NOVO! NIVEA ROSE TOUCH LOSION ZA TELO

Otkrij naš najsenzualniji losion za negu tela sa mirisom ružinih latica!

48H HIDRATACIJE UZ SENZUALNI MIRIS RUŽE

NIVEA Rose Touch losion za telo kao da je stvoren za sve one koji od losiona za telo očekuju više od same hidratacije! Obogaćen je prirodnim arganovim uljem i NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju koji kožu hidrira tokom 48 časova. Veoma lagana formulacija sa senzualnim mirisom ružinih latica brzo se upija i čini kožu elastičnom i baršunasto mekom na dodir već nakon prvog nanošenja.

SAVRŠENA KOMBINACIJA SASTOJAKA ZA NEGU KOŽE

1

MIRIS RUŽINIH LATICA

Za sve one romantične! Cvetne i senzualne note ružinih latica obavijaju kožu ženstvenim mirisom kojem je nemoguće odoleti.

2

BIO ARGANOVO ULJE

Tečno zlato Maroka je moćni antioksidans koji sadrži čak dvostruko više vitamina E od maslinovog ulja. Kožu čini neodoljivo mekom.

3

SERUM ZA DUBINSKU HIDRATACIJU

Ovaj fantastični sastojak opravdano je zvezda mnogih naših losiona za telo - pruža čak 48 časova dubinske hidratacije i štiti kožu od isušivanja.


KOJE SU PREDNOSTI ROSE TOUCH LOSIONA ZA NEGU KOŽE?

🌹 Trenutno hirdira i čini kožu mekom tokom 48h

🌹 Nemasna formulacija koju koža veoma brzo upija

🌹 Neodoljiv miris ružinih latica

🌹 Negujuća svojstva dragocenih sastojaka bio porekla

🌹 Senzualni užitak za sva čula

 

OTKRIJ I OSTALE NIVEA ROSE TOUCH PROIZVODE

PROIZVODI ZA NEGU I ČIŠĆENJE LICA

Za prirodno sjajnu i negovanu kožu, otkrij moć organske ružine vodice u NIVEA Rose Touch liniji proizvoda za negu i čišćenje lica. Čeka vas čak 6 odličnih proizvoda!

DEZODORANS KOJI te NEĆE RAZOČARATI

Mmm, ko može odoleti toj raskošnoj aromi? Ako želiš da ceo dan uživaš u ženstvenom mirisu ružine vodice i posebno blagoj formulaciji inspirisanoj nežnošću ružinih latica, odaberi NIVEA Fresh Rose Touch dezodorans!