PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

NIVEA za kupanje

OSETITE LETNJU SVEŽINU POD TUŠEM

Leto

SLEDEĆA STANICA: LETO

uživajte u mirisima leta pod tušem

UŽIVAJTE U MIRISIMA LETA POD TUŠEM

Šta vas asocira na leto? Topli sunčevi zraci? Pesak između prstiju? Zvuk talasa koji udaraju o obalu? Ili, možda, nezaboravan miris NIVEA Sun proizvoda koje koristite svakog leta? NIVEA Sunshine Love negujući gel za tuširanje donosi leto u vaše kupatilo – oživite svoje letnje uspomene i uživajte u prepoznatljivom mirisu vaših omiljenih NIVEA Sun proizvoda.

zaronite duboko

ZARONITE DUBOKO

Plivanje se obično vezuje za leto, ali to je nešto čime se možete baviti tokom cele godine – kad god poželite da osetite topao vetar i pesak u kosi. Da li ste znali da leto može i duže da traje – barem pod vašim tušem? NIVEA Sunshine Love negujući gel za tuširanje nežno spira slanu vodu, pesak ili hlor sa vaše kože, a miris NIVEA Sun proizvoda kojim je gel obogaćen podsetiće vas na opuštene letnje dane bez obzira na doba godine.
Preuzmite pozadine za telefon

PONESITE LETO SA SOBOM GDE GOD DA KRENETE

Preuzmite jednu od pozadina iz ograničene serije i zadržite letnji duh cele godine.
Tip ličnosti po letnjem duhu

KAKAV JE VAŠ LETNJI DUH?

Otkrijte u nastavku svoj letnji duh i pronađite savršen gel za tuširanje.

VOLITE TALASE

VOLITE TALASE?

Za vas ne postoji ništa lepše od osećaja slobode i mira koji vam pruža veliko morsko plavetnilo. Savršeno vam odgovara osvežavajući, vodeni miris NIVEA Pure Fresh negujućeg gela za tuširanje u ograničenom Waves Love izdanju koji će vas odvesti na vaše omiljeno mesto kad god vam treba beg od svakodnevice.

VOLITE SUNCE

VOLITE SUNCE?

Podsećate na letnju boginju sa svojim blistavim tenom – kad izađe sunce, i vi izlazite napolje! Savršeni letnji dan zamišljate na plaži, okupani suncem, zbog čega vam najviše odgovara NIVEA Sunshine Love negujući gel za tuširanje sa svojim prijatnim, prepoznatljivim mirisom NIVEA Sun proizvoda.

VOLITE PRIRODU

VOLITE PRIRODU?

Vama je važno da održite kondiciju i dobro zdravlje – zato volite da ste u pokretu. Uvek ste spremni za odlazak u prirodu. Okrepljujući miris limunove trave kojim je obogaćen NIVEA Lemongrass & Oil negujući gel za tuširanje u ograničenom Outdoor Love izdanju će vas osvežiti, baš kao i boravak u prirodi.