PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

aleks-mandostajl-bokserske-pletenice-zaglavlje

Aleks Mandostajl će vam pokazati kako da napravite bokserske pletenice.

Da li ste spremni da uskočite u ring?

Krenuli ste u teretanu i želite da izgledate lepo? Saznajte kako da napravite bokserske pletenice za trening ili kao frizuru za svaki dan.

Saveti @alexmandostyle za ceo dan

Aleks Mandostajl i brend NIVEA su se udružili da bi vam pokazali kako da napravite bokserske pletenice u ovom tutorijalu.

Usudite se da promenite stil uz pomoć saveta Aleks Mandostajl #DareToStyle

Poljakinja Aleksandra Pavlik, poznatija kao Aleks Mandostajl na YouTube-u, popularna je influenserka. Više od 540.000 ljudi prati njene praktične savete, kao i savete u vezi sa negom i lepotom koje objavljuje. 


Kada je vreme za vežbanje, Aleks veruje u praktične, ali moderne frizure. Ako želite da izgledate sjajno na treningu, na pravom ste mestu.

Aleks i brend NIVEA su udružili snage da bi vam pokazali kako da napravite simpatičnu frizuru sa bokserskim pletenicama u samo nekoliko koraka. Da li ste spremne da uskočite u ring?

Kako da napravite bokserske pletenice

Uvek zadovoljna treningom – pogledajte video tutorijal u kome će vam Aleks otkriti kako da napravite bokserske pletenice. U nastavku ćete naći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak.

Aleks će vam pokazati kako da napravite jednostavnu večernju frizuru

tutorijal-za-večernju-frizuru-aleks-mandostajl

Žalite da naučite još nešto od Aleks Mandostajl? Upravo zato brend NIVEA vam je zajedno sa ovom Poljakinjom, zvezdom YouTube kanala, pripremio još jedan video tutorijal za jednostavnu večernju frizuru. Pogledajte odmah!

Uživajte u predivnoj frizuri celog dana sa NIVEA proizvodima!