Uživajte u suncu uz pouzdanu zaštitu

Uživajte u suncu uz pouzdanu zaštitu

Saznajte sve o zaštiti od sunca i brinite o sebi i svojim najmilijima!
Proizvodi

BEZBRIŽNA ZABAVA NA SUNCU

Nagradna igra

OSVOJTE LOTI ILI MAKSA!

 

Saznajte odgovor u članku Zaštita od sunca za decu.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Negujuća zaštita od sunca za lice.

Saznajte odgovor u članku Koji zaštitni faktor mi je potreban.

Odredbe i uslovi

Unošenjem ličnih podataka, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ste pročitali, razumeli i prihvatate Beiersdorf d.o.o. Beograd (u daljem tekstu Beiersdorf) politiku o zaštiti privatnosti (https://www.nivea.rs/about-us/Legal-Policy), kao i da ste saglasni da se vaši podaci prikupljaju i obrađuju za potrebe ove nagradne igre. Svoje podatke možete ukloniti u bilo kom trenutku. U slučaju da želite da vaši lični podaci, koje Beiersdorf čuva i obrađuje, budu obrisani, pošaljite nam e-mail putem formulara za kontakt na sledeću adresu: https://www.nivea.rs/o-nama/kontaktirajte-nas, i izaberite „KOMENTARI I DRUGO“ u polju „Predmet“. Brisanjem vaših ličnih podataka prestaje vaše učešće u svim nagradnim igrama, promocijama, kao i komunikacija sa kompanijom Beiersdorf.

Nagrade se ne mogu isplatiti u gotovini. Učesnici u nagradnoj igri mogu biti samo osobe sa prebivalištem u Srbiji. Brisanjem ličnih podataka učesnika na njegov/njen zahtev briše se registracija i prestaje njegovo/njeno učešće u nagradnoj igri. Učesnik je odgovoran za ispravnost navedene adrese. 

Učesnici moraju imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Nagrade se šalju dobitnicima u roku od 20 dana nakon što kompanija Beiersdorf stupi u kontakt sa njima. Beiersdorf zadržava pravo da ne dodeli nagradu ako ne uspe da stupi u kontakt sa dobitnikom putem dostavljenih podataka u roku od dve nedelje od trenutka proglašenja dobitnika. Zaposleni u kompaniji Beiersdorf, članovi njihovih porodica, kao i osobe mlađe od 18 godina, nemaju pravo učestvovanja. Nagradna igra traje od 20 juna 2017. do 20 jula 2017. godine, od ponedeljka do petka, između 12 i 16 časova. Prvih 10 učesnika koji svakog dana pravilno odgovore na 5 pitanja mogu da osvoje NIVEA SUN lutku. Pobednici će dobiti nasumično jednu od NIVEA SUN lutaka: Lotte ili Max. Oni ne mogu da biraju koju lutku će dobiti. Jedna osoba, kao i jedno domaćinstvo (na jednoj adresi) ne može dobiti više od jedne nagrade. Ukupni broj nagrada je 230 NIVEA SUN lutaka.

* Obavezno polje