PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

fresh-blends-shower

DOBRO DOŠLI U OAZU OSVEŽENJA

Otkrijte prekrasne voćne mirise NIVEA Fresh dezodoransa i NIVEA Fresh Blends gelova za tuširanje koji vole planetu i vašu kožu. Osvojite ih u paketu s prekrasnom bocom za vodu!
Gelovi za tuširanje

UPOZNAJTE NIVEA FRESH BLENDS

Opet smo napravili nešto za vas - čak 3 fantastična gela za tuširanje! Čarobni voćni mirisi razbudiće vaša čula, a svilenkasta pena će otopiti sav stres nakon napornog dana. Nova linija voli vašu kožu i planetu - formula s čak 90% sastojaka prirodnog porekla* nalazi se u boci od 100% reciklirane plastike!**

NIVEA Fresh Blends gelovi za tuširanje inspirisani su prirodom i našom predanošću održivom razvoju. Nalaze se u bocama od 100% reciklirane plastike (izuzev čepa), a njihova formula je 98% biorazgradiva. Uživajte u nezi kože koja je dobra i za planetu!

nivea-fresh-blends

*Sastojci prirodnog porekla zadržavaju više od 50% svog prirodnog sastava nakon obrade, uključujući i vodu
**Fresh Blends boce (osim zatvarača) prave se od 100% reciklirane plastike, što nam pomaže da smanjimo negativan uticaj na životnu sredinu

Dezodoransi

SAVRŠENA KOMBINACIJA ZA POTPUNO OSVEŽENJE

Oduševljeni ste NIVEA Fresh Blends gelovima za tuširanje? Imamo super vest - tu je i nova linija NIVEA dezodoransa koja će vas takođe očarati čarobnim voćnim mirisima! Kuda god krenuli, ostaće uz vas ceo dan i pružiti vam pouzdanu zašitu od neugodnih mirisa.
O nagradnom konkursu

USKOČI U OAZU OSVEŽENJA

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „Uskoči u oazu osveženja!“ je završen. Proverite da li ste među 9 srećnih dobitnika koji su osvojili jedan od 9 NIVEA setova koji čine: Fresh Blends gel za tuširanje (verzija koju su dobili kao rezultat u kvizu), Fresh Blends dezodorans (verzija koju su dobili kao rezultat u kvizu) i MyEqua boca (verzija koju su dobili kao rezultat u kvizu).

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na adresu upisanu u obrazac prilikom prijave na konkurs.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.
Saveti

NAJBOLJI SAVETI ZA LEPU KOŽU

Baš poput vašeg tela, i vašem licu je potrebna odgovarajuća nega. Razmazite ga negujućim NIVEA 3-u-1 cushionom za blago prekrivanje nepravilnosti. Pre toga lice isperite nežnim, ali temeljnim NIVEA pilingom. Savršena kombinacija za mladalački izgled kože!

Jednostavnije od šminke. I više negujuće.

Cellular Cushion

Ako nemate vremena za komplikovani make-up, oduševiće vas NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 negujući cushion! Inovativna formulacija neguje kožu i sadrži prirodne pigmente koji ističu njen ujednačeni i blistavi izgled.

Osvežite svoju negujuću rutinu

Scrub rice

Vaš trenutni piling je pregrub ili uopšte nema efekta? Probajte NIVEA piling za lice – najnovija tekstura bazirana je na organskoj riži i bio voću, za savršeno negovanu i čistu kožu!

Our Recommendations for you