Kupite vaše omiljene NIVEA proizvode uz samo jedan klik!

Saznajte sve o željenim proizvodima i kupite ih online.

Real Madrid
O nagradama

NAGRAĐUJEMO TVOJU STRAST ZA FUDBALOM!

Učestvuj u NIVEA MEN nagradnom konkursu i osvoji vredne nagrade: 1x Put u Madrid za dvoje,
40x Real Madrid sportskih torbi, 40x Real Madrid fudbalskih lopti i 40x NIVEA MEN poklon paketa!

Real Madrid

Način učešća

U NAGRADNOM KONKURSU

Svakog radnog dana, od 01.10.2018. do 26.10.2018, učestvuj u NIVEA MEN & REAL MADRID nagradnom konkursu, ne samo da bi pokazao svoje znanje strastvenog Real Madrid fana, već i da bi bio nagrađen vrhunskim nagradama!

Sve što je potrebno da uradiš je da kupiš najmanje jedan NIVEA MEN proizvod u periodu od 01.10.2018 do 26.10.2018. godine, registruješ fiskalni račun u formularu ispod i odgovoriš tačno na svih 5 pitanja svakodnevnog konkursa. U toku svakodnevnog takmičenja, NIVEA MEN nudi 2x NIVEA MEN poklon paketa, 2x Real Madrid fudbalske lopte, 2x Real Madrid sportske torbe, kao nagrade za prvih 6 učesnika koji ispune formular ispod, registruju se i tačno odgovore na sva pitanja.

Prva osoba koja tačno odgovori na svih 5 pitanja, tokom 3 dana (ne moraju biti uzastopni dani), osvojiće glavnu nagradu – Put u Madrid za dvoje. Da bi učešće važilo, za svaki od ta 3 dana, mora se registrovati drugi fiskalni račun sa NIVEA MEN proizvodima.

Možeš učestvovati svakog dana, od ponedeljka do petka, od 18:00 časova do 11:00 časova narednog dana, zato nas obavezno poseti u pravo vreme! Uslove za učestvovanje možeš pronaći ovde.

NIVEA MEN

Registruj se

I UČESTVUJ U NIVEA MEN & REAL MADRID
NAGRADNOM KONKURSU!

Pre registracije proveri da si kupio najmanje jedan NIVEA MEN proizvod u periodu od 01.10.2018 do 26.10.2018. godine i sačuvaj fiskalni račun na kome je ta uplata evidentirana. Nakon toga, sve što je potrebno jeste da popuniš formular ispod sa svojim podacima, odgovoriš na pitanja i ostaviš broj fiskalnog računa. Jedna osoba može učestvovati više puta, ali sa drugim brojem računa.

Učestvuj u nagradnom konkursu!
 

*Učesnik je obavezan da sačuva fiskalni račun kao dokaz kupovine, kako bi se kasnije, po okončanju NIVEA MEN & REAL MADRID nagradnog konkursa, na osnovu tog računa mogao validirati kao dobitnik nagrade pred Priređivačem.

* Obavezno polje
Pravila

NAGRADNOG KONKURSA

Uslove za učestvovanje u nagradnom konkursu možeš pronaći ovde.
Dobitnici

NIVEA MEN & REAL MADRID NAGRADNOG KONKURSA

Pobednike takmičenja 01.10.2018 – 12.10.2018 možete videti ovde.