SAZNAJTE KOJI STE TIP OSOBE PRILIKOM ODABIRA POKLONA I OSVOJITE NIVEA POKLON PAKETE!

NIVEA POKLONI

PRUŽITE EMOCIJU I NEGU UZ NIVEA PRAZNIČNE POKLON SETOVE

Sezona ispunjena prazničnim pričama najbolji je trenutak da sebi poklonite dodatnu negu i uživanje, a svojim najdražima poklone kojima ćete pokazati koliko ih cenite. Zahvalite im se na svim trenucima u kojima su bili uz vas posebnim NIVEA poklon setom! Otkrijte ih sve i izaberite pravi poklon za vas i vaše najdraže.

KLASIČNI POKLONI

SPECIJALNA NEGA

NEGA ZA MUŠKARCE

PREMIUM POKLONI ZA MUŠKARCE


NAGRADNI KONKURS

SAZNAJTE KOJI STE TIP POKLONODAVCA I OSVOJITE NIVEA POKLONE!

 

Ove godine želimo da period isčekivanja praznika učinimo još zabavnijim! Upravo zbog toga smo vam pripremili kviz pomoću kog možete otkriti koji ste tip osobe prilikom odabira poklona.

Pripremili smo vam 10 fantastičnih poklon setova koji sadrže proizvode za negu kože muškaraca i žena. Odaberite savršen poklon za vaše drage osobe, zato učestvujte odmah!

Nagradni konkurs traje od 01. do 20.12.2021. godine, a pravila možete pročitati ovde.

 

 
SAMO 6 PITANJA DELI TE OD SUPER NAGRADE. KRENIMO!
 
Popunite formular i saznajte koji ste tip osobe prilikom odabira poklona i uz malo sreće, super nagrada može biti baš vaša!
 
* Obavezno polje

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

 

 

Pored poklona koje darujete svojim najdražima, poklonite jedan i svom okruženju! Želimo da vas podržimo i zato stalno radimo na tome da u svojim pakovanjima koristimo što je moguće više održivih materijala. Vodimo se principom „smanjiti, ponovo koristiti i reciklirati“, a dugoročno gledamo kružnu ekonomiju, koristeći što više recikliranog materijala u proizvodnji naše ambalaže.

Posvećeni smo tome da do 2025. godine sva naša ambalaža bude 100% pogodna za reciklažu i kompostiranje.