NIVEA šampon za suvo pranje kose: trenutni osećaj svežine

Šampon za suvo pranje kose je proizvod sa trenutnim dejstvom. Dovoljno je da nanesete na kosu par puta i spremni ste za pokret. Saznajte više o novoj liniji NIVEA šampona za suvo pranje kose i otkrijte kako da napravite predivne frizure. Bićete oduševljeni!

ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE

UŽIVAJTE U OSEĆAJU SVEŽINE TOKOM CELOG DANA UZ NIVEA ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE

Predstavljamo NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose: blago čišćenje kose i kože glave

Pružite kosi trenutno osveženje između dva pranja uz NIVEA šampon za suvo pranje kose. Zahvaljujući trostrukom dejstvu u samo jednom spreju, NIVEA FRESH REVIVE šamponi uklanjaju nečistoće, pružaju osećaj svežine koji traje celog dana i štite prirodnu boju kako bi kosa izgledala lepo i čisto.                

Blaga formulacija je nežna prema koži glave i ne ostavlja tragove. Pored toga, ona trenutno povećava volumen i daje gipkost kosi. NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose će vam pomoći da svakog dana uživate u predivnoj frizuri!

Jedinstvena i blaga kombinacija

U srcu ove efikasne formulacije nalazi se prirodni pirinčani skrob koji može da upije i do 60% svoje težine i tako trenutno očisti kosu od masnoća, naslaga i mirisa. 

NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose dostupan je u tri različite varijante: za svetlu, smeđu i tamnu kosu. Svaka od ove tri formulacije ima jedinstveni miris i pruža dugotrajnu svežinu – dovoljno je da nanesete na kosu samo par puta.

Postoji odgovarajući miris za svaku boju kose: cvetni miris za svetlu, citrusne note za smeđu i bogat miris ambre za tamnu kosu.


KAKO SE NANOSI

ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE JE VEOMA PRAKTIČAN

Kako se koristi šampon za suvo pranje kose

Držite bocu na udaljenosti od najmanje 15 centimetara od glave i prvo nanesite na koren kose. Prstima nežno umasirajte šampon za suvo pranje u kožu glave. Sačekajte minut ili dva koliko je potrebno da šampon deluje i temeljno očisti kosu. Nakon toga, očetkajte kosu kako biste dovršili frizuru i dali joj dodatni sjaj. Nanesite šampon na kosu samo par puta i uživajte u dugotrajnoj svežini!

Ne samo da NIVEA šampon za suvo pranje kose efikasno čisti kosu i kožu glave, već njegova moćna formulacija dodaje teksturu svakom pramenu kose i tako trenutno povećava volumen. Veoma lako ćete moći da podignete mlitavu kosu i učinite je mekom i glatkom.

Istaknite svoju prirodni izgled pomoću šampona za suvo pranje kose

Ukoliko uživate u isprobavanju različitih frizura, sigurno će vam se dopasti NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose jer dodaje teksturu i čini kosu lakom za oblikovanje. Moći ćete veoma jednostavno da kreirate frizure koje su savršene za sve prilike. Zahvaljujući većem trenju između vlasi, kosa se lakše oblikuje, a frizura je postojanija.

Od opuštenih talasa do predivnih pletenica – uz volumen koji pruža šampon za suvo pranje kose brzo i lako ćete napraviti bilo koju ležernu frizuru. Jednostavno poprskajte koren i dobro umasirajte šampon da biste dali gipkost kosi. Uz šampon za suvo pranje kose izgledaćete sjajno u svakoj prilici, bez puno truda.


SAVETI ZA UPRAVLJANJE VREMENOM

NEDOSTAJE VAM VREMENA? OVI SAVETI ĆE VAM POMOĆI DA UPRAVLJATE SVOJIM VREMENOM NA PRAVI NAČIN

5 saveta za upravljanje vremenom i bolju produktivnost

  1. Planirajte unapred: dobra priprema će vam pomoći da se fokusirate na zadatke i budete uspešni.
  2. Odredite prioritete: ne plašite se da kažete ne. Rešite se nevažnih obaveza kako biste mogli da se koncentrišete na važnije stvari.
  3. Koristite planer kako biste lakše organizovali vreme za poslovne obaveze, kućne poslove i trenutke opuštanja – ne zaboravite da uživate u svakom danu!
  4. Uštedite vreme ujutru – spremite ručak unapred i uveče odredite šta ćete obući.  
  5. Potrudite se da se naspavate. Ne zaboravite da su um i telo najproduktivniji kada ste odmorni.