(4)

Micelarna voda za osetljivu kožu 200ml

200 ml

Prednosti

Čišćenje
Dekspantenol
Ulje semenki grožđa
Osetljiva koža
  • Nežno uklanja šminku
  • Umanjuje osnovne znake osetljive kože : crvenilo, zatezanje i isušivanje kože.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA 3 u 1 Micelarna voda za čišćenje lica za osetljivu kožu dubinski čisti, uklanja šminku sa lica i područja oko očiju i hidrira kožu, sve u jednom koraku. U kombinaciji sa proizvodima za negu osetljive kože lica pomaže u redukovanju 3 osnovna znaka osetljive kože:

        1. crvenilo 
        2. zatezanje 
        3. isušivanje kože

Kako deluje: čisti veoma nežno ali efektno. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, nije potrebno ispirati lice. Micele deluju kao magnet: nakon nanošenja pomoću tufera ili vatice, privlače masnoće i šminku, ali ne i vodu. NIVEA 3 u 1 Micelarna voda ne isušuje kožu i nakon njene primene nema potrebe za korišćenjem tonika. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 82382 (82382-09100-05)

Ocene i mišljenja

4,8
veoma dobar (4 Ocene)
Sort Toggle
Katarina
6.10.2021.
Nije pogodna za oči
Kupila sam ovu micelarnu pred more, zato što je manje pakovanje. Sviđa mi se kako skida šminku, međutim, pecka kada se stavi oko očiju, tek sada zapravo vidim da uopšte nije ni namenjena za to.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Nivea
10.9.2015.
Poštovana, hvala što se interesujete.
Poštovana, hvala što se interesujete. Ovaj proizvod je predviđen za skidanje šminke sa lica, a za skidanje šminke oko očiju postoje posebni proizvodi koji su predviđeni za tu namenu. Mi Vam preporučujemo jedan od tri dostupna proizvoda: Losion za uklanjanje šminke oko očiju: http://www.nivea.rs/Proizvodi/Nega-lica/essentials/Za-normalnu-do-mesovitu-kozu/Losion-za-uklanjanje-sminke-oko-ociju Losion za skidanje vodootporne šminke oko očiju: http://www.nivea.rs/Proizvodi/Nega-lica/essentials/Za-normalnu-do-mesovitu-kozu/Losion-za-skidanje-vodootporne-sminke-oko-ociju ili Double effect losion za uklanjanje šminke oko očiju: http://www.nivea.rs/Proizvodi/Nega-lica/essentials/Za-normalnu-do-mesovitu-kozu/Double-Effect-losion-za-uklanjanje-sminke-oko-ociju Puno pozdrava od NIVEA tima!
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Nivea P.
10.8.2015.
Anastasijasminka
Ako uklanja sminku, kako da skinem sminku sa ociju ako to treba da izbegavamo?
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1UPOTREBA

Nanesite micelarnu vodu na tufer i nežno umasirajte u kožu lica i predeo oko očiju. Nije neophodno ispiranje lica vodom.

Specijalni sastojci

Dekspantenol

Ulje semenki grožđa

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

ne sadrži parfem

Uključeni: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium-10, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol