PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

nivea-prajmer-za-novi-izgled-zaglavlje

OTKRIJTE: NIVEA PRAJMERI ZA KOSU

ZA RAVNU I KOVRDŽAVU KOSU, KAO I ZA KOSU SA VOLUMENOM

Šta je prajmer za kosu?

KOJE SU NJEGOVE PREDNOSTI?

Svima su poznate prednosti prajmera koji se nanose pre korektora, senke i maskare. Većina nas ih koristi i obožavamo ih! Ali šta je sa prajmerom za kosu? Kakav je to novi proizvod o kome svi pričaju? Kako deluje na kosu i koje su njegove prednosti?

Prajmer za kosu ima istu ulogu kao i prajmer za šminku jer priprema čistu kosu za stilizovanje. Prajmer štiti kosu od spoljašnjih uticaja i oštećenja koja uzrokuje toplota uređaja za stilizovanje. Prajmer za kosu možete koristiti posebno ili pre nanošenja drugih proizvoda za stilizovanje kose.

Predstavljamo NIVEA prajmere za ravnu i kovrdžavu kosu, kao i za kosu sa volumenom. Ovi proizvodi pružaju dugotrajnu i fleksibilnu postojanost, kao i zaštitu i negu. Pogledajte našu liniju proizvoda i spremite se za iznenađenje!

Novo od brenda NIVEA

Predstavljamo naše nove prajmere za kosu

OTKRIJTE NOVE PROIZVODE ZA NEGU KOSE

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE RAVNE KOSE

Prajmer za stilizovanje ravne kose pruža prirodnu postojanost, bez lepljivog osećaja. Formulacija sa suvim uljem hidrira kosu i čini je glatkom i sjajnom.

Ukrotite neposlušne vlasi: NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose smiruje neposlušnu kosu i ispravlja sitne kovrdžave vlasi.

Za dodatni sjaj i savršeno glatku kosu nanesite prajmer na vlažnu kosu od korena ka krajevima. Nakon toga, ispravite kosu fenom i četkom. Kosu možete dodatno da ispravite i presom za kosu. I frizura je gotova! Ništa lakše.

prajmer-za-stilizovanje-ravne-kose-na-stolu

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOSE ZA VEĆI VOLUMEN

Ako vam je dosadila kosa koja deluje beživotno i želite da postignete raskošni volumen, NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen je pravi proizvod za vas!

Prajmer za stilizovanje kose pruža sjajnu osnovu za jednostavno oblikovanje frizura zahvaljujući hidrirajućem dejstvu i prirodnom učvršćivanju bez lepljivog osećaja. NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen pomoći će vam da napravite frizuru kakvu želite!

Nanesite prajmer na vlažnu kosu, isfenirajte je i uživajte u raskošnom volumenu!

prajmer-za-stilizovanje-kose-sa-volumenom-na-stolu

NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE KOVRDŽAVE KOSE

NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose je pravi izvor ako želite da kovrdže izgledaju prirodno, bez lepljivog osećaja. Bilo da sušite kosu prirodnim putem ili uvijate kosu uvijačem, prajmer će pripremiti kosu na pravi način.

NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose neguje kosu, osvežava i oblikuje suve kovrdže i pruža kosi sjaj. Inovativna formulacija sa negujućim suvim uljima štiti kosu od visokih temperatura i do 220°C tako da možete da oblikujete kovrdže uvijačem. 

Nanesite prajmer na čistu kosu dok je još vlažna, a zatim sačekajte da se osuši prirodnim putem ili je isfenirajte fenom sa difuzerom i uživajte u predivnoj frizuri!

prajmer-za-kovrdžavu-kosu-na-stolu

Način upotrebe

Želite da saznate više o tome kako se koristi prajmer za kosu?

POGLEDAJTE OVE JEDNOSTAVNE TUTORIJALE
Saznajte više

Saznajte više o prajmeru za kosu

I SVIM PREDNOSTIMA KOJE NUDI

Da li ste znali da frizura traje duže kada koristite prajmer za kosu, kao i da prajmeri štite kosu od visokih temperatura i istovremeno deluju poput balsama?

Da li vas zanima kako se koristi prajmer za kosu u okviru svakodnevne nege? Ovaj tekst sadrži odgovore na sva pitanja o prajmerima za kosu.

Saznajte šta je prajmer za kosu, koje su njegove prednosti, kao i kako se koristi.

tri-devojke-sa-različitim-frizurama