PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Negovana kosa i prirodni sjaj

Negovana kosa i prirodni sjaj

Obnavlja beživotnu kosu iznutra

NIVEA Hairmilk linija za prirodni sjaj kose deluje efikasno i vraća prirodni sjaj svakoj vlasi kose, kako iznutra, tako i na površini.

Vratite kosi sjaj uz NIVEA proizvode

Otkrijte NIVEA Hairmilk proizvode za prirodni sjaj kose – sjajni proizvodi koji hidriraju kosu i jačaju je iznutra.

Prirodni sjaj potiče od negovane kose

Ne razmišljamo baš često o strukturi kose, ali tu se krije mnogo toga! Jezgro svake vlasi čini medula, a oko nje se nalazi korteks koji sadrži pigmente kose. Spoljašnji, zaštitni sloj naziva se kutikula i on je pored korteksa i pigmentacije zaslužan za predivan sjaj kose.

NIVEA Hairmilk proizvodi za prirodni sjaj kose predstavljaju inovaciju u nezi kose. Zahvaljujući dvostrukom dejstvu, ovi proizvodi pružaju kosi prirodan sjaj i zdrav izgled. Regenerišu svaki pramen kose iznutra i spolja i čine površinu kutikule glatkom. Istovremeno, formulacija sa proteinima svile poravnava i definiše vlakna vlasi kako bi kosa reflektovala svetlost i imala predivan, blistav sjaj. 

Intenzivna hidratacija čini kosu zdravom. Vratite kosi sjaj uz NIVEA proizvode.

Kosa vam izgleda beživotno i nema sjaj?

beživotna-kosa

Pod uticajem stresnih faktora iz spoljašnje sredine i previsoke temperature, kosa postaje slaba i izgleda suvo i beživotno. Hidratacija i nega svakog pramena iznutra pomoći će vam da vratite kosi prirodni sjaj. Sledeći saveti za životne navike pomoći će vam da održite zdrav, sjajan izgled kose.

Raskošna formulacija koja hrani kosu iznutra

Formulacija NIVEA Hairmilk proizvoda za prirodni sjaj kose sadrži prirodne sastojke kako bi kosa izgledala zdravije.

Mlečni proteini i Eucerit intenzivno hrane kosu i jačaju je iznutra. Pored toga što obnavljaju površinu svake vlasi, oni regenerišu i njenu unutrašnju strukturu. Kosa je hidrirana i svilenkasta na dodir. 

Eucerit je emulzija i dobija se iz vunenog voska. Ovaj sastojak oblaže vlas i vezuje vodu i prirodne masnoće. Njegova uloga u formulaciji je da učini kosu glatkom i naglasi njen prirodni sjaj.

Formulacija obogaćena proteinima svile potpuno oblaže vlas, poravnava svaki pramen kako bi kosa reflektovala svetlost i imala predivan sjaj.

hairmilk-prirodni-sjaj-tipovi-kose

Petostruko dejstvo inovativnih NIVEA Hairmilk proizvoda

  • Intenzivno hidriraju svaki pramen kose
  • Poravnavaju vlakna svake vlasi kako bi kosa reflektovala svetlost 
  • Jačaju kosu iznutra i pružaju joj zdrav izgled
  • Čine kutikulu vlasi glatkom i daju kosi predivan prirodni sjaj
  • Neguju vlasi kose i spolja i iznutra