PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

NIVEA MEN DEEP

PUT KA PRAVOM USPEHU POČINJE NIVEA MEN DEEP LINIJOM

OTKRIJTE NOVU LINIJU

Novo od NIVEA MEN

PROIZVODI KOJI ĆE VAM POMOĆI DA OSTVARITE USPEH

Igrači Real Madrida ne zadovoljavaju se postignutim rezultatima. Oni uvek teže ka većem uspehu i svaka utakmica im je važna jer žele da budu sve bolji.

Isto važi i za vas: kada postavite visoke ciljeve, ne može ništa da vam stane na put. Uvek se trudite da imate visoka očekivanja i iskoristite svaku priliku kako biste postigli svoj krajnji cilj.

Odlučili smo da vas, kao i igrače Real Madrida, podržimo na putu ka uspehu i zato smo kreirali novu liniju proizvoda koji će vam vratiti samopouzdanje. Kada se osećate prijatno i zaštićeno, za vas ne postoje granice!

Otkrijte proizvode

ZA OSEĆAJ DUBINSKi ČISTE KOŽE I KOSE

Želite da povratite energiju i pripremite se za nove uspehe? Odaberite NIVEA MEN DEEP liniju. Naši novi proizvodi sadrže jedinstvenu formulaciju sa aktivnim ugljem koja efikasno deluje protiv bakterija i nečistoća. Pored toga, obogaćena je muževnim i modernim mirisom tamnog drveta koji pruža osećaj svežine tokom celog dana.

NIVEA MEN DEEP DEZODORANSI

DEZODORANSI

Budite spremni za sve izazove koje donosi dan! Novi NIVEA MEN DEEP antiperspiranti čine kožu suvom i pružaju osećaj svežine. Zahvaljujući efikasnoj formulaciji, pružaju antiperspirantnu zaštitu i prijatan, osvežavajući osećaj koji traje 48 sati. Pored toga, DEEP dezodoransi imaju jak, muževan miris.

BRIJANJE

Uživajte u osvežavajućem brijanju! DEEP proizvodi za brijanje čiste kožu kako bi brijač klizio glatko po njoj. Gel i pena štite kožu od sitnih posekotina i pružaju ugodan osećaj. Pored toga, inovativna formulacija sa aktivnim ugljem menja boju iz crne u belu i deluje efikasno protiv bakterija. DEEP losion za negu posle brijanja pospešuje oporavak kože od iritacija koje uzrokuje brijanje. Obogaćen jedinstvenim, muževnim mirisom tamnog drveta, losion pruža dugotrajan osećaj čistoće i svežine.

NIVEA MEN DEEP BRIJANJE

NIVEA MEN DEEP TUŠIRANJE

TUŠIRANJE

Pružite sebi osećaj dubinski čište i osvežene kože! Novi DEEP gel za tuširanje sadrži inovativnu formulaciju sa prirodnom glinom koja upija nečistoće, dubinski čisti kožu i pruža dugotrajnu svežinu. Ovaj efikasan, ali veoma blag gel hidrira kožu i neguje je.

NEGA KOSE

Za osećaj svežine koji traje i do 48 sati! DEEP šampon za negu kose obogaćen je specijalnom formulacijom za negu koja sadrži elektrolite i aktivni ugalj i uklanja višak masnoće i tragove proizvoda za stilizovanje kose. Rezultat: negovana kosa, koža glave i brada i dugotrajni osećaj svežine!

NIVEA MEN DEEP NEGA KOSE

Odaberite DEEP liniju

NE PRISTAJTE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE! TEŽITE KA PRAVOM USPEHU, ODABERITE DEEP PROIZVODE

Odaberite DEEP liniju

Uz pravilnu negu i odgovarajući stav, možete da postignete mnogo više nego što mislite! Evo nekoliko saveta koji vam mogu biti korisni:

  • Ne plašite se da probate nešto novo! Setite se da za vas ne postoje granice.
  • Svaki dan vam je isti? Razbijte rutinu spontanim aktivnostima. Na primer, nakon napornog dana na poslu opustiće vas fudbalska utakmica sa drugarima.
  • Kada vam je teško da pronađete motivaciju, setite se da što pre prionete na posao, pre ćete videti rezultate.
  • Jedini put koji sigurno vodi do neuspeha je da prestanete da se trudite. Težite svojim ciljevima uprkos svemu.