NOVO:
NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

PRUŽITE DECI ZAŠTITU KAKVA IM JE POTREBNA

VIDEO

ZABAVNA ZAŠTITA OD SUNCA ZA DECU

ZAŠTITA OD SUNCA SPECIJALNO RAZVIJENA ZA DEČJU KOŽU

Deca obožavaju plažu. Ima li ičeg lepšeg od igranja u pesku, prskanja u vodi i uživanja na suncu? Kao roditelj, vi želite da budete sigurni da je tokom svih ovih aktivnosti koža vaše dece zaštićena. Mi u laboratoriji NIVEA SUN vodimo računa o zdravlju dečje kože. Upravo zbog toga, naša NIVEA SUN Kids Protect & Care zaštita je vodootporna i posebno razvijena za osetljivu dečju kožu. Sada možete da se opustite jer je koža vaše dece potpuno zaštićena.


PROIZVODI

OTKRIJTE NAŠU LINIJU ZAŠTITE OD SUNCA ZA DECU

ZABAVNA ZAŠTITA OD SUNCA I UV ZRAČENJA

ROL-ON ZA JEDNOSTAVNO NANOŠENJE ZAŠTITE OD SUNCA

NIVEA SUN Kids Protect & Care rol-on je jednostavan za upotrebu i mogu ga koristiti i deca. Roler omogućava ravnomerno nanošenje zaštite, a nakon toga dovoljno je da je samo utrljate. Vaša deca će biti zaštićena od sunca za tili čas.

 

DODAJTE MALO BOJE

Ko kaže da proizvodi za zaštitu od sunca nisu zabavni? Naša NIVEA SUN Kids Protect & Care linija sa proizvodima u boji pruža potpunu zaštitu od štetnih UV zraka. Formulacija kreme za zaštitu od sunca je obojena tako da će deca uživati dok je nanose.

 

TESTIRANA ZA OSETLJIVU KOŽU OD STRANE PEDIJATARA

Naša NIVEA SUN Kids Protect & Care Sensitive linija namenjena je dečjoj koži koja je veoma osetljiva. Ovi proizvodi pružaju isti nivo zaštite kao i NIVEA SUN Kids Protect & Care linija za zaštitu od sunca ali sadrže formulaciju bez mirisa koja je testirana od strane pedijatara i pogodna je za najosetljiviju dečju kožu.


NAGRADNI KONKURS

Spremite se za letnji odmor!

Leto je igranje u bazenu, građenje kula u pesku, istraživanje novih mesta i osećaj slobode. Da biste pružili deci najbolji i najzabavniji letnji odmor, potrebno je da vodite računa o njihovoj osetljivoj koži. Zato vam predstavljamo ekskluzivne NIVEA SUN lutke Lotte & Max, koje će na zabavan način podučiti vašu decu o važnosti zaštite kože od sunca.

Izabrali smo dobitnike!

Nagradni konkurs je završen. Proverite da li ste među 250 srećnih dobitnika koji su osvojili NIVEA SUN lutku po svom izboru. Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na adresu upisanu u obrazac prilikom prijave na konkurs. Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.
Slanje nagrade je besplatno za dobitnika. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i nagrada neće biti preneta na drugog dobitnika.


KOŽA KOD DECE

DEČJOJ KOŽI JE POTREBNA DODATNA ZAŠTITA

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O ZAŠTITI OD SUNCA ZA DECU

Da biste odabrali odgovarajuću zaštitu od sunca za decu, potrebno je da znate razliku između kože odraslih osoba i dečje kože.

Kod dece se najčešće javljaju oštećenja koja uzrokuje UV zračenje. Njihova nežna koža je i dalje veoma osetljiva, a kod veoma male dece, prirodna zaštita još uvek nije u potpunosti razvijena.

Što je veći broj opekotina od sunca u detinjstvu, to su ozbiljnija oštećenja kože koja se javljaju kasnije tokom života. Deca bi uvek trebalo da koriste proizvode za zaštitu od sunca sa visokim zaštitnim faktorom koji su posebno razvijeni za mladu kožu.

Svi NIVEA SUN Kids Protect & Care proizvodi pružaju pouzdanu zaštitu od UV zračenja koja je posebno formulisana za dečju kožu. 

Ovi proizvodi su takođe dodatno vodootporni i štite decu od štetnih UVA i UVB zraka dok se igraju u vodi. 


ZAŠTITA

NIVEA SUN ZA BEZBEDNO UŽIVANJE NA SUNCU

ZAŠTITITE DECU OD SUNCA

Kao roditelji brinemo o svojoj deci i donosimo odluke umesto njih. Zato bi uvek trebalo da biramo najbolje proizvode za zaštitu od sunca koji za njih postoje. Važno je da zaštitu od sunca nanosimo na dečju kožu na svaka dva sata, kao i nakon prekomernog znojenja, kupanja i brisanja peškirom. Pored toga, deca treba da nose i šeširić kao i naočare za sunce koje štite njihove osetljive oči. 

Vaši mališani obožavaju da se prskaju i igraju u vodi. Mi bismo voleli da oni uživaju u svakom trenutku na plaži, a da vi budete sigurni da je njihova koža zaštićena. Svi NIVEA SUN Kids Protect & Care proizvodi su dodatno vodootporni kako bi UV zaštita što duže trajala.

Čak i kada se pridržavate stručnih saveta, može se desiti da pogrešite ili da se desi nešto neočekivano. Ako se na koži vašeg mališana uveče pojave opekotine, veoma je važno da unosi dovoljno tečnosti, kao i da jede voće i povrće. Hidratantni proizvod za negu posle sunčanja će ublažiti opekotine.