(0)

NIVEA MEN FRESH INTENSE ANTIPERSPIRANT

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega
ne sadrži etil alkohol
Neguje
Svi tipovi kože
  • Dugotrajna svežina
  • 48-časovna efikasna zaštita od znojenja i nega kože
  • Brzo se suši
  • Ne sadrži etil alkohol
  • Ne iritira kožu pazuha
  • Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Fresh Intense antiperspirant pruža osećaj dugotrajne svežine. Pored toga što pouzdano štiti od znojenja i neprijatnih mirisa tokom 48 sati, ovaj antiperspirant neguje kožu pazuha. Brzo se suši na koži i odmah ste spremni za pokret. Proizvod ne sadrži etil alkohol kako bi mogao da pruži zaštitu i negu koje su potrebne vašoj koži. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 85360 (85360-09080-30)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1Istuširajte se

Najbolje je da nanesete antiperspirant odmah nakon tuširanja

2Protresite bocu

Dobro protresite bocu pre upotrebe

3Poprskajte

Poprskajte kožu pazuha sa udaljenosti od 15 cm

4Sačekajte da se osuši

Sačekajte da se proizvod potpuno osuši pre nego što se obučete

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopherol, Bisabolol, Glycine Soja Oil, Octyldodecanol, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Linalool, Eugenol, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, BHT, Coumarin