PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

NIVEA Q10PlusC

Ne morate više da se krijete!

Čist Vitamin C na koži tokom noći, buđenje uz blistav ten!

Prva NIVEA kombinacija koenzima Q10 i čistog vitamina C: omogućava koži da apsorbuje i do 50% više kiseonika* tokom noći, daje dodatnu energiju i čini ten glatkim. Otkrijte inovaciju i isprobajte je i sami! *in Vitro testovi
Novo od brenda NIVEA

Ne morate više da se krijete

Skrivate lice jer vam koža izgleda umorno zbog previše obaveza? Više ne morate da se krijete!

Otkrijte prvu kombinaciju koenzima Q10 i čistog vitamina C u novoj NIVEA Q10plusC Energy liniji za negu kože protiv bora koja pomaže koži da apsorbuje i do 50% više kiseonika tokom noći kako bi ujutru izgledala svežije i vitalnije!
NIVEA inovacija

San uz vitamin C na koži

 

 


Po prvi put ikada, NIVEA kombinuje dva moćna sastojka: koenzim Q10, koji kožu snabdeva energijom, i veoma moćan sastojak, čist Vitamin C

Ova kombinacija – koju sadrže NIVEA Q10plusC Energy noćna krema protiv bora i tretman za predeo oko očiju – poboljšava apsorpciju kiseonika u koži za do 50% i podržava prirodan proces regeneracije tokom sna. Koža ujutru ima više energije i deluje svežije, odmornije i vitalnije.

increase-oxygen-absorption

Q10plusC-Anti-Wrinkle -Energy-Skin-Sleep-Cream


MOĆ ČISTOG VITAMINA C

Kao veoma efikasan antioksidant, čist vitamin C snabdeva kožu energijom i efikasno je štiti od slobodnih radikala. Slobodni radikali, koji nastaju usled dejstva UV zračenja i zagađivača iz spoljašnje sredine, jedni su od glavnih uzroka starenja kože.

SNAGA KOENZIMA Q10

Koenzim Q10, koji prirodno nastaje u koži, funkcioniše kao izvor energije za kožu. Q10 podržava regeneraciju ćelija i sintezu kolagena kako bi koža bila glatka i bez bora.

VAŠA RUTINA NEGE KOŽE ZA DODATNU ENERGIJU I BLISTAV TEN
Vaša koža ima svoj bioritam i da bi bila zaštićena i snabdevena energijom potrebna joj je celodnevna nega odgovarajućom dnevnom i noćnom kremom, kao i kremom za negu područja oko očiju.

DNEVNA NEGA

Tokom dana, koži je potrebna zaštita od spoljašnjih uticaja i UV zračenja. Nova NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema sa zaštitnim faktorom 15 idealna je za negu protiv bora i umornoj koži vraća svež izgled.

NOĆNA NEGA

Hidratacija kože je efikasnija tokom noći, kada se regenerišu oštećenja, obnavlja nivo antioksidanata i nadoknađuje izgubljena energija. NIVEA Q10plusC Energy noćna krema sa koenzimom Q10 i čistim vitaminom C posebno je formulisana kako bi omogućila koži da diše „duboko“ tokom noći* i podržala njene regenerativne procese.


NEGA KOŽE OKO OČIJU

Za celokupnu negu kože, pored dnevne i noćne kreme, potrebna je i krema za negu kože oko očiju koja je tanka i naročito osetljiva. Nova NIVEA Q10+C Energy krema za predeo oko očiju pruža dodatnu hidrataciju, sprečava pojavu tankih linija i bora i snabdeva kožu energijom kako biste se ujutru probudili sa blistavim sjajem u očima.

*in Vitro testovi

NIVEA Q10PlusC Range

Energija za noć i dan

Naši saveti za dodatnu energiju

Kada ste puni energije, to se na vama vidi: oči vam sijaju, a koža izgleda svežije i odmornije. Pravilne navike će vam pomoći da zadržite lep, blistav sjaj. Pogledajte naše savete i više nećete morati da krijete lice!
Stav stručnjaka

NIVEA stručnjaci odgovaraju na sva vaša pitanja

Već 55 godina NIVEA stručnjaci su posvećeni istraživanju i inovacijama u oblasti nege kože protiv starenja, proučavanju prirodnih procesa u koži i razvoju formulacija koje ih podržavaju vodeći računa o biologiji kože. Pogledajte naše odgovore na vaša pitanja o najboljim formulacijama protiv starenja koje koži vraćaju energiju i čine je lepom i blistavom. 

1. Šta čini NIVEA liniju Q10plusC Energy protiv bora tako jedinstvenom? 
Slobodni radikali iz spoljašnje sredine, kao što su UV svetlost i zagađivači u vazduhu, štetno deluju na kožu i uzrokuju prevremeno starenje. Oni napadaju ćelijske membrane i remete pravilno funkcionisanje ćelija. Da bismo zaštitili kožu od slobodnih radikala, potrebni su nam antioksidanti. NIVEA linija Q10plusC Energy sadrži kombinaciju dva veoma efikasna antioksidanta: koenzima Q10, koji se nalazi u samoj koži, i vitamina C. Sinergijsko dejstvo ova dva sastojka pruža bolju zaštitu od ćelijskog stresa i slobodnih radikala.

2. Kako deluje koenzim Q10 na kožu?
Q10 je koenzim koji nastaje prirodno u ćelijama kože i ima dvostruko dejstvo: snabdeva kožu energijom i deluje kao antioksidant. Kao važna komponenta proizvodnje energije u ćelijama kože, Q10 pospešuje osnovne procese u ćelijama od njihove regeneracije do sinteze kolagena. Pored toga, Q10 antioksidanti štite kožu od slobodnih radikala koji oštećuju njene ćelije i uzrokuju prevremeno starenje kože. Međutim, količina Q10 u koži se vremenom smanjuje. NIVEA Q10plusC Energy linija za negu lica održava potreban nivo koenzima Q10 u koži. 

3. Kako vitamin C pospešuje pozitivno dejstvo koenzima Q10?

Koenzim Q10 je još delotvorniji u kombinaciji sa vitaminom C. Ova veoma efikasna kombinacija štiti ćelije kože, podržava regeneraciju i pospešuje apsorpciju kiseonika. Studije su pokazale da kombinacija koenzima Q10 i vitamina C efikasnije poboljšava metabolizam nego sam koenzim Q10, što omogućava koži da noću „duboko“ diše. 

 4. Kako deluje vitamin C na našu kožu?
Čist vitamin C je veoma efikasan antioksidant koji ima višestruko pozitivno dejstvo na kožu. On takođe poboljšava strukturu kože tako što povećava gustinu papila. Na taj način, koža može da dopremi više hranjivih materija i kiseonika do dermisa, čime se sprečava stvaranje bora.

5. Koji je najbolji način za upotrebu i čuvanje proizvoda za negu koji sadrže vitamin C?
Iako aluminijumska tuba štiti formulaciju od dejstva kiseonika i svetlosti, ona treba da bude što manje u kontaktu sa vazduhom pa bi proizvod trebalo da zatvorite odmah nakon upotrebe. Pored toga, preporučujemo da uvek obrišete tubu pre nego što je zatvorite.

6. NIVEA Q10plusC Energy noćna krema omogućava koži da duboko diše. Zašto je to važno?
Kombinacija koenzima Q10, koji snabdeva kožu energijom, i čistog vitamina C može da poboljša takozvanu „ćelijsku respiraciju“. Naučnici u Centru za istraživanje kože kompanije Beiersdorf demonstrirali su ovaj proces u okviru detaljnih studija sprovedenim na ćelijama kože. Respiracija omogućava bolje snabdevanje ćelija kože energijom koja je neophodna za važne metaboličke funkcije kao što je regeneracija. Na taj način sprečava se pojava simptoma prevremenog starenja.


7. Askorbinska kiselina je poznatija kao vitamin C. Zar ona, kao kiselina, nije štetna za kožu?
Askorbinska kiselina je blaga, a njena pH-vrednost je neutralna. Zahvaljujući tome, formulacija sa koncentracijom vitamina C koju koristimo ne samo da je efikasna, već i veoma prijatna za kožu. Kao i kod svih drugih NIVEA proizvoda, ova formulacija je temeljno ispitana, a naučne studije su potvrdile da je kompatibilna sa kožom.

face-routine

 

 

8. Zašto je važno da koristimo različite proizvode za dnevnu i noćnu negu kože, kao i za negu područja oko očiju?

Svaki dan u životu žene je drugačiji i ima svoj ritam. Zato je koži potrebna celodnevna nega. Tokom dana, koži je potrebna zaštita od spoljašnjih uticaja i UV zračenja. S druge strane, noću su joj potrebni aktivni sastojci koji podržavaju njene regenerativne procese. Koži oko očiju je potrebna intenzivna hidratacija i zaštita veoma lagane teksture jer je veoma osetljiva i sklona borama.

SAVETI

U našim člancima ćete saznati više o najboljim navikama koje čine kožu glatkom, blistavom i punom energije.

PREPORUČUJEMO VAM