PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

kako-treba-da-sušite-kovrdžavu-kosu-zaglavlje

Paulin Tilstra će vam pokazati kako da osušite kovrdžavu kosu

Napravite savršene talase uz pomoć NIVEA proizvoda

Želite da saznate kako treba da sušite kovrdžavu kosu da biste imali savršene talase? Paulin Tilstra ima prirodno kovrdžavu kosu i otkriće vam kako izgleda njena jutarnja rutina nege u kratkom tutorijalu koji je pripremila sa brendom NIVEA.

saveti @paulientilstra za ceo dan

Modna blogerka i influenserka Paulin Tilstra i brend NIVEA udružili su snage kako bi vam predstavili tutorijal za savršenu talasastu kosu.

Usudite se da promenite stil uz pomoć saveta Paulin Tilstre #DareToStyle

Zvezda YouTube kanala, Paulin Tilstra, dobro zna kako izgleda haotična svakodnevica jedne mame. Ona živi u Holandiji, ima dvoje dece i redovno objavljuje anegdote iz života na svom YouTube kanalu, kao i na Instagramu @paulientilstra. Uvek sa osmehom na licu, Paulin je dokaz da je svaka mama rok zvezda. Pored toga, ona svojim fanovima iz celog sveta deli savete za jednostavno i brzo stilizovanje kose i negu lepote.

Paulin zna da ujutru nemamo puno vremena i da je zato važno da rutina nege bude brza i jednostavna. Ako želite da saznate kako da napravite lepe kovrdže, na pravom ste mestu. 

Paulin i NIVEA će nas zajedno voditi kroz jutarnju rutinu i pokazati kako za tren oka možemo da osušimo kovrdžavu kosu i napravimo savršene i razigrane talase.

Paulin Tilstra će vam pokazati kako da osušite kovrdžavu kosu

Predivna frizura svakog dana – pogledajte video tutorijal u kome Paulin Tilstra objašnjava korak po korak kako da napravite predivne talase koji će zadiviti sve oko vas. U nastavku ćete pronaći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak.

Paulin Tilstra je pripremila još saveta za vas

više-od-paulin

Želite da naučite još nešto od Paulin Tilstre? Potpuno vas razumemo. Pogledajte i njen drugi tutorijal u kome objašnjava kako da napravite lažni bob u nekoliko koraka.

Preporučujemo vam