Kupite vaše omiljene NIVEA proizvode uz samo jedan klik!

Saznajte sve o željenim proizvodima i kupite ih online.

kosa-isfenirana-kao-u-salonu-zaglavlje

Kako da isfenirate kosu kao u salonu uz savete Vanese Zileti

Savršeni talasi za savršen izgled

Važan dan je pred vama i želite savršeno isfeniranu kosu? Uz pravu tehniku i savete, možete imati takvu kosu svakog dana.

Saveti @vanessaziletti za ceo dan

YouTube ikona Vanesa Zileti ima savete i trikove koji će vam pomoći da isfenirate kosu kao u salonu.

Usudite se da promenite stil uz savete Vanese Zileti #DareToStyle

Vanesa Zileti je YouTube zvezda i živi u Breši, istočno od Milana. Počela je da objavljuje snimke na kanalu YouTube još 2010. godine i od tada je stekla veliki broj pratilaca. Vanesa nije samo influenserka u oblasti mode, nege i lepote – na svom blogu, ona vodi svoje fanove iz celog sveta na uzbudljiva putovanja.

Kao stručnjak za negu i lepotu, Vanesa je upoznata i sa ekstravagantnim stilom. Ako želite da imate krupne i predivne talase kakve obično vidimo na TV-u, na pravom ste mestu. Sve što vam je potrebno je prava tehnika i nekoliko stručnih saveta. 

Brend NIVEA je otpočeo saradnju sa Vanesom da bismo saznali nešto više o njenoj jutarnjoj rutini i naučili kako da isfeniramo kosu kao u salonu u samo nekoliko koraka. 

Kako da isfenirate kosu kao u salonu

Uvek u trendu – pogledajte ovaj video tutorijal i saznajte od Vanese kako da za samo nekoliko minuta napravite predivne krupne talase. U nastavku teksta ćete naći detaljno objašnjenje za svaki pojedinačni korak. 

Pogledajte Vanesin tutorijal za razbarušenu punđu

video-za-raskošnu-frizuru-sa-vanesom-zileti

Tutorijal za kosu isfeniranu kao u salonu nije jedini koji je YouTube zvezda Vanesa pripremila za vas. U svom drugom tutorijalu, ona će vam pokazati kako da napravite razbarušenu punđu. Pogledajte tutorijale i pronađite inspiraciju za nove i uzbudljive frizure!