VAŠA KOSA: NA JEDNOSTAVAN NAČIN, UVEK OBLIKOVANA ONAKO KAKO ŽELITE!

Odgovorite na pitanja iz kviza o oblikovanju kose i možete osvojiti NIVEA set za stilizovanje kose!

Osvojite

NIVEA SET ZA STILIZOVANJE KOSE MOŽE BITI VAŠ!

Kada vaša kosa izgleda onako kako želite, sigurni ste u sebe i osećate da se možete suočiti sa bilo kojim izazovom! Uz proizvode za stilizovanje vašeg tipa kose i odgovarajuće dodatke, lako ćete postići frizuru s kojom ćete zablistati!

 

Da bi vam savršen izgled bio na dohvat ruke svakoga dana, pripremili smo za vas iznenađenje: odgovorite na pitanja iz zabavnog kviza ispod i možete osvojiti Philips fen za kosu, NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen i NIVEA Volume Forming sprej za stilizovanje kose, na koje se možete osloniti za jednostavno i brzo oblikovanje! Uživajte u svilenkastom i sjajnom izgledu.

 

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „Lepa kosa svakoga dana!“ je završen. Proverite da li ste među 9 srećnih dobitnika koji su osvojili jedan od 9 NIVEA setova koji čine: Philips fen za kosu, NIVEA prajmer za stilizovanje kose za veći volumen i NIVEA Volume Forming sprej za stilizovanje kose.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.
 


SAVETI

PRONAĐITE INSPIRACIJU ZA NOVE FRIZURE I OTKRIJTE PROIZVODE ZA STILIZOVANJE UZ KOJE ĆETE S LAKOĆOM NAPRAVITI ŽELJENU FRIZURU!

EKSPERIMENTIŠITE NOVIM STILOVIMA!

Savršenu frizuru možete napraviti brzo i jednostavno, baš u vašem domu! Pronađite inspiraciju u našim člancima i otkrijte kako do novog izgleda, korak po korak! Pripremili smo tutorijale za stilizovanje kose i savete & trikove za izgled koji vama odgovara.

OBLIKUJTE FRIZURU I MENJAJTE NJEN OBLIK DOK NE POSTIGNETE ŽELJENI IZGLED!

Zahvaljujući formulaciji sa 0% alkohola, NIVEA Forming sprej za stilizovanje kose se suši duže u odnosu na klasične sprejeve i omogućava vam da oblikujete frizuru i menjate njen oblik sve dok ne postignete željeni rezultat. Takođe, kosi pruža zdrav izgled bez isušivanja!