PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Nagradna Igra

DOŽIVI TAJLAND UZ NIVEA NEGU

NIVEA vas nagrađuje porodičnim odmorom za pamćenje.

O nagradama

Nagradna igra

U periodu od 09.08.2017. do 05.09.2017. kupite minimum dva proizvoda robne marke NIVEA u maloprodajnim objektima Lilly Drogerie, unesite broj fiskalnog računa i možete osvojiti porodični odmor za pamćenje i druge vredne nagrade.

Prva nagrada se sastoji od putovanja na Tajland, ostrvo Puket i podrazumeva: 

 • povratnu avionsku kartu za dvoje odraslih+dvoje dece do 12 godina sa uračunatim avio taksama i prtljagom;
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 7 noćenja sa uslugom polupansiona (doručak/večera) za dvoje odraslih+dvoje dece do 12 godina;
 • administrativni postupak i troškove dobijanja vize.

DRUGA NAGRADA
3x VIKEND U WELLNESS HOTELU ELIXIR

TREĆA NAGRADA
100x NIVEA POKLON PAKET

Drugom nagradom će biti nagrađena 3 dobitnika i sastojaće se od boravka u medicinskom/wellness hotelu Elixir u banjskom gradu Morahalomu u Mađarskoj i podrazumeva: smeštaj u trajanju od 2 dana (vikend) za celu porodicu, sa uslugom polupansiona (doručak/večera) za dvoje odraslih + dvoje dece do 12 godina.

 

100 X NIVEA Poklon paket koji se sastoji od sledećih NIVEA proizvoda:

NIVEA krema opšte namene 250ml

  NIVEA krema opšte namene 250ml

  NIVEA Mleko za negu tela 250ml

  NIVEA Q10 dnevna krema za lice protiv bora 50ml

NIVEA MEN Sensitive After Shave Losion 100ml

NIVEA MEN Active Clean šampon 250ml

NIVEA MEN Sensitive Cooling pena za brijanje 200ml

NIVEA Hairmilk All Around Care šampon za normalnu kosu 250ml

NIVEA Creme Care gel za tuširanje 250ml

NIVEA MEN Active Clean gel za tuširanje 250ml

Labello Višnja 4,8g

NIVEA DEO Protect&Care deo sprej ženski 150ml

NIVEA DEO Protect&Care deo sprej muški 150ml

Registruj se

Igraj i osvoji

Nagradna igra je završena 05. Septembra 2017. Godine. Vratite se posle 08. Septembra 2017. Godine I proverite da li ste vi jedan od pobednika naše nagradne igre.
Pravila

nagradne igre

U skladu sa odredbama Zakona o igrama na sreću ( "Službeni glasnik RS", br. 88/2011, 93/2012), odredbama Pravilnika o bližim uslovima, odnosno sadržini pravila igara na sreću (Službeni glasnik RS", br. 129/2004), i Odlukom o priređivanju nagradne igre od dana 15. juna 2017. godine, broj: 02/06/17 privredno društvo BEIERSDORF D.O.O. BEOGRAD (u daljem tekstu: Priređivač), sa registrovanim sedištem na adresi Omladinskih Brigada 88a, Airport City,  dana 15. juna 2017. godine.

 

Naziv i vreme trajanja nagradne igre
Nagradna igra se priređuje pod nazivom:
„DOŽIVI TAJLAND UZ NIVEA NEGU“
Nagradna igra se organizuje za celo područje teritorije Republike Srbije u periodu od 09.08.2017. godine do 05.09.2017. godine.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri
Sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji imaju pravo da učestvuju u Nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod Priređivača i u INVICTUS MEDIA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) i FCB Afirma d.o.o. Beogad - marketinškim agencijama koje je Priređivač angažovao u svrhu organizovanja i promocije nagradne igre. Pravo učestvovanja u nagradnoj igri nemaju ni članovi njihovih porodica – supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici, kao ni lica koja su na drugi način radno angažovana od strane napred navedenih privrednih društava i koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i/ili organizovanju nagradne igre i/ili izvlačenju dobitnika i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre. Učešćem u nagradnoj igri svi učesnici prihvataju njena pravila.

