(0)

Hyaluron Cellular Filler Intenzivan Tretman Protiv Bora

5 ml

Prednosti

Anti-age
Intenzivno neguje
Hijaluron
Svi tipovi kože
  • Sadrži 5 puta više hijaluronske kiseline nego dnevna krema iz iste linije
  • Intenzivno hidrira kožu i održava njen nivo vlage
  • Jednostavno se nanosi zahvaljujući ampuli za višekratnu upotrebu
  • Ima nemasnu teksturu zbog čega je idealan za upotrebu pre dnevne ili noćne nege
  • Čini kožu baršunasto mekom

Saznajte više o ovom proizvodu

HYALURON CELLULAR FILLER INTENZIVAN TRETMAN PROTIV BORA SA KONCENTROVANOM HIJALURONSKOM KISELINOM umanjuje bore za samo 7 dana.

Intenzivan tretman sa koncentrovanom hijaluronskom kiselinom sadrži jedan od najmoćnijih sastojaka kože koji deluje protiv bora – hijaluronsku kiselinu, u 5 puta većoj koncentraciji od one koju sadrži NIVEA CELLULAR dnevna krema.

Ampula za višekratnu upotrebu omogućava jednostavno nanošenje i sadrži dovoljnu količinu za 7 dana tretmana. Lagana i nemasna formulacija idealna je za upotrebu pre dnevne ili noćne nege. Koristite tretman u kombinaciji sa negom protiv bora i za samo 7 dana vaša koža će biti glatka i baršunasta, a bore primetno umanjene!

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 89290 (892900100206)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1

Za spoljašnju upotrebu.

Specijalni sastojci

Hijaluron

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Water, Cyclomethicone, Glycerin, Lauroyl Lysine, Methylpropanediol, Glycine Soja Germ Extract, Arginine HCL, Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum