KAKO SE KORISTI NIVEA PRAJMER ZA STILIZOVANJE RAVNE KOSE

UPUTSTVA U OVOM TUTORIJALU ĆE VAM POMOĆI DA NAPRAVITE SJAJNU FRIZURU

ŠTA JE PRAJMER ZA KOSU?

KAKO SE KORISTI ZA STILIZOVANJE RAVNE KOSE?

Da li ste čuli za prajmer za kosu? Niste? Onda je pravi trenutak da vam kažemo nešto o ovom čudesnom proizvodu za kosu!

Prajmer za kosu možemo da uporedimo sa prajmerom za šminku jer priprema kosu za oblikovanje. Prajmer štiti kosu od toplote i spoljašnjih faktora kao što je vlažnost. Može se koristiti pojedinačno ili pre drugih proizvoda za stilizovanje kose.

Predstavljamo naš novi NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose, koji omogućava fleksibilnu i dugotrajnu postojanost dok istovremeno štiti osetljivu kosu.

Pogledajte naš tutorijal i saznajte sve prednosti prajmera za stilizovanje ravne kose.

KAKO SE KORISTI PRAJMER ZA KOSU?

PRATITE OVE KORAKE

1. KORAK: PRIPREMITE KOSU

Prvo operite kosu šamponom i nanesite balsam. Prosušite kosu peškirom. Još uvek vam ne treba fen. Češljem ili četkom, raščešljajte kosu i pripremite je za prajmer.

2. KORAK: PROTRESITE BOCU

Vaša kosa je sada spremna! Priprema, pozor... sad! Jednostavno okrenite poklopac boce prajmera i dobro protresite proizvod kako biste promešali formulaciju pre nego što je nanesete na kosu.

3. KORAK: NANESITE PRAJMER

Sada je konačno trenutak da nanesete NIVEA prajmer za stilizovanje ravne kose. Istisnite proizvod na dlanove, ravnomerno ga rasporedite na oba dlana i potom umasirajte u kosu.

4. KORAK: UTRLJAJTE PRAJMER

Pažljivo utrljajte prajmer u kosu. Počnite od korena, a zatim ga nanesite po dužini i na vrhove. Proizvod najbolje deluje kada ga ravnomerno nanesete na celu kosu!

5. KORAK: OSUŠITE KOSU

Nakon što umasirate prajmer u kosu, vreme je da je isfenirate. Kako bi kosa bila sjajna i glatka, fenirajte je pomoću četke od korena ka vrhovima. Temeljno osušite kosu.

6. KORAK: NA REDU JE STILIZOVANJE

Vaša frizura je gotova! Prajmer za kosu će je zaštititi od vlage i drugih spoljašnjih uticaja. Ako želite da kosa bude potpuno glatka i još sjajnija, ispravite je presom. Na kraju možete naneti NIVEA Forming sprej koji će učiniti frizuru postojanom.

PRAJMER ZA SVE FRIZURE

PRAJMER ZA KOVRDŽAVU I KOSU SA VOLUMENOM

Pored prajmera za ravnu kosu, naš NIVEA prajmer za stilizovanje za veći volumen daje kosi raskošan izgled, dok NIVEA prajmer za stilizovanje kovrdžave kose oblikuje kovrdže i čini ih lepim i gipkim.

ŽALITE DA SAZNATE JOŠ NEŠTO?

POGLEDAJTE LINKOVE U NASTAVKU

SAZNAJTE SVE O PRAJMERU ZA KOSU

Da li vas zanima još nešto o prajmerima za kosu i njihovom dejstvu? Pogledajte naše detaljno uputstvo i saznajte više o ovom praktičnom proizvodu!

PRAJMER ZA VEĆI VOLUMEN

Pružite kosi raskošan volumen. Pokazaćemo vam se veoma jednostavno koristi prajmer za stilizovanje kose za veći volumen.


PRAJMER ZA KOVRDŽAVU KOSU

I vaše kovrdže mogu da budu gipke i lepo oblikovane, bilo da su prirodne ili ih oblikujete uvijačem. Nanesite prajmer za stilizovanje kovrdžave kose i uživajte u predivnoj frizuri!