Opis nagradne igre
Svi proizvodi robne marke Nivea koji se mogu kupiti u maloprodajnim objektima LILLY DROGERIE DOO BEOGRAD (STARI GRAD), učestvuju u nagradnoj igri „DOŽIVI TAJLAND UZ NIVEA NEGU“.
Lice koje u maloprodajnim objektima LILLY DROGERIE DOO BEOGRAD (STARI GRAD), u periodu od 09.08.2017. godine do 05.09.2017. godine kupi najmanje dva proizvoda robne marke NIVEA i takva kupovina bude iskazana na jednom fiskalnom računu, stiče pravo na učešće u nagradnoj igri.
Nadalje, potrebno je da to lice najkasnije do 05.09.2017. godine u 23.59 časova poseti mikro sajt Priređivača www.nivea.rs/tajland, veb stranicu posebno otvorenu za potrebe održavanja nagradne igre „DOŽIVI TAJLAND UZ NIVEA NEGU“, unese broj fiskalnog računa kojim dokazuje kupovinu proizvoda (internet prijava) kao i druge lične podatke i to: ime i prezime, grad, adresu prebivališta, datum rođenja, broj fiksnog i/ili mobilnog telefona.
Slanjem broja fiskalnog računa, lice postaje učesnik nagradne igre „DOŽIVI TAJLAND UZ NIVEA NEGU“ i može osvojiti jednu od nagrada propisanih ovim pravilima.
Izvlačenje dobitnika obaviće se tako što će se iz baze podataka koja je oformljena na osnovu pristiglih internet prijava, sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika, kao i tri rezervna dobitnika.
Izvlačenje dobitnika je javno (obaviće se u prisustvu članova komisije i uz sačinjavanje zapisnika) i obaviće se u prostorijama Priređivača nagradne igre, na adresi Omladinskih brigada 88a, Airport City Beograd - Novi Beograd, dana 08.09.2017. godine u 11.00 časova.
Učesnik nagradne igre je obavezan da sačuva fiskalni račun kao dokaz kupovine, kako bi se kasnije, po okončanju nagradne igre, na osnovu tog računa mogao validirati kao dobitnik nagrade pred Priređivačem. 


Dobitni fond nagradne igre

PRVA NAGRADA
Prva nagrada se sastoji od putovanja na Tajland, ostrvo Puket i podrazumeva: 

 • povratnu avionsku kartu za dvoje odraslih+dvoje dece do 12 godina sa uračunatim avio taksama i prtljagom;
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 7 noćenja sa uslugom polupansiona (doručak/večera) za dvoje odraslih+dvoje dece do 12 godina;
 • administrativni postupak i troškove dobijanja vize.

Troškovi međunarodnog putnog osiguranja nisu uključeni u nagradu, te iste snosi dobitnik prve nagrade.
Nagrada se ne može ustupiti i preneti na drugo lice.
Nagradno putovanje se ne može zameniti za novac.
Nagrada se ne može zameniti za drugu turističku uslugu.
Dobitnik prve nagrade svoju nagradu može iskoristiti od 24. septembra 2017. godine do 31. marta 2018. godine, s tim da dobitnik ne može koristiti nagradu u vremenskom periodu od 15. decembra 2017. godine do 15. januara 2018. godine.
Dobitnici su u obavezi da najkasnije u roku od 7 dana od dana kada su obavešteni o osvojenoj nagradi kontaktiraju agenciju ATLAS SERVIS DOO, NOVI SAD, ogranak ATLAS SERVIS DOO NOVI SAD OGRANAK BTRIP VETERNIK, i to putem e – maila info@btrip.agency na brojeve telefona +381 21 3000 159, +381 69 2028 007 ili lično na adresi agencije – Novosadski put 68, Veternik, Novi Sad, svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 časova. 

 

DRUGA NAGRADA

Drugom nagradom će biti nagrađena 3 dobitnika i sastojaće se od boravka u medicinskom/wellness hotelu Elixir u banjskom gradu Morahalomu u Mađarskoj i podrazumeva: smeštaj u trajanju od 2 dana (vikend) za celu porodicu, sa uslugom polupansiona (doručak/večera) za dvoje odraslih + dvoje dece do 12 godina.

