PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Uradi sam – NIVEA tutorijal za baštu začinskog bilja

#NIVEAkreativneideje – Bašta začinskog bilja

Posadite začinsko bilje u praznim limenim kutijama od NIVEA Gela za kosu

Voleli biste da uzgajate začinsko bilje, ali ne želite da kupujete nove saksije? Iskoristite prazne limene kutije od NIVEA Gela za kosu!

Napravite baštu začinskog bilja od praznih limenih kutija

Kako da pretvorite prazne limene kutije od NIVEA Gela za kosu u saksije za začinsko bilje koje ćete gajiti u kuhinji. Pogledajte ovaj jednostavni tutorijal.

Napravite baštu začinskog bilja od praznih limenih kutija od NIVEA Gela za kosu

Začinsko bilje nije samo sjajan dodatak zdravim jelima koje spremate za sebe i svoje najbliže, već njime možete i oplemeniti kuhinjski prostor! Da li želite da gajite začinsko bilje, ali nemate odgovarajuće saksije? Ne brinite! Šta mislite o tome da od praznih limenih kutija NIVEA Gela za kosu napravite malu baštu začinskog bilja? Pogledajte naš jednostavni tutorijal i napravite sami sopstvenu baštu sa začinskim biljem u samo nekoliko jednostavnih koraka. 

Ostale zanimljive kreativne ideje

Uradi sam – NIVEA tutorijal za novčanik sa kopčom

Želeli biste da otkrijete još neku NIVEA kreativnu ideju? Razumemo vas. Šta mislite o tome da napravite simpatični novčanik sa kopčom od prazne tube NIVEA Gela za čišćenje lica? Ovde možete da pronađete uputstvo.

Pretvorite limenu kutiju od NIVEA Kreme u sat

Uradi sam – NIVEA tutorijal za sat

A da li biste hteli da napravite novi sat za svoj radni sto? Ova jednostavna ideja je rešenje za sve koji žele da uvek budu tačni! Potrebno je samo nekoliko koraka. Pogledajte uputstvo ovde.