seminar edukovana mama zdrava beba

Postanite deo seminara „EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA"

Besplatan edukativni seminar za buduće mame
Prijavite se ovde!
Misija svake majke

Ljubav, sigurnost i podrška za vašu bebu!

Majka je biće koje uvek nudi sigurnost i najbolju negu! Već od prvih trenutaka života bebe, majka je uvek pored nje i stvara savršeni početak bebinog života, prenoseći na nju svoja najlepša osećanja: ljubav, dobrotu i negu. 

U ovoj misiji majke, NIVEA BABY i Halobeba, žele da vam pruže podršku od samog početka! Jer znamo da je svako putovanje lepše kada ste okruženi prijateljima koji su puni razumevanja i pružaju vam stalnu podršku. 

       

Zajedno sa NIVEA BABY proizvodima, specijalno kreiranim za potrebe vaše bebe, kao i praktičnim savetima i moralnom podrškom od prvih sedmica trudnoće, naš cilj je da budemo vaš saputnik na ovom čudesnom putovanju. Zbog toga, zajedno sa timom Halobeba, organizujemo edukativni i inspirativni seminar za buduće mame. Razgovaraćemo o tome kako se pripremiti za dolazak bebe na svet, šta možete da očekujete prvih dana kada stignete sa bebom kući  i koji su najbolji načini da negujete vašu bebu i učinite njene prve trenutke posebnim.

Zato vas pozivamo da nam se pridružite! Otkrijte sadržaj seminara „EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA", izaberite datum pogodan za vas i prijavite se. Radujemo se da vas upoznamo!

 


O seminaru

Pored edukovane mame raste zdrava i srećna beba

Seminar „EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA“ nudi odgovore na vaša pitanja i rešenja nedoumica sa kojima ćete se suočiti zajedno sa dolaskom
vaše bebe.

Ovim seminarom cilj nam je da vas, u saradnji sa Halobebom, informišemo o zdravlju, pravilnoj ishrani, rastu i razvoju vaše bebe. Tako dobijate integrisani uvid u novi porodični život. Sledeći besplatan seminar će se održati 23. marta 2018. godine, u Gradskoj upravi Grada Beograda, sa početkom u 11 časova. Seminar traje 2 sata i obuhvata 3 teme: „Prvi dan sa bebom u kući”, Dojenje – veština koja se uči” i Podsticajna nega”.

Formular za registraciju

PRIJAVITE SE NA SEMINAR
„EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA"

Seminar „EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA", za buduće majke, održavaće se tokom čitave 2018. godine. Popunite formular kako biste se prijavili na sledeći seminar.

DATUM: 23. Mart 2018. godine
LOKACIJA: Gradska uprava Grada Beograda, Trg Nikole Pašića 6
VREME: Seminar počinje u 11 časova i traje dva sata

* Obavezno polje

SAZNAJTE SVE O OSETLJIVOJ KOŽI VAŠE BEBE

Zašto je koža beba drugačija od kože odraslih osoba, koje su njene potrebe i kako joj svakodnevno pružiti potrebnu negu kako bi uvek bila glatka i negovana.
Proizvodi

LJUBAV I NEGA ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA

Otkrijte NIVEA BABY proizvode i ponudite vašem mališanu najnežnije dodire!

PREPORUČUJEMO VAM