PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Letnji nagradni konkurs

Osvojite NIVEA
set za negu!

Razmazite svoju kožu i čula

Podelite sa nama vašu rutinu nege kože tokom zime i možete osvojiti ekskluzivnu korpicu sa NIVEA proizvodima za negu!IZABRALI SMO DOBITNIKE!

"Razmazite svoju kožu i čula" nagradni konkurs je završen. Proverite da li ste među 5 srećnih dobitnika koji su osvojili jedan od 5 NIVEA setova za negu koji čine: korpica, NIVEA negujući gel za tuširanje, NIVEA hranljivo mleko za negu tela, NIVEA mirišljava sveća u obliku srca i sunđer za kupanje.

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na adresu upisanu u obrazac prilikom prijave na konkurs. Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

SAVETI I TRIKOVI

SAZNAJTE VIŠE O RUTINI NEGE TOKOM ZIME!

IDEALNA NEGA ZA SUVU KOŽU

how-to-avoid-dry-skin

Hladnoća utiče na gubitak vlažnosti kože. Naučite kako da se borite protiv toga uz pomoć proizvoda za negu, kao i uz male promene u vašem svakodnevnom životu!

 

SAVETI & TRIKOVI ZA DETOKSIKACIJU

Detox-green-smoothie

Saznajte kako da pružite svom telu efikasan detoks, pomoću kog ćete imati lepu kožu, dobar osećaj i energiju! Pripremili smo za vas trikove za negu, ali i savete u vezi sa najboljim sastojcima koje možete uvesti u svoju ishranu.

IDEALNE FRIZURE ZA ZIMU

how-to-avoid-hat-hair

Hladno vreme i uređaji za stilizovanje kose dodatno isušuju vašu kosu. Otkrijte kako da je zaštitite koristeći hidratantne proizvode za negu i inspirišite se za nove frizure koje savršeno odgovaraju zimskim odevnim kombinacijama!