NOVO! NIVEA MICELLAIR ROSE WATER

OTKRIJTE MOĆ RUŽINE VODICE!

RUŽINA VODICA

NEVEROVATNO MOĆAN SASTOJAK

Kao kraljici cveća, predivnoj ruži nijedna žena ne može odoleti. Ali koliko znate o lekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik za osvežavanje i čišćenje kože?

Ružina vodica je dragoceni sastojak koji ima antibakterijsku, negujuću i mirisnu moć. 🌹

Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim proizvodom. Zato je upravo ružina vodica glavni sastojak nove NIVEA MicellAIR Rose Water linije!

Koje su to prednosti ružine vodice?

  • Osvežava, hidrira i čini kožu primetno mekanom. 
  • Sužava pore i uklanja nakupljene nečistoće i višak masnoće.
  • Zahvaljujući antiinflamatornom svojstvu, ublažava crvenilo nastalo usled iritacije kože.
  • Njena antioksidativna svojstva doprinose jačanju kože i regeneraciji kožnog tkiva.
  • Redovna upotreba ružine vodice otklanja tamne tragove na koži i pomaže kod ujednačavanja tena.
 


OTKRIJTE LINIJU

NIVEA MICELLAIR ROSE WATER

Danas skoro svaka žena, svakodnevno, koristi šminku bez obzira na tragove koje ona ostavlja na koži. Zato savršen završetak dana predstvalja temeljno čišćenje kože, kako bi ona ostala zdrava i zadržala svež izgled. Koji od ovih proizvoda je vaš izbor?

MICELARNA VODA

Očistite lice NIVEA Micelarnom vodom čija formulacija sa negujućom ružinom vodicom uklanja čak i vodootpornu šminku. Nakon nanošenja koža je čista, mekana i glatka na dodir. Pogodna je za sve tipove kože, pruža svež izgled koži i savršena je za dubinsko čišćenje bez isušivanja.

MICELARNE VLAŽNE MARAMICE

Delotvorne i praktične za svaki trenutak, NIVEA Micelarne vlažne maramice sa ružinom vodicom nežno uklanjaju čak i vodootpornu šminku sa lica, bez trljanja ili ispiranja. Savršene su za istovremeno toniranje i čišćenje kože bez isušivanja.

MICELARNI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA

Posebno delotvoran NIVEA Micelarni gel za čišćenje lica sa ružinom vodicom privlači vodootpornu šminku i nečistoće sa lica i usana poput magneta. Kožu čini čistom, mekanom i glatkom, bez vidljivih tragova ili masnog osećaja. Prikladan je za osetljivu kožu, a takođe pomaže u pripremi kože lica za nanošenje šminke.

DODATNI SAVETI

PROČITAJTE I OVO!

Sada kada znate kako temeljno očistiti kožu, otkrijte kako još možete pomoći vašoj koži da ostane predivna!

Osvojite grad, zaštitite vašu kožu!

Slobodno uživajte u svim prednostima života u gradu, jer NIVEA Urban Skin Detox linija proizvoda štiti vašu kožu od toksina iz zagađene gradske sredine!

Vaša dnevna rutina čišćenja lica!

Skidanje šminke i čišćenje, toniranje i hidratacija: pokazaćemo vam na šta da obratite pažnju, koji su odgovarajući proizvodi, kao i šta je potrebno vašem tipu kože.