PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Otkrijte prvi NIVEA Deo Beauty Elixir dezodorans

Novo od brenda NIVEA

Najnežniji dezodorans

Prvi dezodorans obogaćen dragocenim esencijalnim sastojcima mleka. Posebno formulisan za žene koje žele da izgledaju i osećaju se lepo.

Revolucionarna inovacija

Dezodorans sa esencijalnim sastojcima mleka

NIVEA Deo Beauty Elixir dezodorans formulisan je tako da pruža negu, zaštitu i lep izgled osetljivoj koži pazuha i možete ga naneti odmah nakon uklanjanja dlačica. Veoma lagana formulacija sa 0% alkohola štiti vas od znojenja i neprijatnih mirisa tokom 48 sati. Dermatološki potvrđeno da odgovara čak i osetljivoj koži.

Mišljenje stručnjaka

Pitanja i odgovori o NIVEA Deo Beauty Elixir liniji

NIVEA stručnjaci su nekoliko godina radili na razvoju efikasne formulacije za negu kože kako bi rešili problem suve i grube kože pazuha. Dr Jens Šulc iz Laboratorije za razvoj formulacija će nam reći nešto više o ovom proizvodu.

Po čemu je ova formulacija inovativna i posebna? Kako se ovaj dezodorans razlikuje od drugih?

NIVEA Deo Beauty Elixir je revolucionarni proizvod u naučnom smislu jer je u pitanju dezodorans obogaćen korisnim svojstvima mleka. Nakon nekoliko godina rada u oblasti istraživanja i razvoja, sada znamo zbog čega mleko ima tako moćna prirodna svojstva i upravo te sastojke smo upotrebili u laganoj formulaciji koju koža brzo upija. Formulacija je nežna prema koži, ne sadrži alkohol i savršena je za osetljivu kožu – čak i nakon uklanjanja dlačica. 

Svima je poznato da je mleko od vitalnog značaja za zdravlje. Ono je prirodno, jednostavno, čisto i univerzalno. Koje sastojke mleka ste odabrali za proizvod?

Odabrali smo jedinjenja sastojaka mleka koja su najvažnija za negu kože, naročito kada je u pitanju nega nakon brijanja. Naši stručnjaci su pažljivo odabrali sastojke koji su efikasni i prirodni kao što su minerali (kalcijum), laktat, vitamini (C, E, B5), laktoza, trigliceridi i esencijalne amino kiseline.

Na koji način ovaj proizvod pospešuje obnavljanje suve kože koja je pod stresom?

Koža pazuha je veoma osetljiva i potrebna joj je posebna nega, posebno zato što brijanje može da uzrokuje iritacije i gubitak esencijalnih jedinjenja iz kože. Naše formulacije su posebno razvijene kako bi nakon brijanja nadoknadile dragocena jedinjenja u koži, među kojima su, na primer, laktat – prirodni hidratantni sastojak, i mineral kalcijum. Oba sastojka su neophodna za zdrav izgled kože.

Da li je proizvod pogodan i za osetljivu kožu?

Da, formulacija je specijalno razvijena za osetljivu kožu. Testirana je na veoma osetljivoj koži i dermatološki je potvrđeno da joj odgovara.