Uživajte u suncu uz pouzdanu zaštitu

Uživajte u suncu uz pouzdanu zaštitu

Saznajte sve o zaštiti od sunca i brinite o sebi kao i svojim najdražima i možete osvojiti NIVEA Sun lutku!
Učestvujte
Zaštita i nega

Uživajte bezbedno na suncu

Svi volimo sunce jer pozitivno utiče na naše raspoloženje i ten i čini letovanje nezaboravnim. Međutim, njegovi UV zraci mogu da ostave posledice na koži koja je najosetljivija kada je izložena UV zračenju. Potrebna vam je pouzdana zaštita kako biste bezbedno uživali na suncu sa porodicom i prijateljima.

Zaštita od sunca blokira štetna UVA i UVB zračenja koja uzrokuju oštećenja kože i prevremeno starenje i propušta samo one zrake koji imaju korisno dejstvo. Važno je da tokom leta uvek sa sobom imate najbolje proizvode za zaštitu od sunca za sebe i porodicu!

NIVEA SUN proizvodi štite kožu odmah po nanošenju, čak i dok ste u vodi, i omogućavaju vam da dobijete prirodnu i dugotrajnu preplanulu boju.

Pored toga, nova generacija NIVEA Sun proizvoda ne štiti samo kožu, već i odeću jer se zaštita brže ispira. Novi NIVEA SUN proizvodi sa zaštitnim kompleksom za odeću štite i vas i vašu omiljenu odeću za plažu.

Saznajte više
Proizvodi

BEZBRIŽNA ZABAVA NA SUNCU

Vi i sunce

Brinite o koži tokom leta!

Poslednjih 55 godina, NIVEA je posvećena istraživanjima i inovacijama u zaštiti od sunca kako biste i vi i vaši najbliži mogli bezbedno da uživate u suncu. NIVEA Sun stručnjaci vam otkrivaju sve što treba da znate o naučnoj pozadini proizvoda za zaštitu od sunca i pružaju najbolje savete da biste bili bezbedni na suncu!

ŠTA OZNAČAVA SPF NA ZAŠTITI OD SUNCA?

Da li ste se ikada zapitali šta označava SPF i različiti brojevi na proizvodima za sunčanje? Otkrijte naučnu pozadinu zaštite od sunca i saznajte kako da zaštitite kožu dok uživate na plaži. 
 

ZAŠTITA OD SUNCA: DELOVI TELA KOJE ZABORAVLJAMO

 NIVEA je snimila video da bi vam pokazala kako neke delove tela često zaboravljamo da zaštitimo. Na sreću, porodica i prijatelji nam mogu biti od pomoći. Brinite o sebi, pokažite brigu prema drugima!

DA LI NAS HIDRATANTNI PROIZVODI SA ZAŠTITNIM FAKTOROM DOVOLJNO ŠTITE?

Da li hidratantni proizvod sa zaštitnim faktorom pruža adekvatnu zaštitu na plaži? Pogledajte video i saznajte zašto su proizvodi za sunčanje najpouzdaniji pratilac na plaži i u vodi.

KOLIKO DUGO TRAJE DEJSTVO ZAŠTITE OD SUNCA?

Pomoću UV kamere saznali smo koliko je zaštita od sunca delotvorna na plaži. Kada se kupate, brišete peškirom ili ako se oznojite, intenzitet zaštite od sunca se smanjuje. Zato redovno nanosite zaštitu!
Deca i sunce

Igre na plaži: zaštitite svoje mališane!

 

 

 

Dečjoj koži je potrebna intenzivnija zaštita od sunca jer je osetljivija u odnosu na kožu odraslih. Kod male dece koža još uvek nije razvila mehanizme za UV zaštitu i sposobnost regeneracije ćelija. Veoma je važno da preduzmete odgovarajuće mere predostrožnosti jer opekotine nastale u detinjstvu mogu kasnije da uzrokuju dugotrajna oštećenja kože.

NIVEA Sun Kids linija pruža pouzdanu zaštitu

 

 

NIVEA Sun Kids linija pruža dugotrajnu i vodootpornu zaštitu za više zabave na suncu. Kako bi vaši mališani bili bezbedni na plaži, pouzdani NIVEA SUN proizvodi  za decu predstavljaju kombinaciju napredne zaštite koju pruža linija NIVEA SUN i blage nege NIVEA proizvoda koji štite osetljivu dečju kožu.

 

 

Pored toga, nova NIVEA SUN Kids Protect & Moisture linija sada pruža dodatnu korist: štiti odeću od fleka od proizvoda za sunčanje jer se lakše ispira sa odeće!