Troškovi međunarodnog putnog osiguranja i troškovi prevoza nisu uključeni u nagradu, te iste snosi dobitnik druge nagrade.
Nagrada se ne može ustupiti i preneti na drugo lice.
Nagradno putovanje se ne može zameniti za novac.
Nagrada se ne može zameniti za drugu turističku uslugu. 
Dobitnik druge nagrade svoju nagradu može iskoristiti od 24. septembra 2017. godine do 26. novembra 2017. godine.
Dobitnici su obavezi da najkasnije u roku od 7 dana od dana kada su obavešteni o osvojenoj nagradi kontaktiraju agenciju ATLAS SERVIS DOO, NOVI SAD, ogranak ATLAS SERVIS DOO NOVI SAD OGRANAK BTRIP VETERNIK, i to putem e – maila info@btrip.agency na brojeve telefona +381 21 3000 159, +381 69 2028 007ili lično na adresi agencije – Novosadski put 68, Veternik, Novi Sad, svakog radnog dana od 08.00 do 16.00 časova.. 

 

TREĆA NAGRADA
100 X NIVEA Poklon paket koji se sastoji od sledećih NIVEA proizvoda:

 • NIVEA krema opšte namene 250ml
 • NIVEA Mleko za negu tela 250ml
 • NIVEA Q10 dnevna krema za lice protiv bora 50ml
 • NIVEA MEN Sensitive After Shave Losion 100ml
 • NIVEA MEN Active Clean šampon 250ml
 • NIVEA MEN Sensitive Cooling pena za brijanje 200ml
 • NIVEA Hairmilk All Around Care šampon za normalnu kosu 250ml
 • NIVEA Creme Care gel za tuširanje 250ml
 • NIVEA MEN Active Clean gel za tuširanje 250ml
 • Labello Višnja 4,8g
 • NIVEA DEO Protect&Care deo sprej ženski 150ml
 • NIVEA DEO Protect&Care deo sprej muški 150ml


Način objavljivanja iznosa fonda dobitaka i rezultata igara

Fond dobitaka nagradne igre i rezultati igre biće objavljeni u roku od 2 dana od od dana izvlačenja dobitnika glavne nagrade na internet stranici www.nivea.rs/tajland.

Obaveštavanje dobitnika o osvojenim nagradama
U roku od 2 dana po završenom izvlačenju i utvrđivanju identiteta dobitnika, Priređivač će putem fiksnog i/ili mobilnog telefona obavestiti dobitnika o osvojenoj nagradi.

Način i rok ostvarivanja dobitaka i uručivanje nagrada
Prva i druga nagrada se uručuju u sedištu Priređivača nagradne igre, na adresi Omladinskih Brigada 88a, Airport City, Novi Beograd, Beograd, u roku od 30 dana od dana kada je dobitnik obavešten o osvojenoj nagradi.
Treća nagrada će dobitnicima biti dostavljena putem pošte, na adresu koju je dobitnik naveo u svojoj internet prijavi.
Smatraće se da su sve nagrade vezane za ličnost dobitnika nagrade, te u skladu sa tim, nagrade ne može biti preneta na treće lice.
Dobitnik je dužan da se odmah po obaveštavanju o osvojenoj nagradi izjasni o tome da li je u mogućnosti da nagradu iskoristi lično i u rokovima koji su ovim pravilima predviđeni.
Ukoliko to nije slučaj, nagrada će biti dodeljena rezervnim dobitnicima.
Takođe, ukoliko nagrade ne budu preuzete od strane dobitnika u napred navedenom roku ili ukoliko Priređivač utvrdi da izvučeni dobitnik nije poštovao pravila nagradne igre i/ili nije ispunio uslove predviđene pravilima nagradne igre, dobitnik gubi pravo na nagradu, a nagrada će se dodeliti rezervnom dobitiniku sa liste rezervnih dobitnika i to po redosledu kojim su izvučeni, i time prestaju dalje obaveze Priređivača prema ovom licu.

Dobitnici

Nagradna igra

Svi dobitnici će biti kontaktirani u svrhu provere validnosti računa i ostalih ličnih podataka.
Lista dobitnika je podložna promenama ukoliko se utvrde bilo kakve nepravilnosti.

