NAGRADNI KONKURS: U SENZUALNOM ZAGRLJAJU RUŽE

Otkrijte naš najsenzualniji NIVEA Rose Touch losion za negu tela sa romantičnim mirisom latica ruže i učestvujte u nagradnom konkursu namenjenom svim obožavateljkama ruža!

NAGRADNI KONKURS

POKLANJAMO PRELEPE NAGRADE 🌹

Život nam svakodnevno donosi iznenađenja na koja nemamo uticaja. Zato je važno da čak i kada vlada nered u spoljašnjem svetu, zadržite rituale koji vas čine srećnim u vašem malom svetu. Zanima nas koji su vaši rituali lepote, podelite ih sa nama i možete osvojiti prelepu nagradu!
 

Svakodnevni rituali lepote važan su deo svakodnevice jer nam pomažu da se osećamo dobro u svojoj koži i da to pokazujemo i izvana. Za vas smo pripremili 10 ekskluzivnih poklon paketa, savršenih za nežno jesenje opuštanje, koji uključuju:

  • novi NIVEA Rose Touch losion za telo sa mirisom ruže
  • veliki NIVEA peškir za kupanje sa motivima ruža poznatog proizvođača Svilanit
  • sveću sa mirisom ruže i
  • aromatični čaj od pupoljaka ruže.

Kako do nagrade? Sve što je potrebno da uradite je da odgovorite na zabavna pitanja i podelite sa nama svoje rituale lepote! Uz malo sreće, ova predivna nagrada može biti vaša.

Nagradni konkurs traje od 11. 10. do 31. 10. 2021, a pravila možete pročitati ovde.

 


NAGRADNI KVIZ

U SENZUALNOM ZAGRLJAJU RUŽE

Spremni ste za savršeno jesenje opuštanje? Odgovorite na pitanja iz zabavnog kviza ispod i držite palčeve. Poklanjamo 10 ekskluzivnih poklon paketa, koji sadrže novi NIVEA Rose Touch losion za telo sa mirisom ružinih latica, veliki NIVEA peškir za kupanje sa motivima ruža poznatog proizvođača Svilanit, sveću sa mirisom ruže i aromatični čaj od pupoljaka ruže.
 
VAŠI KONTAKT PODACI
* Obavezno polje