Prirodni sastojci
Veganski
(0)

Fresh Blends banana akai i kokosovo mleko

300 ml

Prednosti

benefits-cleansing
Čišćenje
benefits-refreshing
Osvežava
Prirodni sastojci
Veganski
Kokos
benefits-all-skin-types
Svi tipovi kože
  • 97% biorazgradiva formulacija
  • 90% prirodno dobijenih sastojaka
  • Veganska formulacija – bez životinjskih i sastojaka životinjskog porekla
  • Boca napravljena od 97% reciklirane plastike - ***ne uključuje nalepnicu i poklopac

Saznajte više o ovom proizvodu

Naš osvežavajući gel za tuširanje nudi malo radosti za vašu kožu i mnogo ljubavi za našu planetu. Divna i osvežavajuća 97% biorazgradiva formulacija je s ljubavlju pomešana sa sastojcima prirodnog porekla, voćnim sokom, ukusnim mirisom banane i akai, i mlekom na biljnoj bazi. Da, naše boce možda su sivkaste boje, ali mi ih pravimo od 97% reciklirane plastike, pomažući vama i nama da smajimo uticaj na životnu sredinu.

Broj artikla 95373 (95373-02110-72)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Specijalni sastojci

Kokos

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži Mikroplastika

Uključeni: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside | Cocos Nucifera Fruit Extract, Fragaria Ananassa Fruit Juice, Rubus Fruticosus Juice, Rubus Idaeus Juice, Vaccinium Myrtillus Fruit Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Lecithin, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycol Distearate, Laureth-4, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 12490, CI 74160