(0)

ACTIVE ENERGY Gel za brijanje

200 ml

Prednosti

Osvežava
Pruža bogatu negu
Vitaminski kompleks
Svi tipovi kože
  • Štiti kožu od sitnih posekotina i iritacija
  • Optimalno priprema kožu za temeljno brijanje
  • Za kožu koja aizgleda zdravo

Saznajte više o ovom proizvodu

Kao što su vašem telu potrebni vitamini i energija, tako je i sa vašom kožom!
NIVEA MEN Skin Energy gel za brijanje priprema kožu za temeljno brijanje dok revitalizuje kožu lica. Njegova izuzetno glatka formulacija obogaćena koenzimom Q10 koji se nalazi u samoj koži i taurinom umiruje kožu i čini je glatkom tokom brijanja sprečavajući iritacije.: ACTIVE ENERGY GEL ZA BRIJANJE.

Upozorenje:

Boca je pod pritiskom. Može doci do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštiti od suncevog zracenja i cuvati od temperature iznad 50°C. Cuvati van domašaja dece. 4,0% sadržaja boce je zapaljivo.

Broj artikla 81790 (817900919006)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

2

Stavite malo proizvoda na dlanove i nežno umasirajte na vlažno lice

Specijalni sastojci

Vitaminski kompleks

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Creatine, Maris Limus Extract, Panthenol, Propylene Glycol, Ubiquinone, Zinc Citrate, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Parfum, CI 10316, CI 42090