da pruža negu, zaštitu i lep izgled osetljivoj koži pazuha i možete ga naneti odmah nakon uklanjanja dlačica. Veoma lagana formulacija sa 0% alkohola štiti vas od znojenja i neprijatnih mirisa tokom 48 sati. Dermatološki potvrđeno da odgovara čak i osetljivoj koži.

MIŠLJENJE STRUČNJAKA

Pitanja i odgovori o NIVEA Deo Beauty Elixir liniji

NIVEA stručnjaci su nekoliko godina radili na razvoju efikasne formulacije za negu kože kako bi rešili problem suve i grube kože pazuha. Dr Jens Šulc iz Laboratorije za razvoj formulacija će nam reći nešto više o ovom proizvodu.

Po čemu je ova formulacija inovativna i posebna? Kako se ovaj dezodorans razlikuje od drugih?

NIVEA Deo Beauty Elixir je revolucionarni proizvod u naučnom smislu jer je u pitanju dezodorans obogaćen korisnim svojstvima mleka. Nakon nekoliko godina rada u oblasti istraživanja i razvoja, sada znamo zbog čega mleko ima tako moćna prirodna svojstva i upravo te sastojke smo upotrebili u laganoj formulaciji koju koža brzo upija. Formulacija je nežna prema koži, ne sadrži alkohol i savršena je za osetljivu kožu – čak i nakon uklanjanja dlačica. 

Svima je poznato da je mleko od vitalnog značaja za zdravlje. Ono je prirodno, jednostavno, čisto i univerzalno. Koje sastojke mleka ste odabrali za proizvod?

Odabrali smo jedinjenja sastojaka mleka koja su najvažnija za negu kože, naročito kada je u pitanju nega nakon brijanja. Naši stručnjaci su pažljivo odabrali sastojke koji su efikasni i prirodni kao što su minerali (kalcijum), laktat, vitamini (C, E, B5), laktoza, trigliceridi i esencijalne amino kiseline.

Na koji način ovaj proizvod pospešuje obnavljanje suve kože koja je pod stresom?

Koža pazuha je veoma osetljiva i potrebna joj je posebna nega, posebno zato što brijanje može da uzrokuje iritacije i gubitak esencijalnih jedinjenja iz kože. Naše formulacije su posebno razvijene kako bi nakon brijanja nadoknadile dragocena jedinjenja u koži, među kojima su, na primer, laktat – prirodni hidratantni sastojak, i mineral kalcijum. Oba sastojka su neophodna za zdrav izgled kože.

Da li je proizvod pogodan i za osetljivu kožu?

Da, formulacija je specijalno razvijena za osetljivu kožu. Testirana je na veoma osetljivoj koži i dermatološki je potvrđeno da joj odgovara.