(0)

NIVEA MEN Protect & Care Pena za brijanje za jaku bradu

200 ml

Prednosti

Pruža bogatu negu
Vitamin F
Aktivni hidratanti
Svi tipovi kože
  • Za prijatno i temeljno brijanje čak i jake brade
  • Štiti od sitnih posekotina i iritacija

Saznajte više o ovom proizvodu

Bogata pena za brijanje sa hidratantnim sastojcima pomaže pri prevenciji isušivanja i zategnutosti kože i obezbeđuje temeljno brijanje čak i u slučaju najupornijih dlaka. Napredno brijanje uz tehnologiju Ultra Glide omogućava: efikasno klizanje žileta, temeljno i izuzetno prijatno brijanje. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

Upozorenje:

Upozorenje: Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Cuvati van domašaja dece. 4,0% sadržaja boce je zapaljivo.

Broj artikla 81710 (81710-09190-07)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1

Dobro protresite pre upotrebe

2

Stavite malo proizvoda na dlanove i nežno umasirajte na vlažno lice

Specijalni sastojci

Vitamin F

Aktivni hidratanti

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Isobutane, TEA-Stearate, Propylene Glycol, Laureth-23, Glycerin, Sorbitol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Limonene, Parfum