NOVO: NIVEA SUN Mineral UV zaštita

PRAKTIČAN PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA VAS I VAŠE DETE

VISOKO EFIKASNA ZAŠTITA OD SUNCA BEZ HEMIJSKIH FILTERA

Novi NIVEA SUN Mineral proizvodi efikasno štite vas i vaše dete od UVA i UVB zračenja - bez ijednog hemijskog filtera! Oni su vodootporni i ne sadrže sastojke koji su škodljivi za morski svet!

NIVEA SUN Kids 100% Mineral zaštita od sunca sa zaštitnim faktorom 50+ i organskom aloe verom specijalno je razvijena za osetljivu dečiju kožu i trenutno pruža trajnu zaštitu od opekotina i dugotrajnih oštećenja kože prouzrokovanih sunčevim zračenjem. 

NIVEA SUN UV Face Mineral zaštita od UV zračenja sa zaštitnim faktorom 50+ takođe sadrži antioksidans koji štiti kožu od opekotina i istovremeno sprečava prevremeno starenje. Formulacija je lagana i daje koži mat izgled. Ne ostavlja masne i lepljive tragove.

100% MINERALNA ZAŠTITA

Kako deluju mineralni UV filteri? Za razliku od hemijskih UV filtera, zaštita od sunca sa 100% mineralnim UV filterima stvara zaštitni sloj na površini kože koji odbija sunčeve zrake i ne pretvara UVA i UVB zračenje u toplotu. Na taj način, čestice zaštite od sunca su poput ogledalca na koži.


NAŠA NAJODRŽIVIJA ZAŠTITA OD SUNCA

Kada razvijamo nove proizvode, nama je važno da zaštitimo vašu kožu, ali i životnu sredinu. Formulacije novih NIVEA SUN Mineral proizvoda za zaštitu od sunca ne sadrže UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen ni mikroplastiku i tako štite korale. Proizvodi su usklađeni sa standardima Havajskog zakona o zaštiti koralnih grebena. Formulacije su pogodne za vegane i ne sadrže sastojke životinjskog porekla. Kutije imaju sertifikat FSC® i napravljene su od materijala koji se dobija na odgovoran i održiv način.