(1)

FRESH GENTLE ANTIPERSPIRANT

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega
Svakodnevna upotreba
Svi tipovi kože
  • Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja
  • Miris pamuka i izvorske vode
  • Osećaj svežine na koži
  • Ne sadrži etil alkohol

Saznajte više o ovom proizvodu

Antiperspirant NIVEA Fresh Gentle ostavlja na koži svežinu koja odiše mirisom pamuka i izvorske vode. Ovaj proizvod pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu. Za osećaj svežine – tokom celog dana. Ne sadrži etil alkohol. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 84472 (84472-09080-30)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
Sort Toggle
Niveica
8.1.2020.
Fin je
Mirise lepo ZADOVOLJNA SAM KORISTIM GA SVAKI DAN
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Istuširajte se

Najbolje je da nanesete antiperspirant odmah nakon tuširanja

2Protresite

Dobro protresite bocu pre upotrebe

3Porpskajte

Poprskajte kožu pazuha sa udaljenosti od 15 cm

4Sačekajte da se osuši

Sačekajte da se proizvod potpuno osuši pre nego što se obučete

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Octyldodecanol, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Panthenol, Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol