KUPOVINA KOJA SE ISPLATI!

Da ove hladne zimske dane učinimo prijatnijima za vas smo pripremili posebne promocije! U februaru posetite svoju najdražu prodavnicu, pronađite omiljene NIVEA proizvode po super ponudi* i uživajte u vremenu za sebe. ❤

 

Vreme je za Spa! Zašto ne priuštite sebi trenutak opuštanja u udobnosti svog doma?

 

*Promocija traje od 1. do 28.02.2023. ili do prodaje zaliha i odnosi se na odabrane NIVEA proizvode u određenim prodajnim objektima. Slika je simbolična.


ODVOJITE VREME ZA SEBE!

U danima kada vreme juri pored nas, dobro je stati i odvojiti nekoliko trenutaka za sebe. Bez kajanja! Briga o sebi učiniće vas srećnijima, osećaćete se bolje i imati više energije za suočavanje sa svakodnevnim izazovima. Pretvorite svoj dom u pravi kućni SPA - izaberite mirisne sveće umesto svetla i priuštite sebi toplu kupku ili opuštajući tuš, a zatim nagradite kožu bogatom hidratacijom. Negujte sebe i istovremeno uštedite, jer sada možete izabrati omiljene NIVEA proizvode po odličnim cenama!

 NE PROPUSTITE

NIVEA proizvodi po super ponudi čekaju vas na raznim prodajnim mestima! Proverite šta smo vam pripremili.

KUPI I OSVOJI!

 

Samo u Mercator i Roda marketima: uz kupovinu bilo koja dva NIVEA proizvoda, za samo 1 Rsd OSVOJIĆETE NIVEA tufnu za tuširanje sa slike*.

 

*Akcija traje do 18.03.2023. godine i u njoj ne učestvuju NIVEA sapuni. Poklon preuzimate na info pultu objekta.

 

POKLON!

 

U Lilly online shop-u uz kupovinu bilo kog NIVEA i/ili NIVEA MEN proizvoda u vrednosti od 1499Rsd, na POKLON dobijete SPA NIVEA mirisne štapiće sa slike*.

 

*Akcija traje do 20.02.2023. godine i važi samo za online kupovinu. 

POKLON!

 

U dm drogerijama uz kupovinu NIVEA ženskih proizvoda u vrednosti od 1499 RSD na poklon dobijete metalnu kutiju.*

 

*Akcija traje od 1. do 28. 2. 2023.

 

OSVOJITE PROIZVODE!

 

U Tempo i Mega Maxi prodavnicama kupite određene NIVEA proizvode u vrednosti od 699 RSD, preuzmite nagradnu karticu i osvojite jedan od super poklona.*

 

*Akcija traje od 9. 2. do 22. 2. 2023. Pokloni i greb kartica se preuzimaju na info pultu objekta. Svaka greb kartica je dobitna. U promociji učestvuju proizvodi za tuširanje, negu tela, lica, kose, ruku, dezodoransi i kreme široke namene.