seminar edukovana mama zdrava beba

Postanite deo seminara „EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA"

Besplatan edukativni seminar za buduće mame

Misija svake majke

Ljubav, sigurnost i podrška za vašu bebu!

Majka je biće koje uvek nudi sigurnost i najbolju negu! Već od prvih trenutaka života bebe, majka je uvek pored nje i stvara savršeni početak bebinog života, prenoseći na nju svoja najlepša osećanja: ljubav, dobrotu i negu. 

U ovoj misiji majke, NIVEA BABY i Halobeba, žele da vam pruže podršku od samog početka! Jer znamo da je svako putovanje lepše kada ste okruženi prijateljima koji su puni razumevanja i pružaju vam stalnu podršku. 

       

Zajedno sa NIVEA BABY proizvodima, specijalno kreiranim za potrebe vaše bebe, kao i praktičnim savetima i moralnom podrškom od prvih sedmica trudnoće, naš cilj je da budemo vaš saputnik na ovom čudesnom putovanju. Zbog toga, zajedno sa timom Halobeba, organizujemo edukativni i inspirativni seminar za buduće mame. Razgovaraćemo o tome kako se pripremiti za dolazak bebe na svet, šta možete da očekujete prvih dana kada stignete sa bebom kući  i koji su najbolji načini da negujete vašu bebu i učinite njene prve trenutke posebnim.

 


Misija svake majke

O seminaru

Pored edukovane mame raste zdrava i srećna beba

Seminar „EDUKOVANA MAMA, ZDRAVA BEBA“ nudi odgovore na vaša pitanja i rešenja nedoumica sa kojima ćete se suočiti zajedno sa dolaskom
vaše bebe.

Ovim seminarom cilj nam je da vas, u saradnji sa Halobebom, informišemo o zdravlju, pravilnoj ishrani, rastu i razvoju vaše bebe. Tako dobijate integrisani uvid u novi porodični život. Sledeći besplatni seminar će se održati na jesen. Datum, vreme i mesto održavanja seminara će biti naknadno objavljeni. 

SAZNAJTE SVE O OSETLJIVOJ KOŽI VAŠE BEBE

Zašto je koža beba drugačija od kože odraslih osoba, koje su njene potrebe i kako joj svakodnevno pružiti potrebnu negu kako bi uvek bila glatka i negovana.
Proizvodi

LJUBAV I NEGA ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA

Otkrijte NIVEA BABY proizvode i ponudite vašem mališanu najnežnije dodire!