Saveti za bezbrižno uživanje na suncu

Nežnu i osetljivu kožu dece je neophodno zaštititi od sunca, a to ne mora da bude naporno, već može da bude lako i zabavno! Otkrijte naučnu pozadinu proizvoda za sunčanje i sjajne ideje za zabavno letovanje.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDATE POD UV SVETLOŠĆU

Kada budete videli kako vaša koža izgleda na suncu, shvatićete koliko je važna zaštita. Posmatrajte dejstvo proizvoda za sunčanje iz drugačijeg ugla. Brinite i o sebi i o drugima

KOLIKO BRZO DELUJE NIVEA SUN ZAŠTITA OD SUNCA?

Pogledajte video i saznajte koliko brzo deluju NIVEA Sun proizvodi, koliko dugo štite vašu kožu, kao i koliko su otporni na vodu!

NIVEA lutke

NIVEA UV lutke – zabavna lekcija iz zaštite od sunca!

Upoznajte Loti i Maksa – NIVEA lutke koje na zabavan način podučavaju decu o važnosti zaštite od sunca. Lutke su napravljene od specijalne plastike koja menja boju i postaje crvena kada je bez zaštite izložena suncu. Proizvodi za sunčanje su obavezni! Sva deca žele da brinu o svojim lutkama, zar ne?
Nagradna igra

OSVOJTE LOTI ILI MAKSA!

NIVEA SUN lutke Loti i Maks pomažu deci da tokom igre i na zabavan način nauče zašto je zaštita od sunca tako važna za kožu. 

 

Svakog dana tokom trajanja nagradne igre, NIVEA nagrađuje lutkom prvih deset učesnika koji popune formular i tačno odgovore na pitanja o zaštiti od sunca!

 

Kada možete da učestvujete:

Svakog dana, od ponedeljka do petka, u intervalu od 12 do 16 časova – kada je zaštita od sunca najvažnija.

Nagradna igra počinje 19.06.2017. i traje do 21.07.2017. Prijavite se na vreme!

 

 

REGISTRUJTE SE DA BISTE OSVOJILI NAGRADU:

 

Saznajte odgovor u članku Zaštita od sunca za decu.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Negujuća zaštita od sunca za lice.

Saznajte odgovor u članku Koji zaštitni faktor mi je potreban.

Odredbe i uslovi

Unošenjem ličnih podataka, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ste pročitali, razumeli i prihvatate Beiersdorf d.o.o. Beograd (u daljem tekstu Beiersdorf) politiku o zaštiti privatnosti (https://www.nivea.rs/about-us/Legal-Policy), kao i da ste saglasni da se vaši podaci prikupljaju i obrađuju za potrebe ove nagradne igre. Svoje podatke možete ukloniti u bilo kom trenutku. U slučaju da želite da vaši lični podaci, koje Beiersdorf čuva i obrađuje, budu obrisani, pošaljite nam e-mail putem formulara za kontakt na sledeću adresu: https://www.nivea.rs/o-nama/kontaktirajte-nas, i izaberite „KOMENTARI I DRUGO“ u polju „Predmet“. Brisanjem vaših ličnih podataka prestaje vaše učešće u svim nagradnim igrama, promocijama, kao i komunikacija sa kompanijom Beiersdorf.

Nagrade se ne mogu isplatiti u gotovini. Učesnici u nagradnoj igri mogu biti samo osobe sa prebivalištem u Srbiji. Brisanjem ličnih podataka učesnika na njegov/njen zahtev briše se registracija i prestaje njegovo/njeno učešće u nagradnoj igri. Učesnik je odgovoran za ispravnost navedene adrese. 

Učesnici moraju imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije. Nagrade se šalju dobitnicima u roku od 20 dana nakon što kompanija Beiersdorf stupi u kontakt sa njima. Beiersdorf zadržava pravo da ne dodeli nagradu ako ne uspe da stupi u kontakt sa dobitnikom putem dostavljenih podataka u roku od dve nedelje od trenutka proglašenja dobitnika. Zaposleni u kompaniji Beiersdorf, članovi njihovih porodica, kao i osobe mlađe od 18 godina, nemaju pravo učestvovanja. Nagradna igra traje od 20 juna 2017. do 20 jula 2017. godine, od ponedeljka do petka, između 12 i 16 časova. Prvih 10 učesnika koji svakog dana pravilno odgovore na 5 pitanja mogu da osvoje NIVEA SUN lutku. Pobednici će dobiti nasumično jednu od NIVEA SUN lutaka: Lotte ili Max. Oni ne mogu da biraju koju lutku će dobiti. Jedna osoba, kao i jedno domaćinstvo (na jednoj adresi) ne može dobiti više od jedne nagrade. Ukupni broj nagrada je 230 NIVEA SUN lutaka.

* Obavezno polje