PRVA NAGRADA
1x PUT NA TAJLAND / PUKET

Dušica Ristić, Beograd

DRUGA NAGRADA
3x VIKEND U WELLNESS HOTELU ELIXIR

Jelena Djordjevic, Vranje
Aleksandra Magazin, Zrenjanin
Gavra Marković, Šid

 

 

TREĆA NAGRADA
100x NIVEA POKLON PAKET

Jelena Alempijević, Trstenik
Tamara Basic, Novi Sad
Jelena Bijelovic, Kragujevac
Minja Borak, Beograd
Marija Brandić, Beograd
Bogdanka Čedić, Beograd
Maja Cvetkovic, Beograd
Nebojsa Danilović, Beograd
Veseljka Dimitrijevic, Nis
Svetlana Djekovic, Beograd
Dragomir Djukic, Jagodina
Nebojsa Djurdjevic, Beograd
Ivana Djurica, Bačka Palanka
Ljubica Drageljevic, Beograd
Jelena Dzombic, Beograd
Lale Gojak, Veliko Gradiste
Sanja Ilic, Smederevo
Milena Ivanic, Vinca
Čedomirka Janićijević, Beograd
Barbara Jelic, Obrenovac
Radmila Jokić, Beograd
Tamara Jolović, Beograd
Ana Jovanovic, Nis
Marija Jovanovic, Beograd
Vesna Jovanovic, Jagodina
Ljubica Jovanovic, Kostolac
Snežana Jovanović, Beograd
Iinka Karapetrovic, Ivanjica
Milan Kecman, Beograd
Biljana Knezevic, Obrenovac
Jovana Kojadinović, Arilje
Ana Kostic, Beograd
Marica Kovac, Kraljevo
Olivera Krčmar, Bačko Dobro Polje
Ivana Krstin, Novi Sad
Lidja Kuresevic, Beograd
Ana Ličina, Beograd
Katarina Luka, Kajtasovo
Milica Mahacek, Beograd
Jelena Mandic, Beograd
Predrag Mandic, Obrenovac
Natasa Marinkovic, Beograd
Aleksandra Marjanović, Beograd
Tatjana Markovic, Pirot
Sandra Markovic, Velika Plana
Miljana Matic, Paracin
Dejan Miladinovic, Smederevska Palanka
Jelena Milenkovic, Pirot
Ivana Milenkovic, Beograd
Sanja Milosevic Govedarovic, Beograd
Nikola Milovanovic, Beograd
Maja Mitic, Paracin
Andja Mitrovic, Kac
Gorica Mladenovic, Beograd
Tatjana Nikolajevic, Vrsac
Milan Nikolic, Beograd
Ana Nikolic, Beograd
Tatjana Nikolić, Beograd
Nadica Ninić, Zaječar
Vesna Panić, Beograd
Aleksandra Pantelic, Beograd
Nenad Perić, Beograd
Adrijana Petković, Čelarevo
Nada Petrović, Stepanovićevo
Tatjana Plavsic, Beograd
Jovan Polimac, Niš
Miodrag Polovina, Zmajevo
Katarina Popov, Bečej
Milica Popovic, Beograd
Radmila Popović, Beograd
Marko Radojevic, Vrbas
Milos Radosavljevic, Ruma
Nataša Rajevac, Užice
Slobodan Rakovic, Beograd
Sladjana Rener, Beograd
Dalibor Rosic, Beograd
Tijana Simić, Požarevac
Ružica Stamenković, Smederevo
Marko Stanković, Beograd
Ana Stefanovic, Beograd
Zorica Stefanovic, Valjevo
Aleksandra Stefanović, Loznica
Jelena Stepanov-Mlađenović, Zrenjanin
Dragan Stojanovic, Bolec
Dušica Stupar, Novi Sad
Ana Tarabic, Beograd
Mileva Tatar, Beograd
Marija Todosijevic, Beograd
Gordana Trifunovic, Veliko Gradiste
Branislava Trijic, Vrčin
Stojanka Trivunovic, Melenci
Anastasija Trkulja, Backa Palanka
Nenad Urošev, Kostolac
Mirjana Urošev, Kostolac
Stanislava Uroseviccvetkovic, Kragujevac
Janos Vanjur, Kula
Aleksandra Vuckovic, Jagodina
Maja Vučković, Ruma
Maja Vukovic, Beograd
Jovana Zdravkovic, Nis